- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.675
- 448
üzüldüm sizinki de kötü olmuş. öyle yolda durup götürmek isteyen de oldu ama peşime takılmadılar ben lütfedip cevap vermiyorum ancak söyleniyorum ister istemez hakaret ediyorum.canımı sıkan birşey de beni koruyacak kimsenin olmaması. moralimi bozuyor ister istemez.Gecen sene durağa yuruyodum yokuş aşağı yuruyrm bizim ev bi de ormanlık alana yakin o geçtiğimiz yolun solunda evler sağında orman var genelde sessiz bi yoldur. Neyse üstümde pantolon var dar değil bi de kısa kollu gömlek hiçbir çekiciliğim yok. Arkadan bi araba yanaştı nereye gidiyorsanız birakiyim yanlış anlamayin yurumeyin istedim falan dedi. Sakin davrandim tesekkur ettim ben durağa gdyrm zaten dedim. Adam demesin mi ilerde bekliycem binin. Ciddi değil sandım biraz daha yürüdüm baktım yokuşun sonundaki donemecte bekliyo. Allahim etrafta kimse de yok zaten sağım ormanlık kim vurduya gitsem giderim. Kosa koşa o yokuşu nasıl çıktım bilemedim biri gelse de gitsem diye bekliyrm. Bi çocuk geldi 15 16 yaşlarında ama büyük görünüyor. Dedim peşime biri takıldı beraber durağa yürüyebilir miyiz. Neyse onunla yürüdüm. Sonra baktım adam yokuş yukarı tekrar çıkıyor benim elim Ayağım nasıl titriyo çocuğu da hızlı hızlı yuruttum. Geri dondu mu bilmiyrm onun yüzünden iki durak yürüdüm peşime düşmesin diye