Ne yapayım şimdi ben?

sadece bizim ülkemizin erkekleri mi böyle? ya da sadece bizim ülkemizde mi bu kv, kp, görümce, eş, eşin akrabası, eşin teyzesi, dıdısının dıdısı sorunları var? yoksa bütün dünyada böyle mi?

Kusura bakmayın ama eşiniz tam bir hödük, birincisi erkek adam ne karışır mevlüt vs gibi durumlara, ikincisi hiç mi saygısı yok kayınvaldesine, yaptığı terbiyesizlik annenizin düşüncesi gayet normal kadın mantıklı düşünmüş ne var bunda eşiniz sevinse ya çocuğu için iki ayrı kuran yapılıyor diye ben olsam hiç taviz vermem alttan falan da almam asla eşime karşı

bende bunu hep sorarm kendime ama dünya geneli var sanırım sorun tabi bizdeki kadar çetrefilli değil başka yerlerde

bende bunu sormuştum aslında ve evet bencede eşime ılımlı davranmam çok yanlış olur. Sürekli her dediğini yaptırmak için surat asıp gider mesaj yağdırır. İşten döndüğünde bile görmek istemiyorm çok kızdım kırıldım

bende bunu sormuştum aslında ve evet bencede eşime ılımlı davranmam çok yanlış olur. Sürekli her dediğini yaptırmak için surat asıp gider mesaj yağdırır. İşten döndüğünde bile görmek istemiyorm çok kızdım kırıldım[/QUOTE]

Haklısınız tabiki de kırılmakta o alttan almalı şu an çünkü saygısız ca konuşmuş annenize kaldıki kadının bir art niyeti yok istediği gayet mantıklı başka şehirden kalkıp bebek kuranına mı gelecek millet ne güzel düşünmüş kadıncağız saçmalayan her ikisi değil bence eşiniz sadece

Daha kirkiniz cikmadan ne cok sorun yasadiniz siz ya.
Esin de annen de bir acayip.
Bir sakin olsalar ya.
Annen biraz vakit gecince okutabilir.illa pespese olmasi sart ta deil.illa mecbursa okutmaya.
Ama dedigim gibi cok sorun yasiyorsunuz.sen daha lohusasin.en guzel ve ozel gunlerin simdi.
Saglik olsun yeter ki mevlut te cok onemli degil.o dua uc kisiyle de okunur maksat buysa.

öyle çok sorun yaşadım ki. Sürekli bi sıkıntı. Bebiş de kolik biliyorsunuzdur. Çocukla ilgilenemiyorm kafa doluluğundan.

Haklısınız tabiki de kırılmakta o alttan almalı şu an çünkü saygısız ca konuşmuş annenize kaldıki kadının bir art niyeti yok istediği gayet mantıklı başka şehirden kalkıp bebek kuranına mı gelecek millet ne güzel düşünmüş kadıncağız saçmalayan her ikisi değil bence eşiniz sadece[/QUOTE] annem annem deyip durdu düşündükçe kızıyorm ne anneymiş ya bizde de var anne bizde anneyiz

işte diyorum ki,anneniz ısrarla bebeğe mevlüt okutacağım demeseydi,bu kadar arada kalıp, üzülmezdiniz.ben de evim için, okutacağım deseydi keşke.
konuya tarafsız gözle bakmaya çalıştım.sizin evde veya ilk olarak annenizin evinde okutmaya karar verilip,kayınvalide 2. okutmaya kalksaydı,yine aynı şeyi savunurdum.yani mesele,1. yeterli bulmadım,2.okutacağım gibi olması.kayınvalide de yapsa yanlış,kendi anneniz de.

öyle çok sorun yaşadım ki. Sürekli bi sıkıntı. Bebiş de kolik biliyorsunuzdur. Çocukla ilgilenemiyorm kafa doluluğundan.
Onemli olan bebegin su anda ama.
Annene soyle israrci olmasin.
Biraz zaman gecsin.
Illa adina bebek mevludu demesi sart mi.
Bak sutun onemli.
Herseyi gec.

Bence kv eşinizi doldurmuş gibi geldi bana. Bunlardaki bu Mevlüt takıntısıda Bi hoş valla bırak kim ne istiyorsa yapsın ya

işte yeterli değil gibi değil de başka amaçla okutacaktı aslında ama eşim aşırı kötüye yordu hiç pozitif bakamadı. Zaten bana mesaj yağdırırken de kendini ha bire negatif yükledi durdu. Bakalım merak ediyorm ne olacak sonumuz

Esiniz galiba cok anneci yada kv doldurmustur cekemyolardr bnde yasadm bu durumu valla annemi cocuklarm bndn iyi bakyor uzerne titryor siz annenize guzl dille anlatn aranz bozulmasn esinlede braz küs kal burnu surtsun ne derse bos ver takma sn bebegni duun yeni logusaliktan ckmssn sütün kesilir sn annene gzl dille anlat cnm

Böyle kadın işine karışanlarda ayrı bir sinir bozucu ona neymiş ki daha doğrusu bunu kv demiştir kocanda sana diyordur onlara ne ister hiç yapmazdınız isterseniz annenizde de yaparsınız. Diyemedin mi akrabalarım katılamaz senin annendeki Mevlide 2 tane olması gerek bitti

burayı okudukça da gerileceksin

hadi kapat bunu da git içeri bir komedi vs aç

kafan dağılsın

sonra da yat dinlen

stresi boş ver

yansın yıkılsın, bunlar unutulur ama senin stresin unutulmaz

Son düzenleme:
Esin ayip etmis net.esiniz sadece benim annemde mevlut okunacak diye hava mi atacakti ne..
Esinizin buna karsi gelecegini tahmin edemediniz mi annenizle onceden konusup ona gore yol alirdin annenle.
Kusura bakmayin da kadinlara derler fesat kinci diye bu ne oluyor simdi..
Esinizi ya guzelce ikna edin yada 1 2 ay sonraya alin annenizdeki mevludu.

abla ya bir sen bir ben böyle diyoruz

hadi sen halihazırda kv desin de bana ne oluyor benim içimede mi kv kaçtı

ama benim oğlan daha 6 yaşındaaaa

şaka bir yana, erkek annesine pençemizi çıkardığımız kadar kız annesine de çıkarsak hayat daha yaşanılası olacak sanki

bende bunu hep sorarm kendime ama dünya geneli var sanırım sorun tabi bizdeki kadar çetrefilli değil başka yerlerde

ama bizdeki kadar çok değildir bence. mesela bi tanıdığım var türk ama amerikalı biriyle evli amerikada yaşıyor. bazen kayınvalidesi gelir kadına günlerce kalır. ama kadın hiç şikayetçi değil çünkü kayınvalide değil de kankası gelmiş gibi.
aşırı rahat takılırlar, evde atlet şort gezerler, kadın geç kalkar istediği saate kadar yatar, ev dağınık olur, kadın canı iş yapmak istemiyorsa bilgisayarda takılır.
kayınvalidesi bi gün bile laf etmez ''aman bugün x şu saatte kalktı, iş yapmadı, evi dağınık'' vs vs hiç demez. hatta bazen kayınvalidesi ''sen türkiyeden arkadaşlarınla yazışacaksan hiç kalkma yemeği ben yapıyorum'' der.
kocası da çok rahat çok relax insanlar. hiçbişey laf söz edilmez evlerinde.

bizde olsa kv gelip kalınca geriliriz bişeye laf edecek diye rahat hareket edemeyiz, normalde ayaklarımızı uzatıp otururken o olunca yapamayız. en ufak davranışımız laf edilir. sadece kv olsa gene neyse eşimiz bile erkek haliyle her halta karışır. ben bu farklılığı gördükçe soğuyorum türk erkeklerinden iyice.

mesela şu mevlid olayı, ben olsam çoktan ''hay sizin yapacağınız mevlide.... okutmuyorum çocuğumun mevlidini falan isteyen otursun kendi evinde kuranını okusun'' der cinnet geçirirdim.

yahu kayınvaliden de okutabilir, annen de okutabilir, sen de okutabilirsin. mevlid bu ya. kim içinden geliyorsa okutabilir parayla değil ya.

eşine söyle ''annem evinde tanıdıkları çağırıp kuran okutmak için senden izin almayacak anladın mı? senin annen anne de benim annem anne değil mi? senin annenin torunu da benimkinin değil mi? iki mevlid daha fazla sevap daha fazla iyi dilek demektir. sen fesatlığından kuruyup kalacan yakında'' de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…