Umarım.Alt sakal,ust biyik..
Umarim sizin icin her sey iyi olur..
İnşallah ama her gün daha kötüye gidiyor. Dün bana beni sen kanser ettin dedi. Artık tahammül seviyem kaldırmıyor ve yaşadığım şehirde yalnızım. Ailem başka şehirde...Allah acil şifalar versin
Umarım herşey gün geçtikçe daha iyi olur..
Aminn İnşallah. Normal de zaten çok zor bir de benim eşim bin kat daha zor kendi ailesi bile söz dinletemiyor.Hasta insanla ilgilenmek gerçekten çok zor. Rabbim size güç kuvvet versin
Kendi ailesine de yapıyor. Abisi geçen gün sağlıklı beslenmesi için uyardığında size ne karışmayın bana ne istersem yer içerim diye tersledi demediğini bırakmadı. Hiç kıymet bilmiyor.Başka kimseye yapıyor mu bunu?
Aminn inşallah. Çok teşekkür ederim.Sabırla yoğrulan koruk bir gün helva olurmuş. Allah sana bol sabır güç versin bacım. Huzurlu günlerine tez vakit dönesin.
Hastalıktan önce nasıl biriydi eşin?Merhaba arkadaşlar, benim kendi rahatsızlığım aile sorunlarım falan olmasına rağmen eşim kanser tedavisi gördüğü için ona yansıtmamaya iyi görünmeye çalışıyorum. Ama buna rağmen eşim sürekli sinir yapıyor, ağır laflar söylüyor daha sonra da ilaçlardan oluyor kendime hakim olamıyorum beni çekemiyorsan git diyor. Doktorlar sinirli olacağını söylemişti bu yüzden alttan almaya çalışıyorum ama artık gerçekten çok yoruldum bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Genelde çok sakin ve içine kapanık bir insanım, duygularımı hep içimde yaşarım, kimseyle konuşup dertleşemiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Çünkü ciddi ciddi iyi değilim artık. Ben zaten çikolata kisti belasıyla uğraşıyorum, kendi ailemin içinde büyük sıkıntılar var, çalıştığım iş yeri çok stresli, birde aniden onun kanser oluğunu öğrendiğim için psikolojim alt üst olmuş durumda ona iyiymiş gibi görünmeye çalıştıkça onun bana böyle davranması çok ağrıma gidiyor, nasıl davranacağımı bilmiyorum.
Bi psikiyatriye de mi gösterseniz? O iyileşecek ama siz hastalanacaksınız böyle. Size kim bakacak?Kendi ailesine de yapıyor. Abisi geçen gün sağlıklı beslenmesi için uyardığında size ne karışmayın bana ne istersem yer içerim diye tersledi demediğini bırakmadı. Hiç kıymet bilmiyor.
Önceden de sinirliydi ama tabi ki bu kadar değil. İlk evlendiğimiz zamanlar çok ciddi kavgalarımız olmuştu zamanla evliliğimiz rayına oturmuştu. Yine de ufak tefek sorunlar olurdu. Ben onun sinirini kabul ettiğim için daha sakin kalırdım kavgalar büyümezdi.Hastalıktan önce nasıl biriydi eşin?
Denedim ama kabul etmiyor. Beni siz bu hala getiriyorsunuz diyor.Bi psikiyatriye de mi gösterseniz? O iyileşecek ama siz hastalanacaksınız böyle. Size kim bakacak?
O zaman da sinirliydi ama bu kadar değildi. Şimdi çok ağır konuşuyor bide çekemiyorsanız çekin gidin hayatımdan deyip duruyor.Allah şifa ona versin size de sabır versin. Hastalanmadan önce nasıldı eşiniz ?
Anladım hastalık tetiklediyse de iyice artmıştır ama karakteri de böyle sanırım.O zaman da sinirliydi ama bu kadar değildi. Şimdi çok ağır konuşuyor bide çekemiyorsanız çekin gidin hayatımdan deyip duruyor.
Herşeyi kendi içine atman yanlış bu her kim olursa olsun eşin, ailen, iş yerindekiler. Eşinin ciddi bir hastalığı var Allah kimseye vermesinÖnceden de sinirliydi ama tabi ki bu kadar değil. İlk evlendiğimiz zamanlar çok ciddi kavgalarımız olmuştu zamanla evliliğimiz rayına oturmuştu. Yine de ufak tefek sorunlar olurdu. Ben onun sinirini kabul ettiğim için daha sakin kalırdım kavgalar büyümezdi.
Aynen öyle. Gerçekten çok zor bir insan ve benim gücüm kalmadı. Ailemi özlüyorum, kendi şehrimi özlüyorum, en çok da kendime kızıyorum bu kadar alttan aldığına değiyor mu? Kıymetini biliyor mu? Neden kendini bu kadar ezdiriyorsun diye. Sonra düşünüyorum belki de tedavisi bitince geçer, düzelir biraz daha sabretmeliyim.Anladım hastalık tetiklediyse de iyice artmıştır ama karakteri de böyle sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?