- 6 Aralık 2022
- 4.205
- 10.818
- 123
- Konu Sahibi melisaaa902
Melisa bunu ya mahkeme de yap,yada polisi ara hayatım tehlikede de şimdi.z. Sadece acil devlet koruması talep etmeyi unutma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melisa bunu ya mahkeme de yap,yada polisi ara hayatım tehlikede de şimdi.z. Sadece acil devlet koruması talep etmeyi unutma.
Yalan beyandan bir sıkıntı çıkabilir mahkemeyi meşgul etmekten falan. Ama bunu ben bilemem hukukçulara sormak lazım.Mahkeme yalan söyledim diye bana ceza verir mi ya da çocuk tazminat açar mı çocukla konuşup mahkemede doğruları söyleyeceğmi söylemek istiyorum ama benle konuşur mu bilmiyorum kendisi ifadesinde ailesinin korkusundan böyle demiş ben hala arkasındayım diye konuşmuş ama
Annemin ailesi öldürülmemi istedi zaten maalesef konuşulacak biri değil bugun de bana çok kızgın olduğunu söyledi çocuğa karşı çok utanıyorum onu seviyorum bunu sevdiğim birine yaptığım için kendimden nefret ediyorum çocukla konuşmak istiyorum ama bilmiyorumCanımı kurtarmak için dersin, zaten doğrusu da o . Pişmansın da , bir şey olmaz. Sadece acil devlet koruması talep etmeyi unutma. Bana kalırsa oraya kadar da bekleme, annen konuşulabilecek biri mi?
Şuan bana zarar vermiyorlarMelisa bunu ya mahkeme de yap,yada polisi ara hayatım tehlikede de şimdi.
Peki ailen ne yapacak bu konu ile ilgili?Şuan bana zarar vermiyorlar
bu konu annenin babanın ailesine nasıl yayıldı peki?Annemin ailesi öldürülmemi istedi zaten maalesef konuşulacak biri değil bugun de bana çok kızgın olduğunu söyledi çocuğa karşı çok utanıyorum onu seviyorum bunu sevdiğim birine yaptığım için kendimden nefret ediyorum çocukla konuşmak istiyorum ama bilmiyorum
Annem anlattı her iki aileye debu konu annenin babanın ailesine nasıl yayıldı peki?
yani ne diyeceğimi bilemiyorum, mahkemede doğruyu söylersen sonucu ne olacak bir fikrin var mı?
karşı tarafa da yazık, siciline işlenirse ömür boyu utanç verici bir suçu olacak.
Mahkeme ne sonucu ne olursa artık ben evden çıkamıyorum zatenPeki ailen ne yapacak bu konu ile ilgili?
Sana zarar verebilir mi ailen?En iyi sen tanırsın onları.Mahkeme ne sonucu ne olursa artık ben evden çıkamıyorum zaten
Annemin ailesi öldürülmemi istedi zaten maalesef konuşulacak biri değil bugun de bana çok kızgın olduğunu söyledi çocuğa karşı çok utanıyorum onu seviyorum bunu sevdiğim birine yaptığım için kendimden nefret ediyorum çocukla konuşmak istiyorum ama bilmiyorum
İnanmak istemiyorum konuya. Annen neden anlattı herkese, hastaneden nasıl bir bildirim gelebilir ki anlasınlar? Devlet Hastanesi'nden operasyonun içeriğini içeren bir mesaj gelmesi çok saçma.Annem anlattı her iki aileye de
ben de orasını anlamadım. bildirim ne olarak geliyor yaniİnanmak istemiyorum konuya. Annen neden anlattı herkese, hastaneden nasıl bir bildirim gelebilir ki anlasınlar? Devlet Hastanesi'nden operasyonun içeriğini içeren bir mesaj gelmesi çok saçma.
Randevu saatini hatırlatmak için gelir, hastanemizi tercih ettiğiniz için teşekkürler yazar ama ayrıntılı bir şekilde öğrenmeleri imkansız.ben de orasını anlamadım. bildirim ne olarak geliyor yani
Onu konu başında açıkladı.Şu an hatırlayamadım.İnanmak istemiyorum konuya. Annen neden anlattı herkese, hastaneden nasıl bir bildirim gelebilir ki anlasınlar? Devlet Hastanesi'nden operasyonun içeriğini içeren bir mesaj gelmesi çok saçma.
Hastane yatışıyla ilgili bir bilgi gelmiş babam da aramış yanlışlık var sanmış onlar da yok demiş annem neden anlattı bilmiyorum sanırım beni rezil etmek için onu ben de çözemedim yatış olayında da ben gece kalmamak icin iptal ettirmiştim ameliyattan sonra olan yatışıİnanmak istemiyorum konuya. Annen neden anlattı herkese, hastaneden nasıl bir bildirim gelebilir ki anlasınlar? Devlet Hastanesi'nden operasyonun içeriğini içeren bir mesaj gelmesi çok saçma.
o da 18 yaşında bir kız için aileye bildirim gitmez diye düşünüyorumRandevu saatini hatırlatmak için gelir, hastanemizi tercih ettiğiniz için teşekkürler yazar ama ayrıntılı bir şekilde öğrenmeleri imkansız.
Gittiğim hastane kadın doğum hastanesi normal devlet hastanesi olsa anlamaları zordu ama orası sadece kadın doğum ameliyat olayını da öğrenince anlatmak zorunda kaldımRandevu saatini hatırlatmak için gelir, hastanemizi tercih ettiğiniz için teşekkürler yazar ama ayrıntılı bir şekilde öğrenmeleri imkansız.