Ne yapacağımı şaşırdım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ya mecburiyet var mı görüşme için? Niye sıkıyorsun ki canını?
İlka görüşmek mi zorundasınız ara sıra laf vurur hatırlatırsın eski günleri. Çocuk var mı hamile misin? Belki anca kafasına dank etti "ilerde torunum olduğunda göstermezlerse" falan..
Neyse ben kendi açımdan cevap yazayım. Kindar biriyim yani öyleymişim. Bence değilim ama çevrem bunu söyler hep, haklılar da.. 10 yaşında yapılan şeyi unutmayıp 20 sene sonra "sen zamanında böyle yapmıştın unuttun mu" deme özelliğim var. Anafikir şu; "o beni üzerken düşünmüyorsa ben niye üzmemek için düşüneyim?" Ama kindarlık iyi olmuyor -prefosyonel değil- ılımlılıktan yanayım. Ilımlılık derken saf olmakla karıştırılmasın pliizz

Ee verin tabi cevap ,yuz bulamasin bir daha ,
Niye demediniz evden kovulasi mi gelmis ondan mi seni kv istiyor diye ,
Birde ustune kahkaha atin

Şu an yine melek gibi olmuş bana mesajlar kalpler emojiler.. midem bulaniyor.
Bu yüzden sadece selam selam ama o anlamıyor hala yazıyor.
Bu olaylardan dolayı çocuk hiç düşünmedim.
Evliliğimw güvenmedigim icin oturmasını bekledim çocuk için.
Bende kinciyimdir ama anlamiyorum insanlar bize birseyler yaparken sorun yok.. biz o olaylari unutmayınca adımız kinciye cıkıyor.

Hiç muhattap olmayın bence.
Zaten yaşanmışlıklarınız var, bu sadece sizi yıpratır.
Ben olsam oralı olmazdım. Benim kayınvalidem bu tarz şeyler anlatmaya başlayınca, ben odayı terk ediyorum mesela.

Ben olsam ayy komşumuz şükran teyze beni kaçırdığına o kadar üzülüyorrkii :)
Keşşke benim gelinim olsaydın yaparım bir ara laf yerine geldiğinde :)
Şaka bir yana da mesafenizi koruyun , ne güzel yeniden yüzgöz olmamak gereksiz samimiyet olmaması için mesafeyi korumak çok daha iyidir.
Bırakın övünsün dursun , dışı sizi. Yakar içi beni hesabı...

Son düzenleme:
Hiç muhattap olmayın bence.
Zaten yaşanmışlıklarınız var, bu sadece sizi yıpratır.
Ben olsam oralı olmazdım. Benim kayınvalidem bu tarz şeyler anlatmaya başlayınca, ben odayı terk ediyorum mesela.

Bir yandan hiç umursamak istemiyorum.
Bir yandan da suratına bakıp çat çat cevap verip bana bunları yaptiktan sonra nasil hala bu sekilde konuşuyorsun demek istiyorum. inanın ne yapacağımı bilmiyorum

DAVULUN SESİ UzAKTAN HOŞ GELİR DERLER.ondan övüyorlardır seni deseydin keşke

Amaan hiç muhattap olma bile ...
Gittiğinde çok resmi olup birebir diyologa girme bence

:) Onun diliyle konuşmak keşke yapabilsem :)
Hiç cevap vermedim ona yorum yapmadım. Bilmiyorum ne hissetti. Belki de anlamamıştır sessiz çığlığımı :)

Bu başka bir tür. Ya karakterini inanın çözmüş değilim.. sorsanız dünyanın en iyi insanı.
Bazen diyorum iyi ki bunları yaşadım asla mesafe koyamazdım. Bazende yaşadıklarımı sindiremiyorum
Ben ilk kayınvalidemi görümcemi öyle sevmiştim ki genelde ilk görüşüm neyse o devam eder ama o kadar yanıldım ki inanamıyorum hala o kadar salak yerine konulup kendimi kandırmışım ki herkes neyse o aslında ortada Allah sabır versin bende sindiremiyorum gerçekten geçende bir liste yaptım tek tek bana nr yaptılar diye onlardan onlarca madde çıktığı halde benden üç beş çıkmadı insan haketmeyince sindiremiyor boşveremiyor

Amaan hiç muhattap olma bile ...
Gittiğinde çok resmi olup birebir diyologa girme bence

Ya görseniz o kadar resmi oluyorum ki ama kadın çok farklı bir karakter hiç tepkilerimi anlamıyor :))
Ya whatsapptan surekli mesaj atiyor cevap vermiyorum görüldü diyor mesela. Ben olsam hayatta yazmam. Hala yazıyor.
Bir üye yazmisti çok gülmüştüm. Faceten görümcesine laf çarpıtmak ićin gönderi paylaşmış. İlk görümcesi beğenmiş.
Benim kv de aynı öyle bir tip :)

Bir yandan hiç umursamak istemiyorum.
Bir yandan da suratına bakıp çat çat cevap verip bana bunları yaptiktan sonra nasil hala bu sekilde konuşuyorsun demek istiyorum. inanın ne yapacağımı bilmiyorum

Benim de sinir bir kayınvalidem var, mecbur dengesizliklerini idare etmeye çalışıyorum.
Gerek eşim üzülmesin diye, gerek ağzımın tadı kaçmasın diye.
Bir dönem çok mücadele ettim, ben de boşanma noktasına kadar geldim bir ara.
Ama baktım olmuyor sonra da dedim kendi kendime "aptal mısın, kendi huzurunu niye kaçırtıyorsun boşveeerr" diye bir aydınlanma geldi tabiri caizse.
Ondan sonra daha farklı bakar oldum herşeye.

Eşim çok şükür beni seviyor ve yeri geldi mi gerçekten beni ailesi konusunda anlıyor.
Elinden geldiğince de annesi ile aramızdaki mesafeyi korumaya çalışıyor.
Ne diye ağzımın tadını kaçırayım yok yere.

Sen de öyle yap.
Olan olmuş, yapacağını yapmış, yaşanan yaşanmış.
Herşeye rağmen sen seçimini yapmışsın, eşin seçimini yapmış.
Bu saatten sonra "saygısızlık yapmam ama seni de kaale almam" tavrında takıl gitsin.
Yüz verme, yeri geldi mi "hı hı" dersin, yeri geldi mi de "sen kimsin" edası ile odayı terk edersin.
Olur biter.
Anlayana çok bile!

Aynen sindiremiyor insan. Ne olurdu insan gibi davransalardı. Gül gibi geçinilseydi.

:) Onun diliyle konuşmak keşke yapabilsem :)
Hiç cevap vermedim ona yorum yapmadım. Bilmiyorum ne hissetti. Belki de anlamamıştır sessiz çığlığımı :)
Boşver iyi yapmışın tepkisiz kalmakla, şimdi cevap versen belki amacıma ulaştım geline lafı soktum , alındı falan diye bir dolu triplere egolara girecek. En iyisi görmezden gelmek. Çıldırıyo benimki bu taktikle

Eskiden daha çok deliriyordum eşime yansitiyordum surekli ondan cikariyordum. Simdi daha farkli bakiyorum.
Ama böyle ne istiyorum biliyor musunuz?
Benim bunlari unuttugumu sanmasin. Bana öyle hic birsey olmamais gibi davranamasin.
Selam veriyorum diye bunu farkli anlamasin

İnşallah sessiz kalmamdan bir şeyler anlamıştır ama hiç sanmıyorum :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…