Ne yapacağımı bilmiyorum

İnsanın kendine yaptığını, 7 köy birleşse yapamaz derler ya işte siz tam bu sözün vücut bulmuş halisiniz.

Son cümlene istinaden evet problem sende
Onuru, gururu olmayan, kendi kişiliği oluşmamış , cahil cühela bir kadınsın, problem sende

Off geri donmeyin zaten. Ne isiniz var bu okuzle.

İyi oluyor sana hak ediyorsun bu muameleyi .
Lütfen ayrılma evlen ve hakaretlerin üstüne bir de dayak ye

Asıl sorun sizde hanımefendi, o öyle bir b.k ve bunu kabul eden sizsiniz.
Kendinize layık gördüğünüz hayatı yaşıyorsunuz işte, bu konularda her zaman yapan değil kabul eden suçludur. Azıcık öz saygınız olsun.

Bu adam evlendiğinde boşanmaz inşallah yanılırım ama nişan atılmasınıda kabul etmez kolay kolay. Zaten atmışsınız nişanı sonra geri dönmüşsünüz. Evlendiğinizde boşanmak isterseniz başınıza gelecekleri düşünmek istemiyorum, benim sizin adınıza düşünüp üzüLdüğüm muameleyi siz kendinize nasıl yakıştırıyorsunuz gerçekten çok ama çok garip. Gerçi siz kabul ettiyseniz bize bi şey düşmez. Bir karikatür var ya Allah ayırmasın ama ikiye diye. Bazı adamların yanındaki kadınlar için o kadar trajikomikki. Gerçi siz bu toksikliği seviyorsunuz. Böyle devam eder sizin illişkiniz.
Hiç ama hiç ayrılacağınızı düşünmüyorum.

Kız biz sana kaç demedik mi bu özgüvensizden, barışmak ne ya. Hiç mi sevmiyorsun canını sen.

Kendi iyiliginiz icin bitmesi en sagliklisi. Boyle erkekler cekilmez. Simdi basa donmeye korkuyor olabilirsiniz ama 20 yil sonra cok daha zor olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…