Ne yapacağımı bilmiyorum

Fazla hızlı yaşamıyor musunuz hayatı? Yaşın çok küçük, 1 sene olmamış sevgilin ile cesaret edip seks yapmışsın.

Bence dürüst ol ve mahkeme günü doğruları söyle, devlet koruması iste mutlaka.
Anlattığına göre mahkeme ne karar verirse versin sonuç parlak durmuyor, çok üzüldüm.
Eğer öğrenilir ailemden korkup böyle bir şey demek zorunda kalırım diye çocukla olan mesajlarda rızam olduğu yönünde konuşmuştum çocuk da tüm mesajları vermiş mahkemeye ama yine de dürüst olucam

Şu noktada tek çare devlete sığınman bence konu sahibesi. Savcı dava açmayacak anladığım kadarıyla, çocuk kendini savunmuş çoktan . Dava açılmayınca ailen durumu anlar o zaman başın derde girer. yarından tezi yok polise sığın diyorum.

Başka bir çare de annenle konuşmak. Başka bir şehirde yurt ayarlarsınız, annen parasını veriri ama nereye gittiğini söylemez devlete sığındı der canın öylece kurtulur.
adli kontrolle serbest kalmış sanırım zaten sonra hiç konuşmadık

Devlete sığın bence konu sahibesi. Karakola git gerçeği söyle, polis devlete sığınmana yardım eder.
Şu noktada tek çare devlete sığınman bence konu sahibesi. Savcı dava açmayacak anladığım kadarıyla, çocuk kendini savunmuş çoktan . Dava açılmayınca ailen durumu anlar o zaman başın derde girer. yarından tezi yok polise sığın diyorum.

Başka bir çare de annenle konuşmak. Başka bir şehirde yurt ayarlarsınız, annen parasını veriri ama nereye gittiğini söylemez devlete sığındı der canın öylece kurtulur.
Konu sahibi yukarıdaki üyenin dediklerini yapın bence.Başka türlü o aile size türlü eziyetler yapar.

Gazetelerin 3.sayfaları, kendini kurtarmak için yalan söyleyenlerin attıkları iftiralar nedeniyle ödürülenlerin haberleriyle dolu. Hatta öldürülenler arasında, kızı hiç tanımayanların olduğu olaylar dahi var. Kız, esas sevgilisini korumak için okuldan bir çocuğun adını veriyor ve ailesi de çocuğa saldırıp, canına kıyıyor.

Hayatta bazı yalanlar var ki, onların geri dönüşü, özrü bulunmuyor. Giden geri gelmiyor, atılan iftira silinmiyor.

Ablacım konu sahibesi 18 yaşında bir çocuk, tekrar yazıyorum. O an canını kurtarmak için sonunu düşünmeden bir yalan sallamış şimdi zaten durumu düzeltme peşinde. Konu sahibesini linçlemenin gerçekten bir manasını görmüyorum burda sabaha kadar linçleyelim kendisini durumu düzeltecek mi? Burda yapılan yorumlar canını kurtarmaya ve durumu düzeltmeye yönelik olmalı. Öncelikle gidip şikayetini geri çeker, doğrusunu anlatır polise. Sonra da canını kurtaracağı uzak bir yere vınlar.

Konu bence fake ama neyse. Bu kafada bir ailen varsa mahkemeden tam olarak beklentileri ne? Mahkeme "namusunu" mu temizleyecek? 19 yaşında yazıyor profilinde çocuk da senin yaşlarında olsa ne evlenmesi bu yaşta? 18inden küçük değilsin, yaptıklarının sorumluluğunu alamayacaksan yapmayacaksın, hatta bununla ilgili bir söz var da neyse.. Ayıp değil mi peki elalemin çocuğuna iftira atmak? Vicdanın bunu kabul edecek mi peki? Kendinle yüzleşebilecek misin? çünkü bu ömür boyu taşıyacağın bir yük olacak. Neden bir kadın sığınma evine gitmedin mesela? Ama bence kesin fake.
ailem olayı öğrendiği andan beri eve kitledikleri için gidememiş olabilir miyim? şuan telefonum bile yok gizli şekilde yazıyorum her şeyi

Ablacım konu sahibesi 18 yaşında bir çocuk, tekrar yazıyorum. O an canını kurtarmak için sonunu düşünmeden bir yalan sallamış şimdi zaten durumu düzeltme peşinde. Konu sahibesini linçlemenin gerçekten bir manasını görmüyorum burda sabaha kadar linçleyelim kendisini durumu düzeltecek mi? Burda yapılan yorumlar canını kurtarmaya ve durumu düzeltmeye yönelik olmalı. Öncelikle gidip şikayetini geri çeker, doğrusunu anlatır polise. Sonra da canını kurtaracağı uzak bir yere vınlar

Şikayet ettikten sonra geri çekmek istedim ama evden çıkamadağım için yapamadım şuan tek çare mahkemede doğruları söylemek

Ailen mahkeme sonucunu öğrendi mi?Yani herşey ortaya çıktı mı?

Ailen mahkeme sonucunu öğrendi mi?Yani herşey ortaya çıktı mı?
Daha mahkeme olmadı ailem çocukla mesajları gördü rıza olsa bile biz kandırıldığını biliyoruz çocugu korumak için öyle yazmışsın gibi konuştular ben olaylar büyüyünce şikayetten vazgeçelim diye aileme söyledim

😊 o zaman mahkemede söylersin.
Mahkeme yalan söyledim diye bana ceza verir mi ya da çocuk tazminat açar mı çocukla konuşup mahkemede doğruları söyleyeceğmi söylemek istiyorum ama benle konuşur mu bilmiyorum kendisi ifadesinde ailesinin korkusundan böyle demiş ben hala arkasındayım diye konuşmuş ama

Benim önereceğim şey ancak şu olur; samimi Tevbe edin, Allah'tan yardım dileyin ve doğruları söyleyin. Başkasının hayatını karartmaya hakkınız yok.Allah tan yardım dileyin. Unutmayın, içtenlikle ettiğiniz dua geri çevrilmez. Olaylar çok karışmış Allah'a yalvarin size çıkış yolu göstersin.

Mahkeme yalan söyledim diye bana ceza verir mi ya da çocuk tazminat açar mı çocukla konuşup mahkemede doğruları söyleyeceğmi söylemek istiyorum ama benle konuşur mu bilmiyorum kendisi ifadesinde ailesinin korkusundan böyle demiş ben hala arkasındayım diye konuşmuş ama

Canımı kurtarmak için dersin, zaten doğrusu da o . Pişmansın da , bir şey olmaz. Sadece acil devlet koruması talep etmeyi unutma. Bana kalırsa oraya kadar da bekleme, annen konuşulabilecek biri mi?

Back
X