Ne yapacağımı bilmiyorum

Mahkeme yalan söyledim diye bana ceza verir mi ya da çocuk tazminat açar mı çocukla konuşup mahkemede doğruları söyleyeceğmi söylemek istiyorum ama benle konuşur mu bilmiyorum kendisi ifadesinde ailesinin korkusundan böyle demiş ben hala arkasındayım diye konuşmuş ama
Yalan beyandan bir sıkıntı çıkabilir mahkemeyi meşgul etmekten falan. Ama bunu ben bilemem hukukçulara sormak lazım.

Canımı kurtarmak için dersin, zaten doğrusu da o . Pişmansın da , bir şey olmaz. Sadece acil devlet koruması talep etmeyi unutma. Bana kalırsa oraya kadar da bekleme, annen konuşulabilecek biri mi?
Annemin ailesi öldürülmemi istedi zaten maalesef konuşulacak biri değil bugun de bana çok kızgın olduğunu söyledi çocuğa karşı çok utanıyorum onu seviyorum bunu sevdiğim birine yaptığım için kendimden nefret ediyorum çocukla konuşmak istiyorum ama bilmiyorum

Annemin ailesi öldürülmemi istedi zaten maalesef konuşulacak biri değil bugun de bana çok kızgın olduğunu söyledi çocuğa karşı çok utanıyorum onu seviyorum bunu sevdiğim birine yaptığım için kendimden nefret ediyorum çocukla konuşmak istiyorum ama bilmiyorum
bu konu annenin babanın ailesine nasıl yayıldı peki?
yani ne diyeceğimi bilemiyorum, mahkemede doğruyu söylersen sonucu ne olacak bir fikrin var mı?
karşı tarafa da yazık, siciline işlenirse ömür boyu utanç verici bir suçu olacak.

bu konu annenin babanın ailesine nasıl yayıldı peki?
yani ne diyeceğimi bilemiyorum, mahkemede doğruyu söylersen sonucu ne olacak bir fikrin var mı?
karşı tarafa da yazık, siciline işlenirse ömür boyu utanç verici bir suçu olacak.
Annem anlattı her iki aileye de

Bi iki dakkalık zevk nerelere sürüklemis böyle. Güzelim öldürülecek olsaydın ailen ögrenir ögrenmez oldugun yerde öldürürdü zaten. Muz cumhuriyetinde mi yasıyoruz alıp seni taslaya taslaya öldürecekler. Mahkemede tüm dogruları konus rızanın oldugunu söyle ve ailenin yapısınıda dile getir zaten bir sekilde korunacaksın anlarlar diye düsünüyorum.

Ne manyak insanlar :KK51: Eviniz kaçıncı katta, zemine yakıncaysa pencereden vınlama şansın olur mu?

Annem anlattı her iki aileye de
İnanmak istemiyorum konuya. Annen neden anlattı herkese, hastaneden nasıl bir bildirim gelebilir ki anlasınlar? Devlet Hastanesi'nden operasyonun içeriğini içeren bir mesaj gelmesi çok saçma.

Melisa eğer tehlike içindeysen biz arayalım polisi.Ailen sana zarar verir mi?

İnanmak istemiyorum konuya. Annen neden anlattı herkese, hastaneden nasıl bir bildirim gelebilir ki anlasınlar? Devlet Hastanesi'nden operasyonun içeriğini içeren bir mesaj gelmesi çok saçma.
Hastane yatışıyla ilgili bir bilgi gelmiş babam da aramış yanlışlık var sanmış onlar da yok demiş annem neden anlattı bilmiyorum sanırım beni rezil etmek için onu ben de çözemedim yatış olayında da ben gece kalmamak icin iptal ettirmiştim ameliyattan sonra olan yatışı

Randevu saatini hatırlatmak için gelir, hastanemizi tercih ettiğiniz için teşekkürler yazar ama ayrıntılı bir şekilde öğrenmeleri imkansız.
Gittiğim hastane kadın doğum hastanesi normal devlet hastanesi olsa anlamaları zordu ama orası sadece kadın doğum ameliyat olayını da öğrenince anlatmak zorunda kaldım

Back
X