Ne yapacağimi bilmiyorum bana bı tavsiye de bulunun

Evet son kez göremeden ona bişi olursa pişman olurum diye korkuyorum

Kan testinin hatalı çıkma ihtimali çok düşük. İçiniz rahat etmediyse bir hafta sonra evde idrardan test yapın. Ertesi gün hapının çok sık kullanılmaması gerektiğini de hatırlatayım.

Kan testinin hatalı çıkma ihtimali çok düşük. İçiniz rahat etmediyse bir hafta sonra evde idrardan test yapın. Ertesi gün hapının çok sık kullanılmaması gerektiğini de hatırlatayım.
Biliyorum 1 kere kullandım zaten de tedirginim yine de

Margaret hale misin nesin bilmiyorum ama komik olan ne sizin benimle bir sorununuz mu var anlayamadım

Etrafimdaki herkes böyle diyo ama onlar hiç bir zaman degismicekler bende bağlantıyı kestim zaten gitmeyi düşünmüyorum ama kaynım hasta ne yapacağımı bilmiyorum
Kaynınızla iletişimde kalıp durumunu öğrenebilir, dışarıda ya da kendi evinizde eşinizle ağırlayabilirsiniz. Böylece içiniz rahat edebilir.
Evet onlar değişmez, bi kere bunu yaptığınız için nokta kadar şeyde de bu beklenir. Hiç hoş değil. Derdinizi almışsınız belli ki. Allah korusun cenaze durumu olursa gidersiniz, uzak yolmuş ama günü birlik ayarlamaya çalışın yolculuğunuzu. Mümkün mertebe eşiniz yanınızdayken yan yana gelin. Gerekmedikçe iletişim kurmayın. Hatta baktınız olmuyo sesinizi çıkarın. Kendinizi ezdirmeyin. Yaşınız genç önünüzde yok çok uzun. Allah verir bi çocuğunuz olursa o zaman durumlar daha da karışır. Şimdiden sınırlarınızı koyun. Hayatınızı bu insanların kavga gürültüsünü çekerek tüketmek zorunda değilsiniz.

Ben sınırları koyduğum halde bile umurlarinda olmuyo arsızlık bu olsa gerek.Çocuğumuz olmuyo zaten tüp bebek önerdi doktor eşim de sperm sayısı yok denecek kadar az eğer bugün yapmazsak ilerde hiç anne baba olamicaz

Ve ben bu ortamda çocuk doğurmak istemiyorum ama zaman bizim alehimize işliyor ne yapacağımı bilmiyorum.

Evine gitmekle iyi yapmışsın sayar sayar susarlar napıcan başka. Bayramda gidersiniz beraber. Bazen akşam bi kaç dk lık çaya ugrayın isterseniz. O evde nasıl duş alıp nasıl giyinip çıkıyordunuz çok zor. Anlayışsız insan neye saldırıcagına şaşırır. Hepimiz aynıyız aynı sorunları yaşıyoruz. Gerçekten illahlık olduk artık. Umarım her şey rayına girer sen moralini bozma korktugunda annene git bir süre

Bende tedaviyle hamile kaldım allah sizede hayırlı evlat nasip etsin inşallah. Ama eşimin ailesi bilmşyor sakladım.

Ben de öyle düşünüyorum ama son gün gelip bana demesin mi sen bize ne yaptın ki diye işte orda artık koptu bende herşey taki bugün kayinimin durumunun iyi olmadığını duyduğum ana kadar
Kaynınızın neyi vat ?

Bayram da gitmeyi düşünmüyorum eşime sen istiyorsan gidersin ben gelmiyorum dedim sen bilirsin dedi

Gitmek zorunda değilsin. Sana saygısızlık yapan ve hakaret eden bir aileye baş sağlığı dilemen, yanlarında olman gereksiz, ki olsan da varlığına değil hizmetine ihtiyaç duyuyorlar; Sen hizmetçi değilsin !
Allah hastanıza şifa versin, olur da birşey olursa arkasından dua okursun yaparsın görevini, millete çay yemek servis ederek değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…