- Konu Sahibi prenses_1234
-
Merhaba bayanlar bende yazmak fikirlerinizi almak istedim 4.5 yıldır süren güzel bir ilişkim var birbirimizi çok seviyoruz sevgilim çok kıskanç pek fazla kimseyle görüşmemi gezmemi pek istemz bende o bugüne kadar ne söylediyse yaptım yine yaparım çünkü değer bir insan dün onu askere yolladım ve bana yalvardı resmen ne olursun ben gelene kadar çalışma şu anda iş arıyorum da aklım sende kalır paraya ihtiyacım var dedim benim yeterince param var sana yollarım falan dedi ama kabul etmem böle bişiyi sonuçta tamam dedim ama çalışmamda lazım napıyım ben şimdi
Kusura bakmayında çok saçma yorumlar yapıosunuz yok sevgilimin göndereceği paradaymışım ben kabul etmem yazdım böle bişiyi doru okuyup doru anlayın önce ben napabilirimde onu ikna ederim ne söyleyebilirim diye yardım istiorum abuk sabuk yorumlar yok ben onun sırtıncak geçincek biri olsam zaten burda sizden fikir istemezdim nasıl ikna ederim die yada ben yanlış anlattım bilmiyorum
insan sevdiği için bazı şeylere katlanabilir benimde dediğim olur bu ilişkide benim de söz hakkım var üstümde ipleri tamamende eline almış değil bu durumu kıskançlıktan yaptığını düşünmüyorum ben beni seviyor ve aklı bende kalacağı için bunu söledi onu nasıl ikna ederim aklının bende kalmaması için ne yaabilirim bu tür yorumlara ihtiyacım var. benim ekonomik özgürlüğüm var zaten ben üniverste mezunuyum neyi nasıl ne kadar yapabilceğimde biliyorm bugünlerde hassas olduüum için fikre ihtiyacım var sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?