Ne yapacağımı şaşırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir an babaannemi gördüm canım mesafe koymuşsun zaten bu tür insanlar yüzüne tükürsen nisan yağmuru sanar cevap vermen inan seni yıpratır sende ona inat konuş çok bunalırsan ayrıca kocan sana karşı iyiyse boşver o naparsa yapsın

Haklısın insanın içinden çıkmıyor, gerçekten çok haklısın.
Yenilir yutulur şeyler yaşatmıyorlar insana.
Ama dediğim gibi, ne kadar haklı olsanda bu ancak seni zedeleyecek.
Yani sen ne kadar bu duruma efor sarf edersen, o kadar yıpranacaksın.

Aynen sindiremiyor insan. Ne olurdu insan gibi davransalardı. Gül gibi geçinilseydi.
Aynen öyle el kızımız diye böyle oldu oğluna bu derece düşünsen evlendirme al gözüne sok ama kendi kızlarında yerin diplerine girmişler kızıyla beraber ağlamışlar karşı tarafın yaptıklarına madem bu kadar kötü insanlar neden herşeyi dört dörtlük yapıp almış bide üst kartlarına koymuşlar hiçbir şekilde inanmıyorum iyi olsalar kızının kaynanası iyiler derdi kadın hep eşimi övdü o iyi dedi mal meydanda kimi kime övecek

İşte tamda beni anlatan cümle "suratına tümürsen nisan yağmuru zanneder"
Tamamen şuan o durumdayız.
Evet şuan eşimle iyiyiz şükür ama kvye karsi nasil davranmaliyim onun arayisindayim

Çok haklısınız.. ama ben dursam bu durmuyor. Tam diyorum amaan bırak ne hali varsa görsün kendi çapında takılsın.
Sonra öyle bir şey oluyor ki tam derinden vuruluyorum. Bu sefer bütün eski şeyler aklıma geliyor

Allah yardimciniz olsun. Aynen öyle ne yazık ki el kızı diye bir gercek var.
Hiç bir zaman gercek kızları gibi görmezler fakat bizden de gercek annemiz gibi davranmamızı beklerler

Allah yardimciniz olsun. Aynen öyle ne yazık ki el kızı diye bir gercek var.
Hiç bir zaman gercek kızları gibi görmezler fakat bizden de gercek annemiz gibi davranmamızı beklerler
Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun ben sizli bizli konuşurum ailemi sorarlarsa iyi deyip geçiyorum detay vermeden geçiyorum aramızdaki muhabbet 2 dakikayı geçmiyor bunlara onlar sebep oldu

Amin Allah hepimizin yardımcısı olsun ben sizli bizli konuşurum ailemi sorarlarsa iyi deyip geçiyorum detay vermeden geçiyorum aramızdaki muhabbet 2 dakikayı geçmiyor bunlara onlar sebep oldu

Bende hanımlı konusuyordum şimdi teyze diyorum.
Aynen öyle herşeyin şuçlulari onlar vicdanınız rahat olsun

Tepki verme bu övmelerine, laflarına bence. Pes eder :)

Yani insanlarda öyle bilecek :)) Benim cevrem hariç herkes biliyor bana yaptıklatını fakat kendi arkadaş çevresi bunu çok iyi bir kayinvalide sanıyor :)) Komşuları umrumda değil ama bana nasıl anlatabiliyorsun bunu valla pes :)

Tekrar kendini övmeye kalkarsa,"valla içi beni,dışı alemi yakıyor" veya " davulun sesi uzaktan hoş geliyor demek ki.O davul benim yanımda çalınca çıldırıyorum." deyin

:)) Çok orjinal cevaplar :)) O an aklıma gelmedi hazırlıksız yakalandım.
Gerci onu desem övüyorum falan sanar diye korkuyorum :)

Aklı sıra seni kıskandıracak, sorun bende değil sende imajı yaratacak :) yemezler kaynana hanım. Bir güzel cevap verebilirsin tabii ama arada eşin var o yüzden gerek yok.

Aklı sıra seni kıskandıracak, sorun bende değil sende imajı yaratacak :) yemezler kaynana hanım. Bir güzel cevap verebilirsin tabii ama arada eşin var o yüzden gerek yok.

Aynen öyle o mikkemmel bir insan :)
Çok haklısınız ama bazen böyle damara basılır ya. Bunu çok iyi yapıyor benim kan beynime sıçrıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…