- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
- Konu Sahibi melisaaa902
Aile kendi telefonunu yazdırdıysa kayıtlara o şekilde mesaj gelebilir.Randevu alınca sms geliyor bana.o da 18 yaşında bir kız için aileye bildirim gitmez diye düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aile kendi telefonunu yazdırdıysa kayıtlara o şekilde mesaj gelebilir.Randevu alınca sms geliyor bana.o da 18 yaşında bir kız için aileye bildirim gitmez diye düşünüyorum
Annemin sürekli gittiği bir hastane olduğu için annemin numarası kayıtlıymış sanırım o an ben acil ameliyata alınmak zorunda olduğum için kayıt işlemlerini cocuk yapmıştı o da bilememiş sanırım yeni numara vermeyio da 18 yaşında bir kız için aileye bildirim gitmez diye düşünüyorum
Şimdi sizde yırtık oldu.Aşırı kanamadan dolayı dikiş atıldı o zaman.Annemin sürekli gittiği bir hastane olduğu için annemin numarası kayıtlıymış sanırım o an ben acil ameliyata alınmak zorunda olduğum için kayıt işlemlerini cocuk yapmıştı o da bilememiş sanırım yeni numara vermeyi
Anladım, çok üzüldüm durumunuza. Her şey baştan sona saçma sapan ilerlemiş. Şimdi yapılacak tek şey ailede size en ılımlı yaklaşan kişiyle birlikte hareket edip bir sekilde üzerinizdeki baskıları hafifletmek.Gittiğim hastane kadın doğum hastanesi normal devlet hastanesi olsa anlamaları zordu ama orası sadece kadın doğum ameliyat olayını da öğrenince anlatmak zorunda kaldım
peki kadın doğum randevu bilgisi mi gitmiş sadece. yani ameliyat bilgisi bildirimle gelmiyor diye biliyorumAnnemin sürekli gittiği bir hastane olduğu için annemin numarası kayıtlıymış sanırım o an ben acil ameliyata alınmak zorunda olduğum için kayıt işlemlerini cocuk yapmıştı o da bilememiş sanırım yeni numara vermeyi
Evet 2cm yırtık olmuş kan kaybından neredeyse ölecek durumdaydımŞimdi sizde yırtık oldu.Aşırı kanamadan dolayı dikiş atıldı o zaman.
Urfada böyle oluyor sanırım bilmiyorumAnnenin ailesi nasıl insanlar öyle?Öldürmek konusunda ciddilermiydi?
Ben de bir operasyon geçirmiştim.Bana da gelmişti.Hatta ne işlemi olduğu,ücreti,katılım payı vs vs hepsi.Yazılan ilaçlara kadar mesaj geliyor.Hatta ben özel hastane de olmuştum operasyonu.Şaşırmıştım.peki kadın doğum randevu bilgisi mi gitmiş sadece. yani ameliyat bilgisi bildirimle gelmiyor diye biliyorum
her neyse konu bu değil zaten de..
İnanmak istemiyorum konuya. Annen neden anlattı herkese, hastaneden nasıl bir bildirim gelebilir ki anlasınlar? Devlet Hastanesi'nden operasyonun içeriğini içeren bir mesaj gelmesi çok saçma.
Seni korkutmak için mi böyle söylediler?Yoksa ciddilermiydi?Y
Urfada böyle oluyor sanırım bilmiyorum
Sistemde annesinin numarası kayitliymis ondan gitmiş. Aksi halde 18 yaşındaki kızın bildirimi gitmemesi gerekirdi.Kızıma yazılan ilaçların receteleri hem bana hem babasina mesaj olarak geliyor. Operasyonla ilgili bildirim olsa oda gelir sanırım. Kendi geçirdiğim ameliyatta SGK xxTL karsilamistir seklinde mesaj aldim.
Belki yaş ile ilgili bir durumdur. Kizim 13 aylik olmasina ragmen e-nabzini yönetebiliyorum
tabii olabilir, ben şahit olmadım. yani uzun süre devlet hastanesinde yattım, ameliyat geçirdim vs hiç bana bildirim ve ya mesaj gelmemişti. ona istinaden yazdım.Ben de bir operasyon geçirmiştim.Bana da gelmişti.Hatta ne işlemi olduğu,ücreti,katılım payı vs vs hepsi.Yazılan ilaçlara kadar mesaj geliyor.Hatta ben özel hastane de olmuştum operasyonu.Şaşırmıştım.
Ben kendi bilgilerimi kaydettim.Telefon no,adres,kan grubu,acil durumda aranacak kişilere kadar.tabii olabilir, ben şahit olmadım. yani uzun süre devlet hastanesinde yattım, ameliyat geçirdim vs hiç bana bildirim ve ya mesaj gelmemişti. ona istinaden yazdım.
konu sahibine de üzüldüm, eğer konu gerçekse böyle ailelerin hala varolduğuna inanmak istemiyorum
Kızlar sizce böyle bir şey yapar mı ailesi?
yok onlar benim de kayıtlı zaten. ama sadece devlet hastanesinde randevu bilgisi mesaj olarak geliyor. özel hastanede hiç gelmiyor. e nabız sistemine giriş yapılınca geçmişten gözüküyor sadece acil girişleri vsBen kendi bilgilerimi kaydettim.Telefon no,adres,kan grubu,acil durumda aranacak kişilere kadar.
Öyleymiş annemin numarasıymış o an da mesaj atabilecekleri aklıma gelmedi bilseydim kendi numaramı verirdimSistemde annesinin numarası kayitliymis ondan gitmiş. Aksi halde 18 yaşındaki kızın bildirimi gitmemesi gerekirdi.
ortada rızam olduğunu söylediğim mesajlar var çocuk onu sunacakmış sanırım mahkemeye ailemin tuttuğu avukat da delil yetersizliğinden dava düşer diyormuş aslında avukat bile bana inanmıyor zatenAnladım, çok üzüldüm durumunuza. Her şey baştan sona saçma sapan ilerlemiş. Şimdi yapılacak tek şey ailede size en ılımlı yaklaşan kişiyle birlikte hareket edip bir sekilde üzerinizdeki baskıları hafifletmek.