• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım.....

Arkadaşıma bi çocuk laf atmış UF çok güzel kız mi demiş öyle birşey demiş sonra kız da çok begendiysen anani yolla da babam sana da bi tane yapsın diye bağırmış çocuğa cocuk sus olmus kalmis anlattığında ne gulmistuuum

Korkunç bi olay... ne kadar adi ŞEREFSİZ yaratıklar var yaa...şuanda bile çok sinirlendim.. ama Sessiz kalma asla..... !
Birde korkma
Korktuğunu karşındaki hissederse daha çok üstüne gelir..
Adı şerefsiz de bağır kocaman bi çığlık at kufret... o korkudan kacsin bence.
Suanda o kişi karşımda olsada dovsem o kadar sinirlendim yanii. Siddet yanlisi biri degilim normalde ama bu tarz insanlar cok hakediyor
Bunun için tekwando falan bilmene gerek yok normal kendini savunma gücünü kullan. Sadece cesaretli olmaya çalış biraz eminim insan şoka giriyordur böyle bir durumda ama cesaretini toplamak zorundasın. Farzetki bi tanesi seni pasif gördü ve dediki ben bunu bi gün yine sıkıştırim bu kolay lokma nasıl olsa bişey yapamıyor deyip daha fenasini düşünür hakkında yine yolunu keser bir yerde. O yüzden lütfen daha cesaretli olmaya çalış.

biber gazı taşı bence ki ailen yada sevgilin bilmiyor mu ki böyle bir şey olduğunu sana destek olsunlar yani işten çıkarken alsınlar falan

historianın 2.katındaydı heralde emin değilim;mağazada değil bu.hani böyle avmlerde ortalarda falan bişeyler satan standlar olur ya.bu dediğim yerde çok ilginç şeyler satan büyükçe bir stand. dolmakalemler,asker matarası,dünya küresi,çakmak filan bir sürü değişik şeyler satan bir yer.2. ya da 3. katta merdivenlere yakındı sanırım. biber gazı da yeşil bir kutuda satılıyor.fiyatı da uygundu diye hatırlıyorum.
görmüştüm evet öyle bir yer bakarım canım çok sağol

biber gazı taşı bence ki ailen yada sevgilin bilmiyor mu ki böyle bir şey olduğunu sana destek olsunlar yani işten çıkarken alsınlar falan
sevgilim yok erkek kardeşim biliyor ama ben onu aramazsam gelip beni almıyor. babam zaten hasta bilse de birşey yapacak durumda değil.

Aklıma basit bir şey geldi tabi hayvanları seviyorsan mesela mahallenin köpeklerini beslersen özellikle her akşam eve dönerken indiğin yerde emin ol her akşam seni karşılarlar ve seni eve kadar takip ederler kimsede sana yaklaşamaz ;) eski mahalede en az 5 köpüş peşimden gezerdi herkes korumaların gene peşinde derdi :D en azından evinin orda bu çözüm olur gibi ;)

Korkunç bi olay... ne kadar adi ŞEREFSİZ yaratıklar var yaa...şuanda bile çok sinirlendim.. ama Sessiz kalma asla..... !
Birde korkma
Suanda o kişi karşımda olsada dovsem o kadar sinirlendim yanii. Siddet yanlisi biri degilim normalde ama bu tarz insanlar cok hakediyor
Bunun için tekwando falan bilmene gerek yok normal kendini savunma gücünü kullan. Sadece cesaretli olmaya çalış biraz eminim insan şoka giriyordur böyle bir durumda ama cesaretini toplamak zorundasın. Farzetki bi tanesi seni pasif gördü ve dediki ben bunu bi gün yine sıkıştırim bu kolay lokma nasıl olsa bişey yapamıyor deyip daha fenasini düşünür hakkında yine yolunu keser bir yerde. O yüzden lütfen daha cesaretli olmaya çalış.

Birde korkma
haklısın bende kendimi savunuyorum ben asla sessiz kalmam ama bu son olayda korkmadım desem yalan olur . duyarlılığın için çok teşekkür ederim keşke herkes sizin gibi olsa. bu insanlara ne oldu böyle anlamıyorum.

İğrenç insanlar...

Bu tip adamların tespit edilip tecrit edilmesi lazım. Bu insanlar çok zararlı.

Bir kadına dokunmak ne demek ya? Bana kalırsa sapıklığın en uç noktası, bu tip insanlardan her şey beklenir.

Bende biber gazının iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum.

Aklıma basit bir şey geldi tabi hayvanları seviyorsan mesela mahallenin köpeklerini beslersen özellikle her akşam eve dönerken indiğin yerde emin ol her akşam seni karşılarlar ve seni eve kadar takip ederler kimsede sana yaklaşamaz :KK66: eski mahalede en az 5 köpüş peşimden gezerdi herkes korumaların gene peşinde derdi :D en azından evinin orda bu çözüm olur gibi :KK66:
valla bunu düşündüm hatta kısmen yaptım inan bu bile aklıma geldi. mahallede bir köpek var hep peşime takılır ona seslendim falan sokağın sonuna kadar geldi sonra geri döndü hayvan mahalledeki çocuklarla oynamaya başladı:D

valla bunu düşündüm hatta kısmen yaptım inan bu bile aklıma geldi. mahallede bir köpek var hep peşime takılır ona seslendim falan sokağın sonuna kadar geldi sonra geri döndü hayvan mahalledeki çocuklarla oynamaya başladı:D
bikaç sefer yiyeceği birşey ver bak ayrılıyormu peşiden bedavadan koruma sana daha ne olsun :D

bikaç sefer yiyeceği birşey ver bak ayrılıyormu peşiden bedavadan koruma sana daha ne olsun :D
Bende lisedeyken eve dönüşüm kisin hep karanlıkta olurdu, eve beş on dakika kala mesafede bi kopek olurdu hep ben onu beslemezdim ama pesimden gelirdi, ben hic bisey yapmazdim ona bi keresinde ben gelirken sevinçten midir nedir koştu koştu üstüme atladı benle yürüdü çok tatlı ya niye beni sevdi anlamadım artik eve gündüz vakti geldiğim için pesimden gelmiyor :)

ya offff çok bunaldım. ya ben tepki veriyorum ona bunu ödetmek istiyorum o an birşeyler yapmak istiyorum. bağırıyorum çağırıyorum itekliyorum hırpalıyorum ama kimse bana yardım etmiyor. en son olan olayda elime sokaktan kaldırım taşını aldım deli gibi ona vuruyor gibi yaptım ama öyle canı acıyacak birşey yapamadım. ne yaptığımı bilmiyordum. taşı attım ama ona gelmedi .sonra da o aldı eline taşı bana küfretti.tekme attı falan bende ona tekme attım. olanlar bunlar . peki neden kimse birşey yapmadı? ben kız halimle kendimi korumaya çalıştım peki bu sokakta insan görünümündekiler ne? bu yazıyı okuyanlar mesela erkek akrabaları kardeşleri kocaları yolda böyle bir olay yaşasalar ne yaparlardı. bence hiçbirşey. bunu bir sorgulamak lazım
Ya sen onun hakkindan gelebilirmisin ya sacmalama.cekse kolundan ne yapacan polis karismiyo o tar davalara

Back
X