Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben konu sahibi cok fazla tacize ugradıgı için belirgin bi özelliği falan mı var ya da hepsi aynı kişimi onu anlamaya calıstım ama siz konuyu farkli yerlere cekiyosunuz
bugün kickboks için salon araştırdım. eylülde başlıyor kickboks a gidicem. şok cihazını ilk defa duyuyorum nasıl birşey o. biber gazını sordum buralardaki eczanelerde bulamadım. eminönünde bulursun dediler oraya bakıcamCanım çözüm bulacağımı düşünmüyorum demişsin ama bunun çözümü çantanda ya biber gazı taşımak ya da şok cihazları var,onlardan temin etmek. Sonra adam kıvranırken hemen polisi aramak.
öyle naparsın hayat işte birde bunlarla uğraşıyoruz ama karar verdim kickboks a gidicem inşallah bir daha başıma gelmez ama gelirse güzel bir dayak atarım inşallah hırsımı alabilirim.pislik bunlar yaaaa....
allahın belaları...
ara kardeşin küs müs gelsin alsın...
o cihazı da eminönünde bulursunuz her yerde yok galiba. Küçük bir cihaz,düşük dozda elektrik veriyor kısa bir süre için çarpılıyor adambugün kickboks için salon araştırdım. eylülde başlıyor kickboks a gidicem. şok cihazını ilk defa duyuyorum nasıl birşey o. biber gazını sordum buralardaki eczanelerde bulamadım. eminönünde bulursun dediler oraya bakıcam
linç edeceklerini sanmam çünkü kimsenin umurunda olmuyor başına iş almak istemiyor kimse. kickboksa başlıycam kafaya fena taktım bu olayı. yani bir değil iki değil bu 3. oldu insanı psikolojik etkiliyor dışarıda rahat rahat dolaşamıyorum. tedirgin oluyorum.böylelerinden birini güzel bir benzetsemde hırsımı alsam ne rahatlarım .Gerçekten tacizin boyutu ne olursa olsun büyük pisikolojik çöküntü yaratıyor insanda ...Benim de otobüste gelmişti başıma yıllar önce çok kalabalıktı otobüs sırt can tam vardı önce anlayamdim cantam dir dedim konduramadim ..sonra yaşlı amca bildiginz afedersiniz elliyor cildirdim elini tuttum çek elini diye bağırdım anında aradan kaymış inmiş otobüsten kimse anlamadan yoksa onu linç ederlerdi ..o kadar kötü oldum ki ağladım çöküntü idi resmen
biber gazı alıcam bende buralardaki eczanelerde bulamadım eminönüne gitmem gerek gidince alıcamVe artık biber gaz siz gezmez oldum ...
sence bibergazı mı bahsettiğin cihaz mı daha iyio cihazı da eminönünde bulursunuz her yerde yok galiba. Küçük bir cihaz,düşük dozda elektrik veriyor kısa bir süre için çarpılıyor adam![]()
aynen öyle . kimse kimsenin umurunda değil duyarsızlarYaşadığınız yer neredi bilmiyorum ama büyük şehirlerde bir duyarsızlaşma hakim.
Benim memleketimde bir kere kavga etmiştik eşim de peşimde koşuyordu sevgiliyken, bağırıp çağırmamama rağmen yoldan geçenler, esnaf falan hemen "rahatsız mı ediyor" moduna girmişlerdi.
Geldim İstanbul'a ölüyorum bir bardak su verin desem bakkaldan alıp gelecek adam yok...
istanbul da yaşıyorumYaşadığınız yer neredi bilmiyorum ama büyük şehirlerde bir duyarsızlaşma hakim.
Benim memleketimde bir kere kavga etmiştik eşim de peşimde koşuyordu sevgiliyken, bağırıp çağırmamama rağmen yoldan geçenler, esnaf falan hemen "rahatsız mı ediyor" moduna girmişlerdi.
Geldim İstanbul'a ölüyorum bir bardak su verin desem bakkaldan alıp gelecek adam yok...
bencede dövün :) boyle parcalayasın gelıyor ...linç edeceklerini sanmam çünkü kimsenin umurunda olmuyor başına iş almak istemiyor kimse. kickboksa başlıycam kafaya fena taktım bu olayı. yani bir değil iki değil bu 3. oldu insanı psikolojik etkiliyor dışarıda rahat rahat dolaşamıyorum. tedirgin oluyorum.böylelerinden birini güzel bir benzetsemde hırsımı alsam ne rahatlarım .
ne güzel anlatmışsınız tam olarak aynen böyle. fakat bende genelde dışarı yalnız çıkarım . işe gidip geliyorum yanımda bana eşlik edecek birilerini her zaman bulamıyorum.eylülün başında başlıycam inşallah kickboksa .hırsımı böylelerinden birinden çıkarmak istiyorum bunlardan birini bir güzel benzetsem de bir rahatlasam. inşallah . "kuşak aldım bir işe yarasın" dediniz ne yaptınız merak ettimNasıl bir taciz? Sözlü taciz ise eğer, yalnız kalmamaya çalışın. Ben kendi başıma çıkarım genelde dışarı, kitapçıya, alışverişe.. yani zevk alırım tek başıma birseyler yapmaktan. Ama ne zaman çıksam mutlaka birileri gelip tanışmak ister, iltifat eder, laf atar. Taekwondo eğitimim var, bi keresinde bi işe yarasın o kadar kuşak aldık dedimgerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Ama genelde laftan anlıyorlar artık ilgilenmiyorum rahatsız etmeyin diyorum sert bir dille, gerçekten rahat bırakıyorlar. Yalnız ben kendimde şunu fark ettim, bunlar hep yalnızken oluyor. Bi arkadaşımla/arkadaş grubumla çıktığımda katiyyen böyle bir sorun yaşamıyoruz. Yolda size eşlik edecek birkaç kişi bulursanız, inşallah çözülür sorununuz. Ve malesef insanlar duyarsız evet, ah ben olacaktım bagirdiginiz sırada orada
Buna alismaniz gerek, kabullenmeniz gerek, insanlar gözü önünde adam öldürülse benim basim agrimasin diye üç maymunu oynarlar
![]()
sözlü tacizi artık duymuyorum zaten hep kulağımda kulaklık lur başka türlü bunlara tahammül edemem. elle taciz sözlü tacizi bu kadar büyütmem de bu tahammül edilmez birşeyNasıl bir taciz? Sözlü taciz ise eğer, yalnız kalmamaya çalışın. Ben kendi başıma çıkarım genelde dışarı, kitapçıya, alışverişe.. yani zevk alırım tek başıma birseyler yapmaktan. Ama ne zaman çıksam mutlaka birileri gelip tanışmak ister, iltifat eder, laf atar. Taekwondo eğitimim var, bi keresinde bi işe yarasın o kadar kuşak aldık dedimgerisini ne siz sorun ne ben söyleyeyim
Ama genelde laftan anlıyorlar artık ilgilenmiyorum rahatsız etmeyin diyorum sert bir dille, gerçekten rahat bırakıyorlar. Yalnız ben kendimde şunu fark ettim, bunlar hep yalnızken oluyor. Bi arkadaşımla/arkadaş grubumla çıktığımda katiyyen böyle bir sorun yaşamıyoruz. Yolda size eşlik edecek birkaç kişi bulursanız, inşallah çözülür sorununuz. Ve malesef insanlar duyarsız evet, ah ben olacaktım bagirdiginiz sırada orada
Buna alismaniz gerek, kabullenmeniz gerek, insanlar gözü önünde adam öldürülse benim basim agrimasin diye üç maymunu oynarlar
![]()
Bu çok fenasözlü tacizi artık duymuyorum zaten hep kulağımda kulaklık lur başka türlü bunlara tahammül edemem. elle taciz sözlü tacizi bu kadar büyütmem de bu tahammül edilmez birşey
yok canım babam yaşlı. kardeşimle aramız bozuk onu hergün hergün arayamam. sevgilimde yokBu çok fenane edepsiz insanlar var yahu kendi hâlinde yürüyen genç bir kızdan ne istiyorlar
Bence de kick boxa başlayın, cok üzüldüm adınıza. Destek olacak eşlik edecek
bir erkek yok mu acaba, sizi alacak babanız/sevgiliniz olabilir mesela?