Ne yapacağımı bilmiyorum

Öyle bir manipüle ediliyorum ki sanki her şey benim yüzümden oluyor benden dolayı nişanlım sinirleniyor ve olay çıkarıyor

Manipüle edildiğinizin farkındaysanız artık manipüle olmamanız gerekir, ilginç bir bahane olmuş.

Diyeceğim şu ki, sinirli diye "arabasına binmedim tabi ki" dediğiniz adamla evlenip nasıl aynı eve aynı yatağa gireceksiniz, sınırlı olduğu bir gün vurup burnunuzu kırabilir mesela, daha da sinirlendiğinde boğazınızı kesebilir?

Evet canım problem sende böyle lağım kafalı tiplere gönül ve fırsat verdiğine göre daha iyilerine layık değilsin.Adamı affet masum başka bir kızın başı yanmasın sen zaten bu leş ilişkiye okeysin yer dayağını oturursun,devam et aferin sana kimseye bırakma bu adamı sadece sen çek bu yükü sen üstlen.....

Senin nisanlin birini öldürecek tutuklandığındada pis pis gülüş atacak pisman degilim naralarina girecek bir tip. Nerden bulursunuz boyle ruh hastalarini.bari yapis birakma da başkalarının başı yanmasın. Kismanc aşko erkeginle mutluluklar dileyelim ne diyelim

Normal değil.Evlenirsen öldürür seni.

Ayrılmayacaksanız arkadaşınızın kardeşini listenizden çıkarın. Konuyla alakasız birinin başına iş açacaksınız, psikopat sevgiliniz yüzünden. Buna ne sizin ne nişanlınızın hakkı var.

Siz ne yapacağınızı biliyorsunuz gayet , herşeyin de farkındasınız anlatmaya gerek yok."Düsündüm kararım değişmedi" diyeceksiniz.Aksi takdirde de fragmanı size psikolog randevusu aldıran hayatı yaşayacaksınız.

Bu tv izleyemeyen degil arkadaslar, bu dis hekimi olan ve bize kafayi yedirten uye (bence) ama eski hikayesini bulamadigimdan birsey diyemiyorum su an.

Tv izleyemeyende dis hekimiymis sjshhshs, ambale oldum su an.

Eğitimli, kendi ayakları üzerinde durabilecek maddi gücü olan kadınlar şu iğrenç muameleyi ve iğrenç insanları kendine yakıştırabiliyorsa yazıklar olsun. Parası pulu ,maddi manevi desteği olmayan üstüne çocukları olan kadınlar bile çekmiyor bu muameleyi ya hu. Büyük konuşmak istemiyorum ama benim emek emek büyütüp, meslek sahibi ettiğim çocuğum, böyle bir primatın peşinde kendini pas pas etse kahrımdan ölürdüm galiba.

Evet kesinlikle problem sizde. Yani sizi anlamıyorum neden bu adamla, pardon ergen oğlan çocuğu ile ilişki yürütüyorsunuz?
Size zarar verdi de ailenize söylemiyor, evlenmek zorunda hissediyor olsanız bile bunun bile çözümleri var.

Yüzlerce yorum yapıldı.Herkes kendi tecrüblerinden yola çıkarak sizi kendinize getirmeye çalıştı.Madem bizim yorumlarımızı ciddiyr almayacaktınız neden konu açtınız.Zira şimdi yine yorunları ciddiye almayacaksınız. Lütfen net oldun.Gerçekten ayrılmak isteseydiniz yapardınız.

Bunlar daha yaşayacaklarının fragmanı…
Allah seni koruyor kızım diyor al başını git kurtar kendini daha ne duruyorsun bir de konu açıyorsun

ayyyy fenalık geldi. yahu soracak ne var? adam manyak. üstelik saklamıyor da. gayet açık ve net bir şekilde ben eğitilemez bir davar oğlu davarım diyor. siz olsanız ne yapardınız diye soruyorsanız ben çoktan yüzüğü alıp gtüne sokmuştum. ha zaten hiç hayatıma alıp yüzük takmazdım da. hani belki basiretim bağlanmıştır da malmışımdır o dönem, o yüzden nişan falan yapmışımdır.

yoksa bahsettiğiniz profilde birine aklı başında bi insan selam dahi vermemeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…