- 20 Kasım 2018
- 14.266
- 54.318
- 598
- 35
Tv izlemesine mi izin vermiyormus? Yok artikTv izlemesine izin vermeyen hanzoydu değil mi bu?
Merhaba hayır barışmadım kendisinden de zaten barışmaya yönelik bir davranış görmüyorum nişanı attığım günden beri hiç konuşmadık ailesi arıyor artık onlarla da görüşmüyorum eşya iadesi vs gibi işlerle de ailem ilgileniyor ben olayın dışında kalmaya çalışıyorum
Tarih 11 agustos. Bu 10 gunde ne yasadiniz da kosa kosa bu ayiya dondun? Bu nasil bir kociş sevdasıBarışmadım tabii ki çok da mutluyum hafifledim resmen
Ay diş hekimi olan üye miKızlar merhaba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var son 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra da düğünümüz var ama bu düğün olmalı mı emin değilim kafam çok karışık. Nişanlım çok sinirli biri öfke problemleri var her şeyi yanlış anlıyor onun görüşüne karşı bir şey söylediğim an sanki ona küfür etmişim gibi tepki veriyor sinirlenip masaya tekme atmışlığı bileğimi sıkmışlığı var. Yani kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli ağzımdan çıkanı kontrol etmem gerekiyor her olayda beni suçluyor her zaman suçluyum bileğimi sıkmışsa bile ben haketmişimdir ben onu sıkacak hale getirmişimdir hastayımdır psikolojim bozuktur yani artık bunları umursamıyorum üstüme alınmıyorum karakteri böyle diyip geçiyorum ama mutlaka bir noktada sabrım bitecek. Ailem ve nişanlım bir araya geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum yine acaba ne patavatsızlık yapacak söylenmemesi gereken neyi söyleyecek neyi yanlış anlayacak diye diken üstündeyim sürekli. Bunların yanında bir de son 1 aydır başka konular da beni rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar ben diş hekimiyim kendi polikliniğim var aylık kendimce iyi bir gelirim var arabam var kendi kendime yetebilecek biriyim yani çok şükür nişanlım da öyle geliri kötü değil o okumadı ama onun da işlettiği geliri iyi olan bir dükkanı var. Nişanlım son zamanlarda bana sık sık kirayı ortak öderiz, faturaları ortak öderiz vb. şeyler söylemeye başladı hatta bir kere annesi bile şaka yoluyla bana kiranın yarısını verirsin artık tarzında bir şey söyledi ve hiç hoşlanmadım. Evlilik zaten her şeyin ortak olması değil midir zaten kirayı da faturaları da diğer giderlerimizi de biz beraber ortak karşılayacağız ama bunun bu şekilde söylenmesi doğru mu bana çok itici geldi. Bilmiyorum kızlar bunların yanında tabii ki nişanlımın alkol problemleri de var alkol içmeyi çok havalı bir şey sanıyor başına buyruk kısıtlayıcı kıskanç yani daha benim normalleştirdiğim çok fazla olmaması gereken şey var inanın. Mesela bu süreçte bana işte sallıyorum x parasında bir gelinlik istesen seninle işim olmazdı tarzı bir şey söyledi ve zoruma gitti ben öyle büyük maddi talepleri olan biri değilim hatta her şeyin en uygunu olsun ona da ailesine de fazla yük olmasın diye çabalayan biriyim zaten o paralarda bir gelinlik istemem ama seninle işim olmazdı diyecek kadar değer görmemesi beni gerçekten üzdü. Kızlar bu olaylar anlat anlat bitmez nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba
Alintilamiyi bilmediğim için buyrun daha önceki konusu
Akıl tutulması yaşıyorsunuz sanırım. Yüzüğü çıkarıp yüzüne fırlatıp hayatınızdan çıkaracaksınız, bu kadar basit.Arkadaşlar merhaba. Daha önce bir hesap daha açıp nişanlımla ilgili yaşadığım problemleri anlatmıştım herkes nişan at demişti atmıştım sonra bir şekilde ortak arkadaşlar ve nişanlımın ailesi vasıtasıyla barıştık ama ilişkimdeki problemler bitmiyor. Benim 8 yıllık bir ilişkim var 6 ay önce nişanlandık aslında her şey güzeldi yani ortada bariz belli olan bazı şeyler vardı her zaman kafamda bazı soru işaretleri vardı ama bilmiyorum nedense bana katlanılır gibi geldi 8 yıl kadar da katlandım zaten. Yani bizim ilişkimizde hep çifte standart vardı o erkek olduğu için her şeyi yapabilir ama ben bir kız olarak onun sözünden hiçbir zaman çıkmamalıyım hep dediklerini yapmalıyım yani sürekli üstümde hakimiyet kurmaya çalışıyordu kurdu da. Son 1 haftadır nişanlıma göre normal ama bana göre çok büyük problemler yaşıyoruz. Biz nişanlımda geçen hafta onun arkadaşının düğününe gittik düğün çıkışı ben yine onun arkadaşlarının sevgilileriyle bir cafede oturmak istedim kızlarla yeni yeni kaynaşıyorduk biraz sohbet etmek istedim saat de 22.30 gibiydi. Nişanlım tabii ki istemedi düğün kıyafetiyle ne işin var gece vakti cafede tarzı şeyler söyledi ama ben bir şekilde ikna ettiğimi düşündüm gittim. Kendisi sonraki gün sabah annesiyle tatile gidecekti o yüzden gelmedi. 1 saat sonra beni arayıp ‘oradan 5 dakika içinde kalkıp s*ktr olup evine gitmezsen neler olacağımı görürsün’ tarzında saçma sapan tehditler yağdırmaya başladı. Ben de tabii ki kalktım hesabı ödemeye gitmiştim ki bu sefer de annesi aradı ‘hemen kalk nişanlın evden çıktı oraya geliyor senin orada ne işin var’ diye bana söylenmeye başladı. Daha sonra nişanlım geldi bana bağırarak arabaya bin vs. dedi ben tabii ki arabaya binmedim çünkü büyük öfke kontrol problemleri var. Eve geçtim kendi tatile gitti gelince de ne özür ne başka bir şey bana ev atmaya başladı emrivaki yaparak istemiyorum dememe rağmen bir şekilde normale döndürdü. Üstünden 1 gün geçmeden bir gece benim instagram profilime girmiş takip ettiğim kişilere bakmış. Benim zaten bir erkeği takip etmem imkansız takip ettiğim kişiler öğretmenlerim, benden 7 yaş küçük kardeşimin 1-2 arkadaşı ve kuzenlerim falan. Kardeşimin bir arkadaşına, öğretmenime bir de benim takip etmediğim ama beni takip eden 1 2 lise arkadaşıma kafayı taktı çıkarmamı istedi instagramdan. Ben de kardeşimin arkadaşı hariç hepsini sorgulamadan çıkardım. Kardeşimin arkadaşını da çıkaramayacağımı benden 7 yaş küçük olduğunu ailecek tanıştığımızı çok ama çok ayıp olacağını söyledim. ‘Ben ne dersem onu yapacaksın çıkar diyorsam çıkaracaksın çıkarmıyorsan o çocuğu bulurum yapacağımı bilirim.’ şeklinde konuşmaya başladı. Bana bir sinir geldi bu sefer yani bu çifte standarttan o kadar sıkıldım ki sen de o zaman ablanın tüm arkadaşlarını çıkaracaksın tüm aile dostlarınızı çıkaracaksın öğretmenlerini herkesi sileceksin dedim. Beni her yerden engelledi. İyice sinirlendim dedim bu ilişki bu şekilde yürümez sabah aileme söyledim ben nişanı atıcam gidelim konuşalım. Gittik konuştuk bir süre düşünülsün dendi öyle kaldı. Ben ne yapayım bilmiyorum gözden çıkarmak çok zor geliyor ailemi karıştırdığım için geri dönülmez hissediyorum ama zaten geri dönüp çocuk gibi bu yüzyılda hala saçma sapan takip mevzularıyla ilgilenmek istemiyorum. Yarın psikoloğa başlıyorum gerçekten kötüyüm çıkmazda hissediyorum olaylar çok yanlış geliyor ama ailesi sürekli seven erkeğin kıskanacağını söyleyerek normalleştiriyor diyorum acaba problem bende m
Yine üyelik iptali yapıp gidersin muhtemelen. Yüzde yüz barışıp evlenirsin de.Arkadaşlar ben tv izletmeyen üye değilim karıştırdınız o da benzer bir dağ ayısıydı herhalde
Evet, size benzer bir üye daha vardı, acaba demiştim ama diş hekimi üyeymişsiniz.Öyle bir manipüle ediliyorum ki sanki her şey benim yüzümden oluyor benden dolayı nişanlım sinirleniyor ve olay çıkarıyor
Size özellikle "muhatap olma" demiştik ama olmuşsunuz.@cindirella0 "ayrıldım" dediğinizden beri foruma girip çıkıyorsunuz.
Ancak ne güncelleme yapıyorsunuz ne de yazılanlara cevap veriyorsunuz.
Ben de dahil pek çok kişi ayrılık sürecinde eski (?) nişanlınızın sizi rahat bırakacağını düşünmedik.
Son durum nedir? Ben nedense barışmış olabileceğinizi düşünmeye başladım.
Daha önceki mesajımda şüpheleriniz olduğunu düşündüğümü belirtmiştim. Barıştınız mı yoksa?
Satır araları o kadar şeyi anlatıyor ki. Geçer sefer de aynı şeyi yapmıştınız.sabah aileme söyledim ben nişanı atıcam gidelim konuşalım. Gittik konuştuk bir süre düşünülsün dendi öyle kaldı. Ben ne yapayım bilmiyorum gözden çıkarmak çok zor geliyor ailemi karıştırdığım için geri dönülmez hissediyorum
Evlenirseniz boşanacaksınız, boşanmak daha zor gelecek. Yol yakınken ayrılın.gözden çıkarmak çok zor geliyor
Nişan atıp bu adamla tekrar barıştığınıza göre bunlar size müstahak kusura bakmayınArkadaşlar merhaba. Daha önce bir hesap daha açıp nişanlımla ilgili yaşadığım problemleri anlatmıştım herkes nişan at demişti atmıştım sonra bir şekilde ortak arkadaşlar ve nişanlımın ailesi vasıtasıyla barıştık ama ilişkimdeki problemler bitmiyor. Benim 8 yıllık bir ilişkim var 6 ay önce nişanlandık aslında her şey güzeldi yani ortada bariz belli olan bazı şeyler vardı her zaman kafamda bazı soru işaretleri vardı ama bilmiyorum nedense bana katlanılır gibi geldi 8 yıl kadar da katlandım zaten. Yani bizim ilişkimizde hep çifte standart vardı o erkek olduğu için her şeyi yapabilir ama ben bir kız olarak onun sözünden hiçbir zaman çıkmamalıyım hep dediklerini yapmalıyım yani sürekli üstümde hakimiyet kurmaya çalışıyordu kurdu da. Son 1 haftadır nişanlıma göre normal ama bana göre çok büyük problemler yaşıyoruz. Biz nişanlımda geçen hafta onun arkadaşının düğününe gittik düğün çıkışı ben yine onun arkadaşlarının sevgilileriyle bir cafede oturmak istedim kızlarla yeni yeni kaynaşıyorduk biraz sohbet etmek istedim saat de 22.30 gibiydi. Nişanlım tabii ki istemedi düğün kıyafetiyle ne işin var gece vakti cafede tarzı şeyler söyledi ama ben bir şekilde ikna ettiğimi düşündüm gittim. Kendisi sonraki gün sabah annesiyle tatile gidecekti o yüzden gelmedi. 1 saat sonra beni arayıp ‘oradan 5 dakika içinde kalkıp s*ktr olup evine gitmezsen neler olacağımı görürsün’ tarzında saçma sapan tehditler yağdırmaya başladı. Ben de tabii ki kalktım hesabı ödemeye gitmiştim ki bu sefer de annesi aradı ‘hemen kalk nişanlın evden çıktı oraya geliyor senin orada ne işin var’ diye bana söylenmeye başladı. Daha sonra nişanlım geldi bana bağırarak arabaya bin vs. dedi ben tabii ki arabaya binmedim çünkü büyük öfke kontrol problemleri var. Eve geçtim kendi tatile gitti gelince de ne özür ne başka bir şey bana ev atmaya başladı emrivaki yaparak istemiyorum dememe rağmen bir şekilde normale döndürdü. Üstünden 1 gün geçmeden bir gece benim instagram profilime girmiş takip ettiğim kişilere bakmış. Benim zaten bir erkeği takip etmem imkansız takip ettiğim kişiler öğretmenlerim, benden 7 yaş küçük kardeşimin 1-2 arkadaşı ve kuzenlerim falan. Kardeşimin bir arkadaşına, öğretmenime bir de benim takip etmediğim ama beni takip eden 1 2 lise arkadaşıma kafayı taktı çıkarmamı istedi instagramdan. Ben de kardeşimin arkadaşı hariç hepsini sorgulamadan çıkardım. Kardeşimin arkadaşını da çıkaramayacağımı benden 7 yaş küçük olduğunu ailecek tanıştığımızı çok ama çok ayıp olacağını söyledim. ‘Ben ne dersem onu yapacaksın çıkar diyorsam çıkaracaksın çıkarmıyorsan o çocuğu bulurum yapacağımı bilirim.’ şeklinde konuşmaya başladı. Bana bir sinir geldi bu sefer yani bu çifte standarttan o kadar sıkıldım ki sen de o zaman ablanın tüm arkadaşlarını çıkaracaksın tüm aile dostlarınızı çıkaracaksın öğretmenlerini herkesi sileceksin dedim. Beni her yerden engelledi. İyice sinirlendim dedim bu ilişki bu şekilde yürümez sabah aileme söyledim ben nişanı atıcam gidelim konuşalım. Gittik konuştuk bir süre düşünülsün dendi öyle kaldı. Ben ne yapayım bilmiyorum gözden çıkarmak çok zor geliyor ailemi karıştırdığım için geri dönülmez hissediyorum ama zaten geri dönüp çocuk gibi bu yüzyılda hala saçma sapan takip mevzularıyla ilgilenmek istemiyorum. Yarın psikoloğa başlıyorum gerçekten kötüyüm çıkmazda hissediyorum olaylar çok yanlış geliyor ama ailesi sürekli seven erkeğin kıskanacağını söyleyerek normalleştiriyor diyorum acaba problem bende mi
üstelik ilk aydan yapılmış çocukla çünkü olursa belki düzelir?Evlenirseniz boşanacaksınız, boşanmak daha zor gelecek. Yol yakınken ayrılın.
Çocukta kesin babasına çok düşkün olurüstelik ilk aydan yapılmış çocukla çünkü olursa belki düzelir?
hem nasılÇocukta kesin babasına çok düşkün olur
üstelik sadece bize zavallıYazik, ne zavalli hayatlar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?