ne yapacağımı bilmiyorum artık

ferda18

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Sahte Profil
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2010
86
5
96
Antalya
mrh.kızlar konumu bilenler bilir evleneliden beri eşimle problemlerimi çözemedim ve sonunda ayrılmaya karar verdim ama tek taraflı tabi eşim düzelecek herşey daha iyi olacak birdaha deneyelim yuvamız yıkılmasın dedi ve devam etmeye karar verdik eşimin iş konusunda tembellikleri vardı işe zamanında gitmemek boş yere izin almak vs.barıştıktan sonra eşimin bana evdeki tutumu daha yumuşadı artık eşkisi gibi evde huzursuzluk vermiyor ama iş konusunda hala aynı en son girdiği işte tamam zamanında işine gitti boş yere izin almadı ama işten yine çıkarıldı.hep aynısı oluyor ya işten çıkarılıyor ,yada kendisi işten çıkıyor tabiki çalıştığı bu süre 1 veya 1,5 ayı geçmiyor artık yeni bir iş bulacak diye korkuyorum çünkü,yine işten çıktım yada çıkarıldım diyecek diye artık dayanamıyorum.kızlar psikolajik bir durum mu var diye düşünüyorum kendisine anlatmaya çalıştım ama bu severde beni deli mi ilan ediyorsun diyor hiç bir şekilde doktora gitmeyi kabül etmiyor Ben çalışıyorum ama nereye kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…