bende aynı şeyleri düşünüyorum.. ilk konuşmamızda bunları söyliycem ama insan bi an acaba yanlışmı düşünüyorum diye kendini yokluyo yani bana öyle oldu büyük konuşmuyorumm beraber kalmayı kabul etmiyorum ama aynı şeyde benim başıma gelirse diye korkmadanda edemiyorum konu açmamın sebebide buydu ve şimdi kabul etse bile ilerde yine karşıma çıkacağından kötü bişey oldugunda bana karşı tavır almasından korkuyorum
babasının evli oldugu kadını ondan ve kuzenlerinden duydugum kadarıyla biliyorum bende telefonda konuştum ya çok iyi rol yapıyo yada bilmiyorum.. çok çirkef bi kadın oldugunu duydum. benimkinede bi iftira atmıştı yani o kadını hiç sevmiyo istemiyo ya kadından ayrılsın babası beni ilgilendirmez ama ben onunla yaşamaya tahammül edememm
bende aynı şeyleri düşünüyorum.. ilk konuşmamızda bunları söyliycem ama insan bi an acaba yanlışmı düşünüyorum diye kendini yokluyo yani bana öyle oldu büyük konuşmuyorumm beraber kalmayı kabul etmiyorum ama aynı şeyde benim başıma gelirse diye korkmadanda edemiyorum konu açmamın sebebide buydu ve şimdi kabul etse bile ilerde yine karşıma çıkacağından kötü bişey oldugunda bana karşı tavır almasından korkuyorum
babasının evli oldugu kadını ondan ve kuzenlerinden duydugum kadarıyla biliyorum bende telefonda konuştum ya çok iyi rol yapıyo yada bilmiyorum.. çok çirkef bi kadın oldugunu duydum. benimkinede bi iftira atmıştı yani o kadını hiç sevmiyo istemiyo ya kadından ayrılsın babası beni ilgilendirmez ama ben onunla yaşamaya tahammül edememm
Arkadaşınızın sizden talebini elden ayaktan düşmüş yaşlı bir babaya bakma talebi ile kıyaslamayın, bu tamamen keyfi ve bencilce bir istek.
Aklınızı, fikrinizi, kararlılığınızı toplayın, net bir şekilde reddedin. Kadının çirkefliği sizi ilgilendirmez, adam zaten işleri görülsün, tepe tepe kullansın diye evlenmiş kadınla, kadından büyük aşk beklemesin bi zahmet. Bu onların arasındaki bir şey, erkek arkadaşınızın müdahalesi bile yersizken bunun ceremesini neden siz çekesiniz ki?
Yarın bi bakarsınız, iki tane anlayışsız adamın elinde hizmetçi olmuşsunuz, bakış açıları bu çünkü. Kendinize yazık etmeyin.
kızlar bazılarınız çok mantıklı düşünüyo ve konuşuyo ama bazılarınızda fazlasıyla saçmalıyo üstüne alınması gereken alınır bi konu açılıyo yorum yapılıyo doğal olarak ilk mesajımdada yazdım mantıklı cevap istiyorum diye daha ne yazmam lazım biraz kelimelerinizi seçinde konuşun rica ediyorum.
sevdigimin kabul edilmeyecek bişey istedigini biliyorum normalde gerçekten anlaştıgım biri. bunuda etmicegimi söylicem kabul ederse eder tamam etmezse kendi bilecegi bişey ama yok sinsi yok babasının parasına çökmek istiyo falan herşeyinde bi söylenme tarzı vardır
Ne yapacaksın kabul etmezse? İlla babam bizde kalacak derse?
Ne yapacaksın kabul etmezse? İlla babam bizde kalacak derse?
hadi canım bye..
ben net bi dille istegimi söyledigimde kabul edeceginden eminim beni sececeginden de suphem yok.
güle güle şekerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?