Ne yapacağımı bilmiyorum

Geçmiş olsun.
Nasıl bir ailede yaşadığını en iyi sen biliyorsun.
Bunu yaşadıktan sonra neler olabileceğini düşünmedin mi?

Yaşadın madem sonrasını da düşünmüş olman gerekirdi. Yani umarım herşey düzgün sonuçlanır.
Diyecek pek bişey bulamadım.

Bu konuyu hukuk okuyan ya da hukukçu biri görürse bana ne yapacağımı çocuğu nasıl kurtarabileceğimi anlatabilirse çok sevinirim yoksa ben sevdiğim birine bunu yapmaktan kendim intihar ederim

Ailemi
Geçmiş olsun.
Nasıl bir ailede yaşadığını en iyi sen biliyorsun.
Bunu yaşadıktan sonra neler olabileceğini düşünmedin mi?

Yaşadın madem sonrasını da düşünmüş olman gerekirdi. Yani umarım herşey düzgün sonuçlanır.
Diyecek pek bişey bulamadım.
ailemin haberi olur diye düşünmemiştim aslında bu kadar yırtık oluşması nasıl oldu bilmiyorum aslında olayda evet tamamen bir zorlama yok ama ben en başta korktum dursak mı dedim o devam etti gibi oldu

Bu konuyu hukuk okuyan ya da hukukçu biri görürse bana ne yapacağımı çocuğu nasıl kurtarabileceğimi anlatabilirse çok sevinirim yoksa ben sevdiğim birine bunu yapmaktan kendim intihar ederim
Şu intihar ve ölüm kelimesini bir bırak öyle bir şey düşünme sakin ol Melisa , şimdi annen sana şu an telefonu verdiyse anlattığın kadar da sana karşı düşman değiller diye düşünmek istiyorum , çocukla hiç görüştün mü bu olayları ailen öğrendikten sonra o senin korkudan zorla oldu diye söylediğini biliyor mu

Şu intihar ve ölüm kelimesini bir bırak öyle bir şey düşünme sakin ol Melisa , şimdi annen sana şu an telefonu verdiyse anlattığın kadar da sana karşı düşman değiller diye düşünmek istiyorum , çocukla hiç görüştün mü bu olayları ailen öğrendikten sonra o senin korkudan zorla oldu diye söylediğini biliyor mu
Ailem zorla oldu demeseydim bana tamamen düşmanlardı şikayetten vazgeçicem dediğimde abim o zaman evden de gideceksin dedi şikayetten sonra çocukla hiç görüşmedim ama ifadesini okudum karakolda ailesinden korktuğu için böyle söylemiş ben hala arkasındayım diye söylemiş ifadede ailesi onun telefonunda instagramda beni çıkarmışlar çocuk göz altına alındığı zaman çıkarılmış yani ailesi yapmış ama ailesinin bilmediği diğer sosyal medya hesaplardan çıkarmamıştı kendisine bir şekilde yazmak istiyorum ama bilmiyorum

Ailem zorla oldu demeseydim bana tamamen düşmanlardı şikayetten vazgeçicem dediğimde abim o zaman evden de gideceksin dedi şikayetten sonra çocukla hiç görüşmedim ama ifadesini okudum karakolda ailesinden korktuğu için böyle söylemiş ben hala arkasındayım diye söylemiş ifadede ailesi onun telefonunda instagramda beni çıkarmışlar çocuk göz altına alındığı zaman çıkarılmış yani ailesi yapmış ama ailesinin bilmediği diğer sosyal medya hesaplardan çıkarmamıştı kendisine bir şekilde yazmak istiyorum ama bilmiyorum
Melisa mahkeme de sana sorarlarsa söylersin.Mahkeme de ailenden korktuğunu da söyle.Ayrıca sana birşey yapmaya çalışırlarsa polisi ara olur mu?

Melisa mahkeme de sana sorarlarsa söylersin.Mahkeme de ailenden korktuğunu da söyle.Ayrıca sana birşey yapmaya çalışırlarsa polisi ara olur mu?
O zaman da iftira suçundan başım derde girer diye korkuyorum ama çocuğun ağır ceza almasındansa iftiradan ceza alırım yeter ki ona bir şey olmasın

Çocuğu boşver.O kendini kurtarmış.Mesajları gösterince rızan ile olduğu için serbest bırakmışlar.Sen kendini düşün bundan sonra.

O zaman da iftira suçundan başım derde girer diye korkuyorum ama çocuğun ağır ceza almasındansa iftiradan ceza alırım yeter ki ona bir şey olmasın
Yok onun ailesinin dava açacağını zannetmiyorum.Sen 18 yaşını doldurdun mu?

Ailemi

ailemin haberi olur diye düşünmemiştim aslında bu kadar yırtık oluşması nasıl oldu bilmiyorum aslında olayda evet tamamen bir zorlama yok ama ben en başta korktum dursak mı dedim o devam etti gibi oldu
Ya işte bi laf vardır ya, herkes kendisinden mesul diye.
Olan olmuş umarım bir çıkış kapısı bulursunuz.
Buda sana çok büyük tecrübe ve ders olsun.
Herşey geçer ve unutulur.
Sağlıklı düşünüp bu süreci atlatmaya bakmalısın.
Avukat ile özel bir görüşme ayarlasan?
Ailenle konuşsun bu davanın bir yere varmayacağını v.s bi şekilde ara bulucu olsa..

S

Savcı çocuğa adli kontrol serbestliği ve yurt dışına çıkış yasağı vermiş ailem bide uzaklaştırma istemiş bundan haberim yoktu kağıt geldi oldu
Çocuk çalışmaya yurt dışına gidecekti normalde benim yüzümden bu da baya ertelendi olaylar çok fazla büyüdü ve ben kendimden çok onu düşünüyorum:(

Mahkeme daha olmadı depremden dolayı da sanırım ilk mahkeme temmuzu bulur gibi gözüküyor dava açıldı sadece
O zamana kadar ailene çocuğa iftira attığını söyleme.Mahkeme de söylersin doğruyu.Ailen o zamana kadar sana dokunamaz.Mahkeme de lütfen ailenin tehditlerini anlat olur mu?Seni ailenden ancak devlet koruyabilir.

O çocuğu arayıp ona ulaşmaya çalışma.Ailen farkederse ikiniz için de çok kötü olur.

Back
X