- Konu Sahibi Meyveliturta19
-
bir an babaannemi gördüm canım mesafe koymuşsun zaten bu tür insanlar yüzüne tükürsen nisan yağmuru sanar cevap vermen inan seni yıpratır sende ona inat konuş çok bunalırsan ayrıca kocan sana karşı iyiyse boşver o naparsa yapsınMerhaba hanımlar..
Benim kv ile olan problemlerimi bilenler vardır. Onun yüzünden eşimi bile boşamaya kalktım.
Bilmeyenler için bir haftalık gelinken ziyaretine gittiğimde beni evden kovdu :))
Bu daha en basiti diyebilirim konularımda hepsi var.
En son dayanamadım rest çektim boşanacaktım kv 90 derece değişti. Özür dilemeler ağlamalar bayılmalar.. tekrar devam ettim.
Asıl konuya gelelelim şimdi.
Ben ona karşı baya resmiyim asla aramıyorum o aradığında konuşuyorum. Eşim için 1 - 2 defa da evine gittim.
Bana da geldiler evime geldi ve çok güzel hazırlıklar yapıp ağırladım. (Evime gelen herkese yaparım bunu)
Bana şuan çok iyi davranıyor ama ben saygısızlık yapmıyorum ama ićimden de neler akıp gidiyor bir bilseniz.
En son geçen hafta görüştük.. bana dedi ki "Ayy komşularım bana bayılıyor hep diyorlar ki keşke senin gibi bir kaynananm olsa" başladı kendini övmeye.
O an kendimi öyle zor tuttum ki bir de bana sorsunlar dememek için.
Ama o kadar yoruldum ki tartışmak bile içimden gelmiyor.
Şimdi yediremiyorum kendime bu kadar olay yaşamışız yaşatmıssın bana gelip bu cümleleri niye kuruyorsun!
Dalga geçer gibi kendi övüp durdu.
Başbaşaydık yanımızda da kimse yoktu. Hani diyeceğim yanımdakine artislik yapıyor falan :))
Şimdi ben bunu da kenara mi atayım yoksa bir daha böyle şeyler derse cevap vereyim mi? Valla kendime yediremiyorum içimdeki tuhaf hisse engel olamıyorum
Eskiden daha çok deliriyordum eşime yansitiyordum surekli ondan cikariyordum. Simdi daha farkli bakiyorum.
Ama böyle ne istiyorum biliyor musunuz?
Benim bunlari unuttugumu sanmasin. Bana öyle hic birsey olmamais gibi davranamasin.
Selam veriyorum diye bunu farkli anlamasin
Aynen öyle el kızımız diye böyle oldu oğluna bu derece düşünsen evlendirme al gözüne sok ama kendi kızlarında yerin diplerine girmişler kızıyla beraber ağlamışlar karşı tarafın yaptıklarına madem bu kadar kötü insanlar neden herşeyi dört dörtlük yapıp almış bide üst kartlarına koymuşlar hiçbir şekilde inanmıyorum iyi olsalar kızının kaynanası iyiler derdi kadın hep eşimi övdü o iyi dedi mal meydanda kimi kime övecekAynen sindiremiyor insan. Ne olurdu insan gibi davransalardı. Gül gibi geçinilseydi.
bir an babaannemi gördüm canım mesafe koymuşsun zaten bu tür insanlar yüzüne tükürsen nisan yağmuru sanar cevap vermen inan seni yıpratır sende ona inat konuş çok bunalırsan ayrıca kocan sana karşı iyiyse boşver o naparsa yapsın
Haklısın insanın içinden çıkmıyor, gerçekten çok haklısın.
Yenilir yutulur şeyler yaşatmıyorlar insana.
Ama dediğim gibi, ne kadar haklı olsanda bu ancak seni zedeleyecek.
Yani sen ne kadar bu duruma efor sarf edersen, o kadar yıpranacaksın.
Aynen öyle el kızımız diye böyle oldu oğluna bu derece düşünsen evlendirme al gözüne sok ama kendi kızlarında yerin diplerine girmişler kızıyla beraber ağlamışlar karşı tarafın yaptıklarına madem bu kadar kötü insanlar neden herşeyi dört dörtlük yapıp almış bide üst kartlarına koymuşlar hiçbir şekilde inanmıyorum iyi olsalar kızının kaynanası iyiler derdi kadın hep eşimi övdü o iyi dedi mal meydanda kimi kime övecek
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun ben sizli bizli konuşurum ailemi sorarlarsa iyi deyip geçiyorum detay vermeden geçiyorum aramızdaki muhabbet 2 dakikayı geçmiyor bunlara onlar sebep olduAllah yardimciniz olsun. Aynen öyle ne yazık ki el kızı diye bir gercek var.
Hiç bir zaman gercek kızları gibi görmezler fakat bizden de gercek annemiz gibi davranmamızı beklerler
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun ben sizli bizli konuşurum ailemi sorarlarsa iyi deyip geçiyorum detay vermeden geçiyorum aramızdaki muhabbet 2 dakikayı geçmiyor bunlara onlar sebep oldu
Teyze bombaymış yani :)) hahhahahahhahBende hanımlı konusuyordum şimdi teyze diyorum.
Aynen öyle herşeyin şuçlulari onlar vicdanınız rahat olsun
Tepki verme bu övmelerine, laflarına bence. Pes eder :)
Tekrar kendini övmeye kalkarsa,"valla içi beni,dışı alemi yakıyor" veya " davulun sesi uzaktan hoş geliyor demek ki.O davul benim yanımda çalınca çıldırıyorum." deyin
Aklı sıra seni kıskandıracak, sorun bende değil sende imajı yaratacak :) yemezler kaynana hanım. Bir güzel cevap verebilirsin tabii ama arada eşin var o yüzden gerek yok.Yani insanlarda öyle bilecek :)) Benim cevrem hariç herkes biliyor bana yaptıklatını fakat kendi arkadaş çevresi bunu çok iyi bir kayinvalide sanıyor :)) Komşuları umrumda değil ama bana nasıl anlatabiliyorsun bunu valla pes :)
Aklı sıra seni kıskandıracak, sorun bende değil sende imajı yaratacak :) yemezler kaynana hanım. Bir güzel cevap verebilirsin tabii ama arada eşin var o yüzden gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?