Ne yapacağımı bilmiyorum

Merak etmeyin ayrılacağım, bu sefer kararlıyım demiştiniz en son. Gerçekten çok kararlıymışsınız…

8 yıl emek vermıssın dıye devam ettırmeye calısıyorsun. Insanın bıraz kendıne saygısı olur. boyle bır erkege sumuklu pecete verılmez. Cesaretlı kadınlar 30 yıllık kocasının kıcına tekmeyı basıyor, 8 yıllık heriften bi ayrılamamıssın. Gıtt lutfen evlen de başka bir kızın başını yakmasın.

Olmaz sizin ilişkiden bi halt.

Sizin kafa yapılarınız farklı. Ayrıca nişanlın ikiyüzlü. Desem ki muhafazakar o zaman o kadar kızın kendi profilinde ne işi var? Arada kalmış biri.

Problem sizde evet. B.k gibi bir insana kendi isteğiniz ile kölesiniz.

Fark ettiyseniz sizde mesajınızda "katlanıyorum." demişsiniz. Sinyalleri görmüşsünüz, bu kadar kıskanç insanla ömür geçmez. 7 yaş küçük çocuk sizin kardeşiniz gibidir, ne yapacakmış öylesine orada bulunan bir insana? Bu kadar takıntılı biriyle evlenirseniz evden dışarı bile çıkamazsınız.

Eğer bu adamla evlenirseniz hayatınızdaki en büyük hatayı yaparsınız zaten hayatınız zehir olmuş daha da kötüsü gelecek kaç kurtar kendini.

Öyle bir manipüle ediliyorum ki sanki her şey benim yüzümden oluyor benden dolayı nişanlım sinirleniyor ve olay çıkarıyor
of edilme o zaman? aklin yok mu neyin dogru neyin yanlis oldugunu ayirt edemiyor musun? kendisine saygisi olmayan herkes agzina doladi bir manipule ediliyorumu. afiyet olsun ne diyelim

Öyle bir manipüle ediliyorum ki sanki her şey benim yüzümden oluyor benden dolayı nişanlım sinirleniyor ve olay çıkarıyor
Siktir et onu.ya şimdiden böyleyken nsl evlenmeyi evlilik yürütmeyi düşünüyorsun.swn ona musade ettiğinde için sana bu saygısızlığı yapıyor ve evlilikte te dozu artar bilgin olsun .bırak hayatına bak önce psikolojik destek al kendine gel sonra etrafına bak hakkettiğin değeri vercek biri illa cıkar karsına.ama önce kendını iyileştir sen ne yapıyorsunda böyle bir malın sana bu şekilde davranmasına susuyorsun neden tepki vermiyorsun ne hakla yapıyor bunu sana.bu arada adamın senı kaybetme korkusu hiç yok .sen kendındeki eksiklikleri destekle düzelt bunada yol ver

ya daha yeni değilmiydi en son konunuz. ne ara ayrılıp barıştınız. kusura bakmayında sizin de hoşunuza gidiyor sanırım bu davranışlar. siz ayrılmazsınız bu adamdan ne diyorsada yaparsınız boşu boşuna sormayın kimseye akıl istemeyin

İlk 10 satırı okumak yetti aman evlenin he evlenin afedersiniz pok var

Cellatlarınıza aşık olup durmayın artık dert 1 de değil anaları tanaları kaç kurtul bir an önce

Seven erkek kiskanir demek yerine soyle demelilerdi, bizim yetisteremedigimiz okuz anca bu kadar dizginlenebiliyor, sen kac kurtar kendini.

Bu arada siz dis hekimi olan uye misiniz diye merak ettim ama siz daha akli basindasiniz sanki ona gore.

of edilme o zaman? aklin yok mu neyin dogru neyin yanlis oldugunu ayirt edemiyor musun? kendisine saygisi olmayan herkes agzina doladi bir manipule ediliyorumu. afiyet olsun ne diyelim
Mantiken manipule edilen insan manipule edildiğini fark etmez zaten.
Fark ediyorsa da manipule edilmeye izin veriyordur. O da manipule olmaz.

Bu emek verdim kafasını bir türlü anlayamıyorum. 8 yılımı boşa harcadım, bir 8 yılı daha yakayım kafası herhalde.

Diger konunuza yazdım yazdilar ama siz gidip tekrar barışmissiniz....daha ne diyelim siz ölmeyi bayilmak falan sanıyorsunuz galiba,tv izlemiyorsunuz cunku yasak neden günde kac kadin böyle psikoloji bozuk ruh hastaları yüzünden öldürülüyor sizde izlemeyin nisanliniz yasaklamış çünkü sizin sonunuzda öyle olacak..belki bana kızacaklar olabilir ama göz göre göre kendini atese atmak demek

Tv izlemesine izin vermeyen hanzoydu değil mi bu?
Aha buldum. Yani ne diyelim allah akil fikir vermis kullanalim diye. 2 ay sonra evlensin de yesin naneyi yine aglamaya gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…