Ne yapacağımı bilemez oldum

Aynen öyle bana da yazık valla.
Evet çok şükür ailemin desteği var yoksa ne yapardım hic bilmiyorum
Burada aile desteği görmeye muhtaç o kadar çok kadın gördük ki kıymetini bilin..
Eşinizde saplantı haline gelmeden çözüm bulmalısınız.
Kolaylıklar dilerim

Yanlış anlamayin beni daha önce sevgililik döneminde ondan bir şeyler gizlediğiniz oldu mu ?

ya eşiniz tedavi görmeli yada buna yanaşmıyorsa ayrılmalısınız.
bu şekilde hayat geçmez.
Tedaviye yanaşmıyor maalesef. Ben deli değilim sen herşeyi abartıyorsun diyip geçiyor. Bir tane birşey dedim ne var ne oldu da böyle uzatıyorsun diyip sustur
Yanlış anlamayin beni daha önce sevgililik döneminde ondan bir şeyler gizlediğiniz oldu mu ?
Bunu herkes soruyor bize o yüzden sıkıntı yok :) Ama sorun burda benim öyle bir vukuatim birşey yapıpta yakalanmisligim yok.

Çünkü ben de eskiden bir ara böyle olmuştum çünkü karşımdaki kişi bir şeyler saklıyordu ama hep şansa karşıma çıkıyordu. Bu da güvenimi kırmıştı, artık ne yapsa şüphe etmiştim. Ondan dolayı sordum

Anladım sizi ama bizde öyle bir durum yok. Eşim kafasında tasarlıyor. Nasıl anlatsam mesela telefonu ters koydum altında birşey arıyor hemen neden öyle koydun birşey mi vardı ver bakıcam gibi

Anladım sizi ama bizde öyle bir durum yok. Eşim kafasında tasarlıyor. Nasıl anlatsam mesela telefonu ters koydum altında birşey arıyor hemen neden öyle koydun birşey mi vardı ver bakıcam gibi
Acaba çok mu duyuyor etraftan aldatılma olaylarını çünkü durduk yere de bir insan böyle yapmaz. Yetiştirilme tarzı ve çevre de etkili olabilir çünkü çevrede sürekli aldatma hikayeleri insani korkutuyor. Veya belki kendisi öyle de bunu size de uyarlıyor olabilir.

Tedaviye yanaşmıyor maalesef. Ben deli değilim sen herşeyi abartıyorsun diyip geçiyor. Bir tane birşey dedim ne var ne oldu da böyle uzatıyorsun diyip susturuyor
Bu şekilde yavaş yavaş önce etrafınızdaki insanları sonra kendinize güveninizi ..en son da kendi ruh sağlığınızı kaybedersiniz. Değer mi size bu suçlamalarda bulunan kişi için kendinize bunu yaşatmaya ? Eşinizin ilk imasında "beni suçladığın şeyi kabul etmiyorum" diyip kapıyı gösterseniz yaşadığınız psikolojik şiddet çoktan son bulmuştu

Çevresinde ben hiç duymadım aldatan yada aldatılan arkadaşı. Insan tabiki korkuyor ama büyütmez. Eşim kafasında kuruyor ve asla dinlemiyor. Sadece kendinin düşüncesini savunuyor. Bu böyle ben biliyorum kafasında.

Zaten kendi sağlığını kaybetmek uzereyim. Uyuyamaz oldum. Dişlerimi sürekli sıkıyorum... kapıyı hiç göstermedim hep anlatmaya kendimi aklamaya çalıştım suçlu gibi hep kanıt bulmaya çalıştım onun düşündüğü gibi olmadığını anlatmak için

Benim de arkadaşımın ailesi böyle, hatta daha ilerisi çünkü tek hastaneye dâhi gidemiyorlar. Adam karısına diyor ki ben kadınlara güvenmiyorum ve adam çok gözü dışarıda biri. Kendinden bildiği için karısına güvenmiyor.

Eşim dışardan öyle gözükmüyor hakkını yiyemem. Telefonu gizlemez öyle dışarı çıkmaz. Maça felan gider o zamanda resim atar gol tablosuna bak felan diye. Ben resim vs. Isteyen biri değilim buarada.

Çok samimi söylüyorum aile çevrenizin size olan saygısını bile kaybedersiniz kısa zamanda ...insanların genel bakış açısı "ateş olmayan yerden duman çıkmaz..adam ne yaşadıysa artık" yönünde olur .Sana iftirayı attığı anda kavganı yapıp aileleri topla ve "namusuma iftira atıyor" de .Sonrada adli süreci başlat.Eşine "ailemle tatile çıkıyorum "diyip bambaşka şehirde ismi meçhul bir arkadaşı ile tatilde olduğu tespit edilen kadın bile tanıdım. Kadın kocasına "Beni sen bunlalttın senin yüzünden yalan söyledim, bana güvenmiyorsan boşan hemen.. ama namusuma dil uzattırmam "dedi ,konu kapandı gitti.

Herkesi bir araya toplasam daha felaket olur. Maalesef ailesi hiç konuşarak halletmemsler sorunları.

Herkesi bir araya toplasam daha felaket olur. Maalesef ailesi hiç konuşarak halletmemsler sorunları.
Hiç daha kötüye gitmeden çocuk da olmadan bitirip bir daha görüşememek en iyisi

Eşiniz hasta. Evlenmeden önce farketmediniz mi hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…