Ne yapayım şimdi ben?

Ne alaka yaa. İlla yetersiz gördüğü için mi okutmak istiyor konu sahibinin annesi. Bu çok saçma. Kadının içinden gelmiştir ne güzel işte. Bizim Allah izin verirse 3 farklı yerde mevlüt olacak. Kimse kimseyi yetersiz gördüğünden değil. 3 ev arasında da 6-7 saatlik mesafe var. Önce kendi evimizde sonrada annem ayrı okutmak istiyor,kv ayrı. İkisinide kırmak istemedim hatta çokta memnun oldum çünkü diğer türlü çok zor olurdu. Böyle ayrı ayrı en güzeli bence.

Eşinizin tavrı çok yanlış, sinir olurum bu doldruma lafına ama ben ona hak verdim konu olarak.
Sanki kendi ailesinin okuttuğunu beğenilmeyip, ben de yapacağım yarışında olunmuş gibi.
Ama bu durumda sizde hata var, bebek sizin bebeğiniz.
Eviniz küçük ya da büyük farketmez, bu işlere sizin karar vermeniz gerekir.
Her iki anne nereye çekerse oraya gitmeyin.
Ben de yakında mevlüt yapacağım, kalabalık olacağımızdan dışarıda mevlüt okutacağım.
Kayınvalidem de kendi annem de misafir gibi gelecekler, çünkü bu benim organizasyonum ve gerçekten misafirler!
Siz sağlam durup her iki aileye 'biz böyle karar aldık, bebek bizim bebeğimiz' diyecektiniz.

Ha şöyle..

Allah Allah... ne var bunda bence kocanız annenizin sizi doldurduğunu söylüyor ama kendi annesi onu doldurmuş hem erkekler ne karışıyor bu kadar bu işe

Çok saçma.. Eşinin annene de sana da hiç saygısı yok. Annen seni doldurmuyor ama belli ki eşinin akıl hocaları var. Bir de tehdit ediyor böyle yaparsa ben de değişirim diye... Çok sinir bozucu. Şu döneminde sana da zarar veriyor. Ben bu duruma tepkisiz kalamazdım doğrusu, bu nasıl bir kafa böyle..!

Reactions: anu
ahhh bu erkekler, anneleri bi ton laf eder aman ne olacak canım der geçerler, ama kendisine göre kız annesi bir hata(bence hata değil) yapsın hemen bi tripler, söylenmeler...
eşinizle konuşun annem bizim bebeğimiz için mevlüt okutuyor isteyen gelir istemeyen gelmez, sen de ben de karışamayız deyip kestirip atın...

annenizin bu yaptığına sevinmesi gerekir
sanki ayrıca masraf falan mı istedi
eşinize bunun sakıncalarının neler olduğunu fazladan okutulan duanın kime ne zararı olacağını olayı niye büyüttüğünü sorun
eşiniz haksız

Bence en mantiklisi annesini ikna etmek aranz falan acilmadan kv doldurmustur uff bu kv cok skldim bir odun bir ates alip alayini yakicin valla:)

Valla esinizde cok saygisizmis benim esim kndi annesinden cok sever annemi sahsen bole br konu olsun annme bsey desin bn ona neler yaparm skyosa ypsin

Annem uzulur diyor kucaginda bebegiyle karisini uzuyor terbiyesiz adam neyse Ben bir sey demeyeyim siz naïf bir insansiniz Ben agzinin payini verirdim orada

Canim ne var bunda ? Bence madem okutacak annen akrabalarin annene gelsin okunsun sonra da eşinin tarafı kayınvalidene gelsin orda da okunsun. Toplam 2 tane olsun. Annen kayinvalidene gelsin ama okunurken ayrılık olmaz. Hep böylece daha az kalabalık olur daha iyi yetisirsiniz insanlara.

eşiniz saçmalamış yani. mevlüdün amacı dua okumak, okutmaktır. hergün de yapılabilir bir gün de. yani afedersiniz ama amaç s.dik yarıştırma değildir. tövbe tövbe. acaba eşinizi mi dolduruyorlar ki bilemedim şimdi.

O zaman kayınvalide okunacak mevlüdu iptal etsin de annenizde okunsun cok önemli bi durumsa.. Tek kerede aradan çıkmış olur.. Niye bu kdar dert olmus anlamadım hiç:.

eşin ne alaka 2 tane mevlüt okutulmasına yorum yapıyor ben anneni haklı buluyorum heramora kadın birtek bende okutulsun dememiş ki ayrıyeten bendede okutulsun demiş annen uğraşacak sonuçta ..burda eşine düşen bir vazife yok ki ..kayınvaliden bununla ilgili eşine bir yorum mu yaptıki eşin annene doldu acaba benim aklıma o geldi

tövbe estağfurullah loğusa kadınla girilecek muhabbet mi bu? hiç kafana takma. annen de koskoca kadın, gerçekten izin mi alacak? hazır mevlüt okunurken oğlunun da adına okunmuş olacak bundan kime zarar gelir? geri adım atmayın

Eşinizde bir eziklik duygusu falan mı var? Yani ailesini neden yetersiz görecekmişsinizki? Ne saçma ya. Aklım almıyor bu durumu. NE kadar güzel bir şey aslında ama eşiniz ailesini beğenmeyip eziklediğinizi düşünüyor. Daha önce böyle birşeyler olmuşmuydu?

Onun annesi nasıl okutuyorsa senin annen de bal gibi okutur. Mutlu olup tesekkur etmesi gerek. Annen seni dolduruyor vs demeside çok saçma. Belki de onu annesi dolduruyordur. Esin bence şimdiden ayrımcılığa başlamış senin ailen benim ailem diye. Hiç yuz verme bu konuda zaman geçtikçe önüne gecemezsin.

dün gece geldi işten özür diledi. Ya dedim git işine. Bu kez özür falan duymak istemiyorum. Kesinlikle arkasında biri var dolduran yani. Böyle bi adam değildi bu. Sonradan çok üzülmüş o an gözü dönmüş. Dedim gözü dönecek ne var Allah aşkına saçmalık

Kesin doldurulmuş aynen ama ben boşaltacağım onu marion. Hak etti ilk defa
Annemi kıskanıyor. Bebişim anneme daha yakın olacak onu da kıskanıyor. Annemin evini de mevlüdünü de kıskanıyor ama anca eşimi dolduruyor bana bi şey diyemiyor
Böyle dememe eşim tepki verir ki. Resmen dün şunu dedi, bebek benim bebeğim annen nası mevlüt okutuyor, saçmalık artık düşündükçe sinir oluyorum
Annem uzulur diyor kucaginda bebegiyle karisini uzuyor terbiyesiz adam neyse Ben bir sey demeyeyim siz naïf bir insansiniz Ben agzinin payini verirdim orada
Ben ona karşı son zamanlarda o kadar iyiydim ki. Haketmemiş eşim resmen. O benim tripli halimi hakediyormuş
Annemde öyle düşünmüş zaten gayet iyi niyetli. Eşimi anneme karşı doldurmak neymiş göreceğiz bakalım
bencede eşim ne alaka yani sen erkeksin di mi bi sus karışma. Kv kesin yorum yapmıştır zaten kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…