Ha şöyle..Ne alaka yaa. İlla yetersiz gördüğü için mi okutmak istiyor konu sahibinin annesi. Bu çok saçma. Kadının içinden gelmiştir ne güzel işte. Bizim Allah izin verirse 3 farklı yerde mevlüt olacak. Kimse kimseyi yetersiz gördüğünden değil. 3 ev arasında da 6-7 saatlik mesafe var. Önce kendi evimizde sonrada annem ayrı okutmak istiyor,kv ayrı. İkisinide kırmak istemedim hatta çokta memnun oldum çünkü diğer türlü çok zor olurdu. Böyle ayrı ayrı en güzeli bence.
Bencede bi erkeğin böyle tavırlar sergilemesi çok itici aşırı rahatsız oldum anlam veremiyorum
Bende kvyi arayacağım ztn. Eşime tel de söyledim. Şimdi arama çok üzülür hasta olur yarın ben onun yanına gidicem o zaman ara ben yanında olayım diyor. Ne kdr anneciymiş bilmiyordum inanın
ben sizin yorumlarınızı hep takip ederim şaşırdım biraz. Annem kvnin mevlidini yetersiz bulmuyor ama akrabalarımızı ayrıyetten ağırlamak istiyormuş. Ben annemde art niyet göremedim ama bilmiyorm sizce annem mi haksız
çok ağladım çook oğluşu emzirirken gözyaşlarm üstüne aktı. Bana sen dolduruşa gel bakalım dedi ve ağladığımı bile bile hala saçma saçma annemi ayırıyosunuz annemi beğenmiyorsunuz diye mesaj attı canımı çok yaktı gerçekten
Canim ne var bunda ? Bence madem okutacak annen akrabalarin annene gelsin okunsun sonra da eşinin tarafı kayınvalidene gelsin orda da okunsun. Toplam 2 tane olsun. Annen kayinvalidene gelsin ama okunurken ayrılık olmaz. Hep böylece daha az kalabalık olur daha iyi yetisirsiniz insanlara.Kızlar yine ben. Bu kez size sormak için konu açıyorum. Evet gerçekten kim haklı ne yapmam lazım;
Şimdi bizim 40 ımız çıkmak üzere. Malum mevlüt okutulacak. Evim çok küçük olduğu için kv nin evinde okutacağız. Bu kararı eşim verdi onayladım.
benim akrabalarımın tamamı çok yakın bi şehirde oturuyorlar. Ve annem de yeni eve taşındı. Hem evi için hem de bebek için mevlüt okutmak istiyor. Kvde de okunacak mevlütten ayrı olarak. Annem kv ben aynı şehirde oturuyoruz bu arada.
Eşim bu duruma aşırı bozuldu. İlk kez annemin yüzüne neden böyle bi şey yapıyorsun diye sordu. Annem de okutmak istiyorum bunda ne var diyor. Biraz tartıştılar ben kucağımda oğlum onları izledim. Sonra eşim çıktı işe gitmek için. Bana mesajlar attı bir sürü. Heramora annenle konuş aramızı bozuyor amacı ne, neden ayrı mevlüt okutuyor, niye ayrım yapıyor, mevlüt tek olur, annenle konuş hemen, annen böyle yaparsa bende değişirim haberin olsun. Bir sürü mesaj...
Bende annemle konuştum. Kızım ben eşinden izin mi alacağım anlamıyorum neden böyle yapıyor ben okutacağım dedi. Eşime söyledim. Yok kendisi bilir naparsa yapsın amacınız neyse gerçekleştirin... böyle mesajlar attı bana. Şu an işte. Cevap veremedim. Ağlıyorum sinirim çok bozuk. Ne yapmam lazım??
Kızlar eşim aradı. Annen seni dolduruyor ben biliyorum her şeyin farkındayım haberin olsum gibi laflar etti ağlayarak kapattım. Annemin de doldurduğu falan yok. Bi aydır yanımda bebeğime bakıyor her gece. Uykusuz kalıyor yoruluyor sırf bebeğim için benim için.
Kızlar yine ben. Bu kez size sormak için konu açıyorum. Evet gerçekten kim haklı ne yapmam lazım;
Şimdi bizim 40 ımız çıkmak üzere. Malum mevlüt okutulacak. Evim çok küçük olduğu için kv nin evinde okutacağız. Bu kararı eşim verdi onayladım.
benim akrabalarımın tamamı çok yakın bi şehirde oturuyorlar. Ve annem de yeni eve taşındı. Hem evi için hem de bebek için mevlüt okutmak istiyor. Kvde de okunacak mevlütten ayrı olarak. Annem kv ben aynı şehirde oturuyoruz bu arada.
Eşim bu duruma aşırı bozuldu. İlk kez annemin yüzüne neden böyle bi şey yapıyorsun diye sordu. Annem de okutmak istiyorum bunda ne var diyor. Biraz tartıştılar ben kucağımda oğlum onları izledim. Sonra eşim çıktı işe gitmek için. Bana mesajlar attı bir sürü. Heramora annenle konuş aramızı bozuyor amacı ne, neden ayrı mevlüt okutuyor, niye ayrım yapıyor, mevlüt tek olur, annenle konuş hemen, annen böyle yaparsa bende değişirim haberin olsun. Bir sürü mesaj...
Bende annemle konuştum. Kızım ben eşinden izin mi alacağım anlamıyorum neden böyle yapıyor ben okutacağım dedi. Eşime söyledim. Yok kendisi bilir naparsa yapsın amacınız neyse gerçekleştirin... böyle mesajlar attı bana. Şu an işte. Cevap veremedim. Ağlıyorum sinirim çok bozuk. Ne yapmam lazım??
Kızlar eşim aradı. Annen seni dolduruyor ben biliyorum her şeyin farkındayım haberin olsum gibi laflar etti ağlayarak kapattım. Annemin de doldurduğu falan yok. Bi aydır yanımda bebeğime bakıyor her gece. Uykusuz kalıyor yoruluyor sırf bebeğim için benim için.
dün gece geldi işten özür diledi. Ya dedim git işine. Bu kez özür falan duymak istemiyorum. Kesinlikle arkasında biri var dolduran yani. Böyle bi adam değildi bu. Sonradan çok üzülmüş o an gözü dönmüş. Dedim gözü dönecek ne var Allah aşkına saçmalıkbirincisi hiç ağlayıp üzülme. senin onu üzmekten korktuğun kadar o seni üzmekten korkmuyor.
ikincisi, annenle konuş bi, ''ben mevlidi ev için okutacağım, hem de daha fazla sevabı faydası olur bebek için diye, hazır okutmuşken bebeğe de niyet ettirecektim, neden bu kadar sorun ettin'' desin annen eşine. hatta ''benim ev için mevlid okutmamı istemiyorsan o zaman annene söyle bi mevlid de benim ev niyetim için okutsun, malum bana izin vermiyorsunuz ya'' desin. ''bebek için olmadığını'' anlayınca eşin çok üstelemez diye düşünüyorum.
üçüncüsü de, bu mevlid konusu kapanınca eşine ''konuşmayalım bi süre'' falan deme sakın. ''hadi küstük konuşmuyoruz'' olmasın adınız. ama kırıldığını üzüldüğünü söyle. ''elalem bebeği olunca daha da mutlu olur, lohusalığında herşeyinde el üstünde tutulur, ben bebek olduğundan beri sürekli gözyaşı döktüm, üzüntüden sütüm kesilirse sen mi emzireceksin bebeği yoksa annen mi?
biraz beni de gör artık, biraz başkalarına verdiğin değer kadar bana da ver. senin hayat arkadaşın annen de değil, başkaları da değil, benim, bunun farkına var. beni sürekli üzmek için mi benimle evlendin?'' de.
hatta alaycı bi gülümsemeyle '' isviçreli bilim adamları ''bir kadın bir evlilikte en fazla ne kadar üzülebilir'' konulu deney falan yapıyorlar, işi sana verdiler, denek olarakta beni seçtiler galiba, öyle saçma sapan bahanelerle hayat arkadaşın olan insanı üzüyosun ki, başka açıklaması olamaz diye düşünmeye başladım. sen beni böyle üzmeye ağlatmaya, lohusalığımı burnumdan getirmeye devam et, aferin, mükemmel bir kocasın gerçekten, ne zaman beni üzmeyi bırakacaksın sabırsızlıkla bekliyorum'' de. sonra cevap vermesine bile fırsat vermeden al bebeğini diğer odaya geç.
belki oturup düşününce sana hak verir. bazı konularda kendini haklı görmeye devam etse bile, belki seni bu kadar üzmemesi gerektiğinin farkına varır...
Kesin doldurulmuş aynen ama ben boşaltacağım onu marion. Hak etti ilk defaEşin kesin doldurulmuş hera..böylesine bişeye bile kulp bulup saçmalamayı vazife bilmiş kendine.
Bu arada fazla mı ılımlı davrandın acaba? Afedersin resmen biyerleri kalkmış gibi seni düşünmeden mantıksız mantıksız hareketler
Ağlama lütfen,oğlunu düşün
Annemi kıskanıyor. Bebişim anneme daha yakın olacak onu da kıskanıyor. Annemin evini de mevlüdünü de kıskanıyor ama anca eşimi dolduruyor bana bi şey diyemiyormrb..siz kV nizin evinde okutulmasina ok diyorsunuz..esiniz annenizin mevlutune karışıyor..bide annen aramızı bozmaya çalışıyor diyor.senmisin lohusa kocanmi...Bu ne lohusa tripleri...biran önce eşinize ailenizle ilgili net tavirlarinizi koyun.yoksa esiniz annenizi dış kapının mandalı yapma derdinde...ben burda asıl kV nin ortalık karistirdigini düşünüyorum...bak bak hem senin annen gelsin çocuğa baksın..Mevlüt okutmaya hakkı olmasin..kV nin olsun..yok öyle bir dünya..Eğer ki annenizin okutmasına mani olursa esiniz sizde mevlutu kendi evinizde okutun..herkes gelsin..kV ne dikkat et.anneni kiskaniyor bebek yüzünden...
Böyle dememe eşim tepki verir ki. Resmen dün şunu dedi, bebek benim bebeğim annen nası mevlüt okutuyor, saçmalık artık düşündükçe sinir oluyorumEşinizin tavrı çok yanlış, sinir olurum bu doldruma lafına ama ben ona hak verdim konu olarak.
Sanki kendi ailesinin okuttuğunu beğenilmeyip, ben de yapacağım yarışında olunmuş gibi.
Ama bu durumda sizde hata var, bebek sizin bebeğiniz.
Eviniz küçük ya da büyük farketmez, bu işlere sizin karar vermeniz gerekir.
Her iki anne nereye çekerse oraya gitmeyin.
Ben de yakında mevlüt yapacağım, kalabalık olacağımızdan dışarıda mevlüt okutacağım.
Kayınvalidem de kendi annem de misafir gibi gelecekler, çünkü bu benim organizasyonum ve gerçekten misafirler!
Siz sağlam durup her iki aileye 'biz böyle karar aldık, bebek bizim bebeğimiz' diyecektiniz.
Ben ona karşı son zamanlarda o kadar iyiydim ki. Haketmemiş eşim resmen. O benim tripli halimi hakediyormuşAnnem uzulur diyor kucaginda bebegiyle karisini uzuyor terbiyesiz adam neyse Ben bir sey demeyeyim siz naïf bir insansiniz Ben agzinin payini verirdim orada
Annemde öyle düşünmüş zaten gayet iyi niyetli. Eşimi anneme karşı doldurmak neymiş göreceğiz bakalımCanim ne var bunda ? Bence madem okutacak annen akrabalarin annene gelsin okunsun sonra da eşinin tarafı kayınvalidene gelsin orda da okunsun. Toplam 2 tane olsun. Annen kayinvalidene gelsin ama okunurken ayrılık olmaz. Hep böylece daha az kalabalık olur daha iyi yetisirsiniz insanlara.
bencede eşim ne alaka yani sen erkeksin di mi bi sus karışma. Kv kesin yorum yapmıştır zaten kesineşin ne alaka 2 tane mevlüt okutulmasına yorum yapıyor ben anneni haklı buluyorum heramora kadın birtek bende okutulsun dememiş ki ayrıyeten bendede okutulsun demiş annen uğraşacak sonuçta ..burda eşine düşen bir vazife yok ki ..kayınvaliden bununla ilgili eşine bir yorum mu yaptıki eşin annene doldu acaba benim aklıma o geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?