Ne yapacağımı bilmiyorum hiç..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Korunuyor muydunuz? Sizinki de çok erkenmiş. Bana kötü geliyor. Eşimle olmak isterdim, evliliğim otursun. Hazır olmak..

Kişi biraz da duygularını içinde hazmetmeyi öğrenmeli. Konu var.. Konu var.. Kim ne yapsın yani bu içeriğe? Ne desin? Okuyunca uzuleni oluyor sinirlenen oluyor vs... Sonra bir de onlara carliyorlar..

Korunuyor muydunuz? Sizinki de çok erkenmiş. Bana kötü geliyor. Eşimle olmak isterdim, evliliğim otursun. Hazır olmak..

Benim sağlık problemlerim vardı, hamile kalmam beklenen birşey değildi hatta direkt olarak tüp bebek tedavisine yönlendirilmiştik. Yine de korunmasız ilk ilişkide hamile kaldım.
Ben de hiç hazır değildim ama o kadar beklenmeyen birşeydi ve ben ya hiç olmazsa diye o kadar korkuyordum ki aklımdan dahi geçiremedim doğurmamayı ya da istememeyi.
Yani sizin gibi keşke düşse filan desem kürtaj olurdum. Bir farkı yok açıkçası bana göre.

Keşke ölse diyorsunuz ama siz resmen, farkında mısınız? Bu kadar istemiyorsanız kürtaj neden olmuyorsunuz?

Düşünüyorum, karar vermedim.

Bu ihtimal sevilse de var ama..

Doktor bir arkadaş vardı burda, süpriz hamile olduğunu öğrenmişti. Tam bu fikre alışmaya çalışırken bebeğinin down sendromlu olduğunu öğrenmişti o arkadaşın kullanıcı adını hatırlayan var mı

Yani ben de maddi, manevi yetemiyorsam doğurmayayım düşüncesindeyim. Hayat şartları gerçekten zor. Bebek bakımı, hastane süreci ciddi masraf. Büyümesi zaten felaket.. Ki beni de çok kısıtlayacakmış gibi.

Teşekkür ederim. Ben de öyle umuyorum. Evladınızı Allah bağışlasın.

Bilmem aynı mantık aslında. Hazır değilsem doğurmamalıyım diyorum. Sonra eski hayatımı özledim demek saçma grliyor işte..

Ne zaman bitecek uykusuz geceler diye beklemeyin, bundan sonraa böyle diye kabullenip ona göre yaşayın günlerinizi. O zaman dayanması daha kolay oluyor :)
Not : Kaç yıl sürdü yazmıyım bu uykusuz geceler :/

Ne zaman bitecek uykusuz geceler diye beklemeyin, bundan sonraa böyle diye kabullenip ona göre yaşayın günlerinizi. O zaman dayanması daha kolay oluyor :)
Not : Kaç yıl sürdü yazmıyım bu uykusuz geceler :/
Öyle düşünüyorum, sonra uykum geliyor. Ne zaman bitecek moduna giriyorum. Uykum gelmese sorun yok,yaşarım böyle fakat geliyor işte elimde değil. Lakin yapacak bir şey çok tatlı olmasa çekilir dert değil nasıl dadli nasıl,ben kızıyorum o bana kızıyor sonra barisiyoruz gelip geçiyor günler Allah evlatlarımızı bize bizi onlara bağışlasın.

Anlıyorum, ah uyku bir saatcik tatlı uyku. Amin inşaallah.

Kişi biraz da duygularını içinde hazmetmeyi öğrenmeli. Konu var.. Konu var.. Kim ne yapsın yani bu içeriğe? Ne desin? Okuyunca uzuleni oluyor sinirlenen oluyor vs... Sonra bir de onlara carliyorlar..

Benden dolayı mı diyorsunuz içinde tut diye? Kötü hissediyorum ama ne yapabilirim ki? Yazımda da dedim Allah keşke her isteyene nasip etse. Eminim üzüldüklerine.

Yok canım huyu öyledir onun.
Sen pişmanlık duyduğun için kendine biciyorsundur.
Ben oğluma aşığım mesela, çok da istekli dünyaya getirdim.
Ama bana hayatının 2,5 3 e yakın senesinde hayati dar etti.
İstemekle alakası olsaydı benim suçum neydi
Şimdi ikincisi gelecek kısmetse, o kadar seviyorum ki oğlumu, abisine benzesin diyorum hep.
Çektirdi ama mükemmel de bir çocuk oldu sonunda.
Sende sabret inşallah, sabrın sonu selamet

Doktoru artık getirme,bu çocuk huysuz yapacak bir şey yok dedi zati. Allah omir versin gelir geçer inşallah. Allah bağışlasın oğlunu,sağlıkla kucağına al bebeğini inşallah .

Travmalar, istenmeyen bebeklige kadar gidiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…