Ne yapacağımı, Nasıl davranacağmı bilmiyorum sizinle dertleşmek istedim.

ad000

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2019
1.992
1.195
133
27
Merhaba arkadaşlar, benim kendi rahatsızlığım aile sorunlarım falan olmasına rağmen eşim kanser tedavisi gördüğü için ona yansıtmamaya iyi görünmeye çalışıyorum. Ama buna rağmen eşim sürekli sinir yapıyor, ağır laflar söylüyor daha sonra da ilaçlardan oluyor kendime hakim olamıyorum beni çekemiyorsan git diyor. Doktorlar sinirli olacağını söylemişti bu yüzden alttan almaya çalışıyorum ama artık gerçekten çok yoruldum bununla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Genelde çok sakin ve içine kapanık bir insanım, duygularımı hep içimde yaşarım, kimseyle konuşup dertleşemiyorum o yüzden buraya yazıyorum. Çünkü ciddi ciddi iyi değilim artık. Ben zaten çikolata kisti belasıyla uğraşıyorum, kendi ailemin içinde büyük sıkıntılar var, çalıştığım iş yeri çok stresli, birde aniden onun kanser oluğunu öğrendiğim için psikolojim alt üst olmuş durumda ona iyiymiş gibi görünmeye çalıştıkça onun bana böyle davranması çok ağrıma gidiyor, nasıl davranacağımı bilmiyorum.

Alt sakal,ust biyik..
Umarim sizin icin her sey iyi olur..

Allah acil şifalar versin
Umarım herşey gün geçtikçe daha iyi olur..
İnşallah ama her gün daha kötüye gidiyor. Dün bana beni sen kanser ettin dedi. Artık tahammül seviyem kaldırmıyor ve yaşadığım şehirde yalnızım. Ailem başka şehirde...

Hastalıktan önce nasıl biriydi eşin?

Kendi ailesine de yapıyor. Abisi geçen gün sağlıklı beslenmesi için uyardığında size ne karışmayın bana ne istersem yer içerim diye tersledi demediğini bırakmadı. Hiç kıymet bilmiyor.
Bi psikiyatriye de mi gösterseniz? O iyileşecek ama siz hastalanacaksınız böyle. Size kim bakacak?

Allah şifa ona versin size de sabır versin. Hastalanmadan önce nasıldı eşiniz ?

Hastalıktan önce nasıl biriydi eşin?
Önceden de sinirliydi ama tabi ki bu kadar değil. İlk evlendiğimiz zamanlar çok ciddi kavgalarımız olmuştu zamanla evliliğimiz rayına oturmuştu. Yine de ufak tefek sorunlar olurdu. Ben onun sinirini kabul ettiğim için daha sakin kalırdım kavgalar büyümezdi.

Herşeyi kendi içine atman yanlış bu her kim olursa olsun eşin, ailen, iş yerindekiler. Eşinin ciddi bir hastalığı var Allah kimseye vermesin

Anladım hastalık tetiklediyse de iyice artmıştır ama karakteri de böyle sanırım.
Aynen öyle. Gerçekten çok zor bir insan ve benim gücüm kalmadı. Ailemi özlüyorum, kendi şehrimi özlüyorum, en çok da kendime kızıyorum bu kadar alttan aldığına değiyor mu? Kıymetini biliyor mu? Neden kendini bu kadar ezdiriyorsun diye. Sonra düşünüyorum belki de tedavisi bitince geçer, düzelir biraz daha sabretmeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…