canım benim de başıma geldi.. güpegündüz adamın teki beni öpmeye kalktı.. bağırdım çağırdım ağzıma geleni söyledim.. 30 kişi topland biri de destek olmadı.. insan kendini aptal gibi hissediyor.. anlıyorum seni..
iğrenç bir durumdu ve sonrası daha iğrenç maalesef..
evdekilere söylemiştim söylemez olaydım.. üzüldüler, kızdılar derken birden oklar bana dönmüştü.. niye geçtin o yoldan yok yan yolu kullansaydın niye hemen bizi aramadın yok neden bu kadar üzgünsün ne oldu da saklıyorsun vs vs vs beni delirtmişlerdi..
sonra adamı buldu babam ve mahalleli.. sonrası daha korkunç.. bi güzel dövmüşler.. 1-2 gün sonra mahalleli gençler üstlerine vazife görüp benzin döküp üstüne korkutmuşlar.. bu kadarını asla istememiştim "abla zaten yakmayacaktık sadece korkuttuk dediler" ama ben öldüm korkudan.. tamam iğrenç biri ama ölmesine gerek yok.. karısı "bebeğim var abla ne olur gelsin elini öpsün affet" diye haber yolladı.. ıyyy bi de elimi öpecek evimize girecek diye yataklara düştüm tiksintiden.. o gelmedi tüm sülalesi geldi özür dilemeye.. evden çıkıp gittim yüzyüze gelicem bir de 10 tane adamla.. ay yani ayyy.. sonra memleketine yolladılar.. bi daha dönersen.. diye tehditle..
maalesef oluyor.. neden bana oluyor? diye düşünme.. herkesin başına geliyor,gelebilir.. sen dik dur.. tacizciye küfür de etsen vursan da zevk alır o pislik... dikkatli ol.. sevgiler..