- 4 Kasım 2020
- 45
- 16
- 3
- 35
- Konu Sahibi Solangunes
-
Böyle biri olacaksın deselerdi asla inanmazdım. Ama sonra böyle açıklama yapan boyun egen bir kadın oluverdim. Idare eden susan aman evliliğim bitmesin düzelir mi diye bekleyen birine döndüm.Bir çok kadının sahip olmak isteyip sahip olamadığı aile desteğine sahipsiniz . Kendinizi sürekli açıklama yaparak neden ayaklar altına almasına müsade ediyorsunuz ?
Eşiniz mutlaka tedavi olmalı . Siz de eğer böyle bir hayat istemiyorsanız onu idare etmekten vazgeçin .
Maalesef öyleTedavi olmazsa isiniz cok zor. Agir sorunlu.
Nasıl desem bilemiyorum ama inaninki bende boyle degildim. Kendimi asla birinin bu duruma sokmasına izin vermedim ama sonra evlendikten sonra o kadınlara donusuverdim. Idare edeyim düzelir susayım düzelir derken derken ben kendimi kaybettim. Değişmez bende çok iyi biliyorumBu kadar saçmalığın içinde boşanmak neden ağır geliyor vallahi benim kafam almıyor. Adam kıskanıyorumun altında senin namusuna laf ediyor sana güvenmiyor. Bi silkelen bi kendine gel bacım. Kim sana neden böyle bir muamele yapabilsin, neden idare ediyorsun! Dönme o adama... sana saygı duyana kadar. Hoş çok değişeceğini sanmıyorum ama. Ben olsan çoktan şut
Bacım mutlu olmadığın biriyle dakika durma. Arkadaş da olsa böyle.Nasıl desem bilemiyorum ama inaninki bende boyle degildim. Kendimi asla birinin bu duruma sokmasına izin vermedim ama sonra evlendikten sonra o kadınlara donusuverdim. Idare edeyim düzelir susayım düzelir derken derken ben kendimi kaybettim. Değişmez bende çok iyi biliyorum
Aynen öyle durulmamalı.Bacım mutlu olmadığın biriyle dakika durma. Arkadaş da olsa böyle.
Maalesef öyle
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişlerdir diye düşünüyorum. Şuan bende bu kafadayım ya bu adam hastalıklı ya da kendi yaptığından dolayı kimseye güvenmiyor.Bu tarz insanlar genelde herkesi kendileri gibi sanirlar. Esinizin bir haltlar karistirdigini da aklinizin bir kosesine yazin derim.
Kişi kendinden bilir işi diye boşuna dememişlerdir diye düşünüyorum. Şuan bende bu kafadayım ya bu adam hastalıklı ya da kendi yaptığından dolayı kimseye güvenmiyor.
Bende çok şüphelendim bu mu birşey yapıyor diye bi kaç kez telefonuna baktım ama sonra utandım telefon bakmaktan ve bıraktım işin peşini. Öyle birşey yakalasam bir dakika bile düşünmeden vazgeçerim hemde her yerde beni suçlamaya yüzü olmazAdam zaten hasta ama ne kadar boyle adam gorup duyduysam hepsi de aldatma vakasi ile baglanmistir :) dikkatli olun derim.
Aldatılsam bırakırım diyorsunuz ama ruh hastası olduğu halde devam ediyorsunuz. Ben de bu mantığı anlayamadım.Bende çok şüphelendim bu mu birşey yapıyor diye bi kaç kez telefonuna baktım ama sonra utandım telefon bakmaktan ve bıraktım işin peşini. Öyle birşey yakalasam bir dakika bile düşünmeden vazgeçerim hemde her yerde beni suçlamaya yüzü olmaz
Zaten hayati zehir ediyor. Eğer iş telefonuna biri nasılsın felan yazarsa buna nasıl davrandinda nasıl diye sorabiliyor sana diye soruyor. Tedaviye gelince asla kabul etmiyor. Herşey çok normal sen abartmayi seviyorsun diyor.Kesinlikle normal değil; kişilik bozukluğu bile olabilir tedavi şart. Yarın bigün ortada bişey yokken beni aldatıyosun diye hayatı size zehir edebilir veya size zarar verebilir. Bu tür şeylerin tedavisi de zor bence boşan kurtul. Uzmanı olmadan ve sadece bundan tanı konulamaz tabi ki ama paranoid kisilik bozuklugunu bir arastir istersen. Bu forumda da boyle kocasi olan insanlar var sonu nereye gidiyor daha net gorursun.
Evlenmeden önce araştırdım daha önce evlilik nisan olmamış. Ama sevgili durumlarını da hiç anlatmıyor.Bu adam kendisi de işler çeviriyordur da ondan...Herkesi kendi gibi sandığı için böyle oluyor...sizden önce de cok cevizler kırmıstır kesin ..bi araştırın...ilk eşi misiniz, sanki 2 . Gibi geldi
Evlenmeden önce araştırdım daha önce evlilik nisan olmamış. Ama sevgili durumlarını da hiç anlatmıyor.
nlayamadım.
Normal olmadığı kısmı yavaş yavaş çıkmaya başladı. Yaşarken neler olup bittiğini idrak edemiyorsunuz ya da etmek istemiyor insan. O durumla yaşamak normal gelmeye başlıyor benim imtihanım bu herhalde diyip devam ediyorsunuz. Başka biri oluyorsunuz ve devam ediliyor işte.Aldatılsam bırakırım diyorsunuz ama ruh hastası olduğu halde devam ediyorsunuz. Ben de bu mantığı anlayamadım.
Evet çekilecek dert değil. Hiç bir güvensizlik yaşamamışken sürekli suçlanmak. Vardır yaptığı birşeyler benim telefon karıştırma herşeyi sorgulama huyum yokBu da tuaf işte...Eş bu bilinir bişiler, anlatılır...
Var onda bişiler, can cok yakmıştır o...Aldatmış aldatılmıştır...O işlerde bezi olmayanların aklına gelmiyor boyle supheli şeyler...
Zamanla azalır ama yine de sürekli can sıkan bi durum illa yaratır bu adam..
Bende de aynısı vardı, kapıcıya takmıştı, sürekli beni sucluyordu...kıskanabileceği tek erkek kapıcı yani vukuatım olmadıgı için sürekli ordan vururdu...kapıcıya iyi akşamlar dedim diye mesela...
Çekilecek dert değil ama kendisi her haltı yer yapmadım der...ciddi araştır sen bunu , bunun yediği haltlar kesin vardır şu anda
Aynen öyle bana da yazık valla.Eşiniz kıskanç değil hasta.
Böyle hayat mı geçer yahu sizede yazık, ileride konu boyut değiştirmeden ailenizin desteğide tam önünüze bakın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?