Ne yapacağımı bilmiyorum

o da 18 yaşında bir kız için aileye bildirim gitmez diye düşünüyorum
Annemin sürekli gittiği bir hastane olduğu için annemin numarası kayıtlıymış sanırım o an ben acil ameliyata alınmak zorunda olduğum için kayıt işlemlerini cocuk yapmıştı o da bilememiş sanırım yeni numara vermeyi

Annemin sürekli gittiği bir hastane olduğu için annemin numarası kayıtlıymış sanırım o an ben acil ameliyata alınmak zorunda olduğum için kayıt işlemlerini cocuk yapmıştı o da bilememiş sanırım yeni numara vermeyi
Şimdi sizde yırtık oldu.Aşırı kanamadan dolayı dikiş atıldı o zaman.

Gittiğim hastane kadın doğum hastanesi normal devlet hastanesi olsa anlamaları zordu ama orası sadece kadın doğum ameliyat olayını da öğrenince anlatmak zorunda kaldım
Anladım, çok üzüldüm durumunuza. Her şey baştan sona saçma sapan ilerlemiş. Şimdi yapılacak tek şey ailede size en ılımlı yaklaşan kişiyle birlikte hareket edip bir sekilde üzerinizdeki baskıları hafifletmek.

peki kadın doğum randevu bilgisi mi gitmiş sadece. yani ameliyat bilgisi bildirimle gelmiyor diye biliyorum
her neyse konu bu değil zaten de..

Namus incecik bir zar değildir bu zar olmadan doğan insanlarda var binde bir olsada doğuştan namussuz mu doguyorlar bu kafadan çıkın.

Annenin ailesi nasıl insanlar öyle?Öldürmek konusunda ciddilermiydi?

peki kadın doğum randevu bilgisi mi gitmiş sadece. yani ameliyat bilgisi bildirimle gelmiyor diye biliyorum
her neyse konu bu değil zaten de..
Ben de bir operasyon geçirmiştim.Bana da gelmişti.Hatta ne işlemi olduğu,ücreti,katılım payı vs vs hepsi.Yazılan ilaçlara kadar mesaj geliyor.Hatta ben özel hastane de olmuştum operasyonu.Şaşırmıştım.

İnanmak istemiyorum konuya. Annen neden anlattı herkese, hastaneden nasıl bir bildirim gelebilir ki anlasınlar? Devlet Hastanesi'nden operasyonun içeriğini içeren bir mesaj gelmesi çok saçma.

Kızıma yazılan ilaçların receteleri hem bana hem babasina mesaj olarak geliyor. Operasyonla ilgili bildirim olsa oda gelir sanırım. Kendi geçirdiğim ameliyatta SGK xxTL karsilamistir seklinde mesaj aldim.
Belki yaş ile ilgili bir durumdur. Kizim 13 aylik olmasina ragmen e-nabzini yönetebiliyorum

Kızıma yazılan ilaçların receteleri hem bana hem babasina mesaj olarak geliyor. Operasyonla ilgili bildirim olsa oda gelir sanırım. Kendi geçirdiğim ameliyatta SGK xxTL karsilamistir seklinde mesaj aldim.
Belki yaş ile ilgili bir durumdur. Kizim 13 aylik olmasina ragmen e-nabzini yönetebiliyorum
Sistemde annesinin numarası kayitliymis ondan gitmiş. Aksi halde 18 yaşındaki kızın bildirimi gitmemesi gerekirdi.

Ben de bir operasyon geçirmiştim.Bana da gelmişti.Hatta ne işlemi olduğu,ücreti,katılım payı vs vs hepsi.Yazılan ilaçlara kadar mesaj geliyor.Hatta ben özel hastane de olmuştum operasyonu.Şaşırmıştım.
tabii olabilir, ben şahit olmadım. yani uzun süre devlet hastanesinde yattım, ameliyat geçirdim vs hiç bana bildirim ve ya mesaj gelmemişti. ona istinaden yazdım.
konu sahibine de üzüldüm, eğer konu gerçekse böyle ailelerin hala varolduğuna inanmak istemiyorum

tabii olabilir, ben şahit olmadım. yani uzun süre devlet hastanesinde yattım, ameliyat geçirdim vs hiç bana bildirim ve ya mesaj gelmemişti. ona istinaden yazdım.
konu sahibine de üzüldüm, eğer konu gerçekse böyle ailelerin hala varolduğuna inanmak istemiyorum
Ben kendi bilgilerimi kaydettim.Telefon no,adres,kan grubu,acil durumda aranacak kişilere kadar.

Kızlar sizce böyle bir şey yapar mı ailesi?

Annem muge anli izlerken bir olay duymuştum, cok etkilendim. Kacarak evlenen bie cift var. Kocayi kacirip ortadan kaybetmisler, cenazesi araniyordu. Kizin babasi annesi hapse atildi, adami kaciran kuzenler Alman vatandasiymis yurtdisina kacmislar. Olen adamin aileside kızı istemedi. Ustelik kiz evden kacarken babasinin silahini gizlice almis kimseye zarar vermesin diye. Oglani dövüp öldürmüşler

Ben kendi bilgilerimi kaydettim.Telefon no,adres,kan grubu,acil durumda aranacak kişilere kadar.
yok onlar benim de kayıtlı zaten. ama sadece devlet hastanesinde randevu bilgisi mesaj olarak geliyor. özel hastanede hiç gelmiyor. e nabız sistemine giriş yapılınca geçmişten gözüküyor sadece acil girişleri vs
umarım bir şey yapmazlar ne diyeyim, konudaki çocuğa da üzüldüm. umarım suç olarak işlenmez

Anladım, çok üzüldüm durumunuza. Her şey baştan sona saçma sapan ilerlemiş. Şimdi yapılacak tek şey ailede size en ılımlı yaklaşan kişiyle birlikte hareket edip bir sekilde üzerinizdeki baskıları hafifletmek.
ortada rızam olduğunu söylediğim mesajlar var çocuk onu sunacakmış sanırım mahkemeye ailemin tuttuğu avukat da delil yetersizliğinden dava düşer diyormuş aslında avukat bile bana inanmıyor zaten

Back
X