Ne yapacağımı bilmiyorum

Arkadaşlar ben tv izletmeyen üye değilim karıştırdınız o da benzer bir dağ ayısıydı herhalde

Konu sahibi sen manipüle esilmiyorsun ki dünden hazırsın.nişanlında sende o düzene alışmışsın. Kendine biçilen değeri kabul etmişsin. 8 sene ne demek ya, dağ başında mı yaşıyorsunuz normal biri bu adamla üç ay bile devam ettirmez.
Bence senin bu düzen devam eder çünkü senin gibiler sakın yanlış anlama herkesin psikolojisi farklı toksikliğe ve yanlışta olsa konfor alanına alışıksınız. Aileme yansıtmışken demişsin normal bir aile böyle bir damat istemez.

Kızlar merhaba. Benim 7 yıllık bir ilişkim var son 5 aydır nişanlıyız 3 ay sonra da düğünümüz var ama bu düğün olmalı mı emin değilim kafam çok karışık. Nişanlım çok sinirli biri öfke problemleri var her şeyi yanlış anlıyor onun görüşüne karşı bir şey söylediğim an sanki ona küfür etmişim gibi tepki veriyor sinirlenip masaya tekme atmışlığı bileğimi sıkmışlığı var. Yani kendisiyle hiç anlaşamıyorum sürekli ağzımdan çıkanı kontrol etmem gerekiyor her olayda beni suçluyor her zaman suçluyum bileğimi sıkmışsa bile ben haketmişimdir ben onu sıkacak hale getirmişimdir hastayımdır psikolojim bozuktur yani artık bunları umursamıyorum üstüme alınmıyorum karakteri böyle diyip geçiyorum ama mutlaka bir noktada sabrım bitecek. Ailem ve nişanlım bir araya geldiğinde kendimi çok kötü hissediyorum yine acaba ne patavatsızlık yapacak söylenmemesi gereken neyi söyleyecek neyi yanlış anlayacak diye diken üstündeyim sürekli. Bunların yanında bir de son 1 aydır başka konular da beni rahatsız etmeye başladı. Arkadaşlar ben diş hekimiyim kendi polikliniğim var aylık kendimce iyi bir gelirim var arabam var kendi kendime yetebilecek biriyim yani çok şükür nişanlım da öyle geliri kötü değil o okumadı ama onun da işlettiği geliri iyi olan bir dükkanı var. Nişanlım son zamanlarda bana sık sık kirayı ortak öderiz, faturaları ortak öderiz vb. şeyler söylemeye başladı hatta bir kere annesi bile şaka yoluyla bana kiranın yarısını verirsin artık tarzında bir şey söyledi ve hiç hoşlanmadım. Evlilik zaten her şeyin ortak olması değil midir zaten kirayı da faturaları da diğer giderlerimizi de biz beraber ortak karşılayacağız ama bunun bu şekilde söylenmesi doğru mu bana çok itici geldi. Bilmiyorum kızlar bunların yanında tabii ki nişanlımın alkol problemleri de var alkol içmeyi çok havalı bir şey sanıyor başına buyruk kısıtlayıcı kıskanç yani daha benim normalleştirdiğim çok fazla olmaması gereken şey var inanın. Mesela bu süreçte bana işte sallıyorum x parasında bir gelinlik istesen seninle işim olmazdı tarzı bir şey söyledi ve zoruma gitti ben öyle büyük maddi talepleri olan biri değilim hatta her şeyin en uygunu olsun ona da ailesine de fazla yük olmasın diye çabalayan biriyim zaten o paralarda bir gelinlik istemem ama seninle işim olmazdı diyecek kadar değer görmemesi beni gerçekten üzdü. Kızlar bu olaylar anlat anlat bitmez nişan atmayı düşünüyorum ama uzun zaman geçirdik alamıyorum bu riski ne yapmalıyım ben mi abartıyorum acaba

Alintilamiyi bilmediğim için buyrun daha önceki konusu

Barışmadım tabii ki çok da mutluyum hafifledim resmen
Tarih 11 agustos. Bu 10 gunde ne yasadiniz da kosa kosa bu ayiya dondun? Bu nasil bir kociş sevdası

Ay diş hekimi olan üye mi

Akıl tutulması yaşıyorsunuz sanırım. Yüzüğü çıkarıp yüzüne fırlatıp hayatınızdan çıkaracaksınız, bu kadar basit.

Önceki konunuzu hatırlıyorum. Takip etmiştim ama ne de olsa verdiğimiz akıllar havada kalacak diye yorum yapmamıştım. Ayrıldığınızı söylediğiniz zaman da ne yalan söyleyeyim bir hemcinsim daha kurtuldu diye oh çekmiştim.
Şimdi yeniden geldiğiniz noktaya bakın. Yahu aklınız, fikriniz yok mu? Mağarada mı büyüdünüz? İnsan ilişkilerine dair hiç mi bir şey görmediniz de bunları normal zannederek 8 yıl devam ettiniz?
Bir de dolandı herkesin diline, herkes manipülatör herkes narsist. Konu sahipleri hep kurban.
Size önceki konunuzda da bin tane kadın konuştu anlattı hala manipüle ediliyorum diyorsunuz.
Herkes hak ettiğini yaşar, ne diyelim

Arkadaşlar ben tv izletmeyen üye değilim karıştırdınız o da benzer bir dağ ayısıydı herhalde
Yine üyelik iptali yapıp gidersin muhtemelen. Yüzde yüz barışıp evlenirsin de.
Ama çok değil 2 ay sonra evliliğim çok kötü diye konu açarsın yine.
Buradaki kimseye bir şey olmaz, barıştığın için çekinip üyelik iptali yapman kimsenin umurunda değil. Ama olan sana olacak, ne yapıyorsa kendine yapıyorsun bunu da unutma.

haftalardır üye olmaya üşendiğim için sadece konuları okuyordum. sizi ben bile hatırladım.
takıntınızı anlıyorum. sürekli değişir ümidiniz var. emeğiniz var. alışkanlık var. çevre baskısı var vs vs.
karar sizin. kalan ömrünüzü siz yaşayacaksınız.
ama ne o ne siz değişmeyeceksiniz.
kendi değerinizi bilmeyi öğrenecek bişeyler yapın

Öyle bir manipüle ediliyorum ki sanki her şey benim yüzümden oluyor benden dolayı nişanlım sinirleniyor ve olay çıkarıyor
Evet, size benzer bir üye daha vardı, acaba demiştim ama diş hekimi üyeymişsiniz.
Ayrıldım dediğinizde size "sessizsiniz, dönmeyi düşünüyorsunuz gibi geldi" diye yazmıştım.
Size özellikle "muhatap olma" demiştik ama olmuşsunuz.
Yani bu muameleye OK'seniz böyle devam edin.
Hem kendisi hem anası gelip size ayar çekme hakkını buluyorlar.
Tehdit ediliyorsunuz, rezil ediliyorsunuz. Ama devam ediyorsunuz.
Hala "problem bende mi?" diye soruyorsunuz. Maşallah sahiden

Merak edenler için eski konu
Nişan atmayı düşünüyorum

Satır araları o kadar şeyi anlatıyor ki. Geçer sefer de aynı şeyi yapmıştınız.
Sizin ayrılmak gibi bir niyetiniz yok.

Geri dönmek istiyorsunuz ama aileniz yüzünden tereddüttesiniz.
Ama ailenize rağmen döneceksiniz gibi geldi bana.
Hatta "keşke aileme söylemeseydim" diye hayıflanıyorsunuzdur muhtemelen.
Bazen insanın kendine yaptığı kötülüğü kimse yapamıyor gerçekten. Aileniz adına çok üzüldüm şu an.

Son düzenleme:
Nişan atıp bu adamla tekrar barıştığınıza göre bunlar size müstahak kusura bakmayın
Siz böyle davranmaya devam ettikçe nişanlınız siz az bile yapıyor
Geliyorsunuz derdinizi yazıyorsunuz insanlar sayfalarca akıl veriyor ama uygulama kısmına gelince ama geçirilen zaman eeee ozaman çekin oturun
Üfff ama artık ya

kendi ağzınla çifte standart var o erkek olduğu için her şeyi yapabilir diyorsun
ve bile bile böyle bir hayatı kabul ediyorsun hem de bir ömür
ee daha ne bekliyorsun anlamadım
burdaki üyeler neyi değiştirebilir mesela
mumlu masa hazırla kırmızı gecelik giy değişir mi diyecekler
istersen bir de kucak dansı yap

Kır dizini otur sende. Ayrıl diye yüz kere yazıldı ayrılmıyorsanız niye buraya yazıp yazıp bizlerin sinirini zıplatıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…