Babam o yüzden istemiyor ben seni doğuya gönderemem diyorkuzenim asker, maaşı aşırı yüksek
Ama en tehlikeli görevlere gidiyor.
Her daim evde olmuyor. Bir göreve gidiyor mesela 3 ay gelmiyor. Belki babanız ondan dolayı bu sekılde düşünüyordur
Tam aklımdan geçen, bi Allah'ın manyağı benim sanıyordumErkek arkadaşınız babanızın isteklerine göre hayatını şekillendiriyor, elde ettiği kazanımlardan vazgeçiyorsa o adam zaten evlenilecek adam değildir bence. Hiç öyle bini çik sivdiği için falan demeyin.
kesınlıkle katılıyorumkuzenim asker, maaşı aşırı yüksek
Ama en tehlikeli görevlere gidiyor.
Her daim evde olmuyor. Bir göreve gidiyor mesela 3 ay gelmiyor. Belki babanız ondan dolayı bu sekılde düşünüyordur
Hiç bişeyi kabul etmiyor bu çocuk evlilik düşünüyodu madem niye 2 yıldır bi yerde çalışmadı evde yattı askere gitmedi diyor. Askerliği kazandı diyorum askerlik yapmasına gerek yok zatın diyorum askerle olmaz diyoNormalde aileni dinle derdim katiyimdir bu konuda biraz ama senin baban da bı garipmis yani onu vermem bunu vermem, sizi çok mu vasıflı yetiştirdi?
Hapise nıye gırmısBabam o yüzden istemiyor ben seni doğuya gönderemem diyor
Ailesini nasıl araştırcam uzak diyor zaten araştırsa sorun babası hapisten çıkmış önceden
Bu seferde 2 yıldır evde yatmış bi yerde çalışmamış özelde de çalışmaz o diyoAskerlik 6 sene değil ki. Askere gitsin gelsin, iş baksın öyle evlenin. Olmuyor mu böyle?
Gerçekten iki yıl hiç mi çalışmadıBu seferde 2 yıldır evde yatmış bi yerde çalışmamış özelde de çalışmaz o diyo
Babamda bişey olsa sen doğuda olsan ben nasıl gelcem gelene kadar orda sen napcan diyo. Seni dövse etse diyor çok kuruyor sürekli.babanızın endıselerını anlıyorum
aıleyı tanımıyor cocugu tanımıyor uzak sehır yarın bırgun canını sıkarlar uzerler ters bırsey olur hemen yetısemem korkusu sızı sevdıgı ıcın aklına hep olası ıhtımaller gelıyor
cocuk askerlıgını yapsın ıse gırsın suan cok erken zaten ben tamamım oldum deyıp babanızın karsısına cıkabılecek durumu bıle yokken evlılık meselesı sacma
belkı bı yere atanacak degıl mı ? aceleye gelmez boyle seyler
Diğer kuzenimde asker, tayini cıkmış mesela doğuya, meslekten şimdiden sıkılmış.Babam o yüzden istemiyor ben seni doğuya gönderemem diyor
Ailesini nasıl araştırcam uzak diyor zaten araştırsa sorun babası hapisten çıkmış önceden
Tamam babanız desin öyle. Babanızdan çok siz tanıyorsunuz sevgilinizi. Sevgiliniz çalışmaz mi, tembel biri mi? Yaşlar küçük mü?Bu seferde 2 yıldır evde yatmış bi yerde çalışmamış özelde de çalışmaz o diyo
Babasının çıktığını cezaevinden söylemeyi düşünmüyorumAskere yok diyen,cezaevini duysa düşünemiyorum. İnşallah sicil kaydı istemez çocuktan. İyi niyetli biriymiş babanıza göre hareket etmeye çalışıyor belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?