Ne yapacağımı bilemiyorum

O zaman tekrar işe girebilirsiniz.

bunu anlamayacak, yükün en azından yarısını azaltmayacak adamları baba yapmayı hiç normal bulmuyorum , keşke kimse bulmasa.
4 aylık bebeği olan kadına paspal geziyosun diyebilecek adamın baba olmaması gerekiyordu.

Evet. Eskiden benden böyle şikayetçi değildi. İnanır mısınız doğumu sezeryanla yaptım göbeğim kaldı biraz bana bakıp kadın dediğin göbekli mi olurmuş bile dedi
2. çocuktan sonra olmamıştır ,
eşiniz her zaman dağ ayısıdır ama siz evlilik kurumuna delice bir anlam yüklediğinizden fark etmemişsinizdir.
insan 3*5 ayda insandan dağ ayısına dönüşmez.
bu adam erkek çocuk eğitecek bir de.

vala bence işin özü kadın hakları konusunda bu kadar sığ durumda olan adamları bırak eş baba yapmayı , kahve bile içmemekte olmalı.

vala bence işin özü kadın hakları konusunda bu kadar sığ durumda olan adamları bırak eş baba yapmayı , kahve bile içmemekte olmalı.

Yok ki Yani beceremiyoruz biz erkek yetiştirmeyi galiba Kadınların ağzına bakan erkek atalardan bunlara Anaerkil toplum nasıl böyle ataerkilleştirildi tarihçiler şunu bir açıklasa kendimi iyi hissedicem ama oda yok

Yani bi bakıma haklısınız. Ne bileyim çocuğa gece hep ben kalkıp baktım mesela. Ya da eşim gelip de cam silmedi, banyo temizlemedi. Ama ne yaptı evi de süpürdü, yemeğimizi de hazırladı, çocuğu da oyalaladı, temizlik içim yardımcı tutuldu vs vs.
Mükemmel bir iş bölümü olmadıysa bile en azından eleştirmedi, vay sen bana neden kahvaltı hazırlamıyorsun, yok yemek geç kaldı falan demedi yani. Demeye de asla hakkı yoktu. Yazıktır yani iki çocuklu lohusa bir kadına bunlar söylenmez.

var da kadınların önceliği bu değil ,
bir ton bekar kadın var çevremde hiç kimseden kadın hakları konusunda gelişim benim öncelikli kriterimdir dediğini duymadım

var da kadınların önceliği bu değil ,
bir ton bekar kadın var çevremde hiç kimseden kadın hakları konusunda gelişim benim öncelikli kriterimdir dediğini duymadım

Hepsi kanıksamıştır .Alıştırıldı normali bu sanıyolar Konulara bak hepsi ama hepsi hatayı kendinde arıyor. Aldatılanlar bile Ama erkek hiç suçlu değil tek suçlu karşıdaki kadın gibi yani bu paşaların nesi var bu kadar önemli , kadınlar neden kendilerini bu kadar değersiz , önemsiz hissediyorlar ve değersiz önemsizleştiriyorlar anlamak güç . Bu değersizleştirme çözülürse bence herşey çözülür.

Ne yaltın

Ne yaptınız suan hala aynı durumda mısınız ?

Ne yaltın

Yani barışmıştık ama dündendir gene kavgalıyız. Paşamız sözde dün hastayım diye kendini yataklara attı gecesi arkadaşlarıyla okey oynamaya gitti. Haliyle bende şalterler attı. Bugünde tüm gün yataktan çıkmadı sözde "hastaymış" sonra akşamı kalktı acıktım diye. Ya bu adam gerizekalı mı kafası mı basmıyor anlayamıyorum her seferinde anlatıyorum yardıma desteğe ihtiyacım var diye sonra kızınca bağırınca bağırdı oluyorum. Gerçekten sinirlerim çok bozuk anı sinirleniyorum bağırarak konuşuyorum anlaşılamamaktan yalnız olmaktan yoruldum artık

Bende acıktım. Dışardan söyleyelim deseydiniz keşke.

yani ikinci çocukla beraber mi değişti eşiniz? bu dediğiniz size gerçekçi mi geliyor?

Ne yaltın

Yani barışmıştık ama dündendir gene kavgalıyız. Paşamız sözde dün hastayım diye kendini yataklara attı gecesi arkadaşlarıyla okey oynamaya gitti. Haliyle bende şalterler attı. Bugünde tüm gün yataktan çıkmadı sözde "hastaymış" sonra akşamı kalktı acıktım diye. Ya bu adam gerizekalı mı kafası mı basmıyor anlayamıyorum her seferinde anlatıyorum yardıma desteğe ihtiyacım var diye sonra kızınca bağırınca bağırdı oluyorum. Gerçekten sinirlerim çok bozuk anı sinirleniyorum bağırarak konuşuyorum anlaşılamamaktan yalnız olmaktan yoruldum artık
yani ikinci çocukla beraber mi değişti eşiniz? bu dediğiniz size gerçekçi mi geliyor?
Yani evliliğimizin ilk zamanlari da böyleydi ama belki yeni evliyiz diye çok üstüne düşmüyordum. İlk oglumdan sonra epey düzeldi bana karşı çok iyi anlayışlı yardımcıydı. 2. Oğluma hamileykende iyiydi ben çalışıyordum o zamanlarda. Ne zaman ki doğurdum işi bıraktım adamin evdeki halı konum mankeni gibi oldu. Zaten bugün de dedim antrede duran ağaçtan hiç bir farkın yok gözümde sadece orada duruyorsun işte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…