ne yapacağımızı şaşırdık

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
selam kızlar,

en son burada eş ve ailesinden bir an önce kurtulmak için anlaşmalı boşanmayı yani hakkım olanın 2-3 katı aşağısında teklif ettikleri tutarı kabul mu edeyim yoksa hakkımı almak için sonuna kadar uğraşayım mı diye konu açmıştım.

sırf bir an önce kurtulmak için hayatıma bakmak için söyledikleri tutarı kabul edip anlaşmıştık. fakat şimdi de söyledikleri rakamdan biraz daha düşüp protokole o şekilde yazdırmışlar.

O yazdıkları rakamı kabul etmezsem anlaşmalı olmayacağını yazdırmışlar. Görünce şok olduk resmen dalga geçiyorlar resmen sabrımızı ve sınırlarını zorluyorlar.

hele ailemin sabrı iyice tükenmiş durumda . gerçekten bizi çok zorluyorlar sürekli tahrik ediyorlar. insan gibi uzamasın dedik söyledikleri rakamı kabul ettik şimdi de o rakamı da düşürmüşler.

hangi yüzle hangi cesaretle gerçekten anlam veremiyoruz. sinirden deli olacağım.:eek:

Son düzenleme:
Vazgeçin o zaman anlaşmalıdan. Gençliğimizi, hayallerimizi, umutlarımızı, gözbebeklerimizdeki mutluluk pırıltısını elimizden alan bu adamların canını paralarını alarak yakmak gerek. Her hatırladıklarında içleri yansın. “Kullandım kullandım kolayca da başımdan attım” demesinler. Tövbe etsinler, saçları beyazlasın, çöksünler sürünmekten. Bir daha mı evlilik, asla desinler!!!

Protokolü o haliyle imzalamayın o zaman.
Bende anlaşıp imzalayıp kurtulma yoluna gitmiştim ama söylenenin altına düşseler ben kabul etmezdim.
Çünkü kazanırken birlikteysek, paylaşırkende o şekilde olsun.
Boşanma davası maksimum 3 sene sürer çekişmeli, zaten onlarda bıkar, erkekler erkenden evlenmeye çalışıyor. Bırakın onlar bıksın ve onlar sizle anlaşmaya çalışsın.
Kabul etmeyin...
Ve avukatınızla kendi sözleşmenizi hazırlayıp gönderin, anlaştığımız buydu, imzalamıyorlarsa buyursunlar çekişmeliye deyin.
Yeter bu erkek ailelerinin yüzsüzlükleri boşanırken be...

Vazgeçin o zaman anlaşmalıdan. Gençliğimizi, hayallerimizi, umutlarımızı, gözbebeklerimizdeki mutluluk pırıltısını elimizden alan bu adamların canını paralarını alarak yakmak gerek. Her hatırladıklarında içleri yansın. “Kullandım kullandım kolayca da başımdan attım” demesinler. Tövbe etsinler, saçları beyazlasın, çöksünler sürünmekten. Bir daha mı evlilik, asla desinler!!!
+1

ya şimdi tutar vermiyorsunuz ama. hakkınız 10bin ise size 5bin veriyolarsa alın geçin. ama hakkınız 100bin ise ise 10bin veriyolarsa kabul etmeyin. hakkınız olan tutar ve size teklif edilen rakam önemli burada. havadan yorum yapmak saçma olur.

ya şimdi tutar vermiyorsunuz ama. hakkınız 10bin ise size 5bin veriyolarsa alın geçin. ama hakkınız 100bin ise ise 10bin veriyolarsa kabul etmeyin. hakkınız olan tutar ve size teklif edilen rakam önemli burada. havadan yorum yapmak saçma olur.
Rakam 100 bin filan
30 bin dediler şimdi de 20 bine inmisler

Sana düşen para 100 bin ise 150 bin yaz protokole, bunu imzalarlarsa anlaşmalı boşanacağını, aksi takdirde çekişmeli olacağını söyle. Gülerler bu duruma değil mi? Sen niye onlar sana hakkın 100 binken 30 bin teklif ettiklerinde gülmedin? Allahından bulsun deme, bulmuyorlar çünkü. Senin onlara kalan 70 bininle oğullarına telli duvaklı gelin alacaklar. (Kuzenim aynen bunları yaşadı. Yeter ki boşanayım diye 10 bine razı oldu. Boşandı, 15 gün sonra başkasıyla evlendi oğlan. Yeni gelinin altına da kuzenimin paralarıyla araba çektiler, oh mis. Kuzenim zavallı, kaç yıl oldu, hâlâ sürünüyor asgari ücretle. Öbürünün çocukları bile oldu, tatil yerlerinde gezip duruyorlar!)

Sana düşen para 100 bin ise 150 bin yaz protokole, bunu imzalarlarsa anlaşmalı boşanacağını, aksi takdirde çekişmeli olacağını söyle. Gülerler bu duruma değil mi? Sen niye onlar sana hakkın 100 binken 30 bin teklif ettiklerinde gülmedin? Allahından bulsun deme, bulmuyorlar çünkü. Senin onlara kalan 70 bininle oğullarına telli duvaklı gelin alacaklar. (Kuzenim aynen bunları yaşadı. Yeter ki boşanayım diye 10 bine razı oldu. Boşandı, 15 gün sonra başkasıyla evlendi oğlan. Yeni gelinin altına da kuzenimin paralarıyla araba çektiler, oh mis. Kuzenim zavallı, kaç yıl oldu, hâlâ sürünüyor asgari ücretle. Öbürünün çocukları bile oldu, tatil yerlerinde gezip duruyorlar!)
Evet ben sırf bu pislik insanlardan yakami kurtarayim diye düşündüm ama onlar bizi enayi sanma başlamış belli ki . Şimdi sonuna kadar arayacagim hakkımı
Hiç bi şekilde kabul etmiyorlarmis onları dediği rakam olmazsa kaç yıl sürerse sursunmus öyle diyorlar

selam kızlar,

en son burada eş ve ailesinden bir an önce kurtulmak için anlaşmalı boşanmayı yani hakkım olanın 2-3 katı aşağısında teklif ettikleri tutarı kabul mu edeyim yoksa hakkımı almak için sonuna kadar uğraşayım mı diye konu açmıştım.

sırf bir an önce kurtulmak için hayatıma bakmak için söyledikleri tutarı kabul edip anlaşmıştık. fakat şimdi de söyledikleri rakamdan biraz daha düşüp protokole o şekilde yazdırmışlar ve O yazdıkları rakamı kabul etmezsem anlaşmalı olmayacağını yazdırmışlar. Görünce şok olduk resmen dalga geçiyorlar resmen sabrımızı ve sınırlarını zorluyorlar.

hele ailemin sabrı iyice tükenmiş durumda . gerçekten bizi çok zorluyorlar sürekli tahrik ediyorlar. insan gibi uzamasın dedik söyledikleri rakamı kabul ettik şimdi de o rakamı da düşürmüşler.

hangi yüzle hangi cesaretle gerçekten anlam veremiyoruz. sinirden deli olacağım.:eek:
Cek resti uzasın .

Cizi22 Cizi22
sormayın deli oldum bende asla kabul etmiyorum
Çok abarttilar ya resmen kaşiniyolar birde utanmadan bende size dava acicam diyor

O paranın hepsinin dava masrafı olacağını bilsem yine vazgeçmem.
Pislik değil mi hadi bakalım, Hangimiz daha pisisssssss :kızgın:
Bu aklı size veren kadın bırak tazminatı filan oğluna nafaka bile almamış biri
Ben yaptım bi eşeklik siz yapmayın bırakmayın yanına,
İhtiyacınız yoksa gidin dağıtın sadakanız olsun :sinirli:

Bırak uzayacagı kadar uzasın sakın anlaşma hakkını yedirme eninde sonunda bosayacak mahkeme terbiyesiz insanlar:sinirli:

Back
X