Ne yapıcam

Asyam17

💮🌸🌸
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2019
1.455
987
63
30
Erkek arkadaşımla iş bulmasını bekliyorduk uzun süredir görüşüyoruz.
2 yıldır evde uğraştı işe girmek için özelde çalışmadı hiç askeriyeyi kazandı
Nişan yapalım aileler tanışsın diye karar aldık. Babama söyledim ben askere kız vermem diyor ikna olmuyor.
Üniversitede tanıştık ailesini bilmiyoruz etmiyoruz araştırsam kime sorcam öğrencem huylarını diyor .
Babası hapisten çıkmış daha önce bu arada sorsa öğrenir yani

Asker olmasın diye babam vermem diye diretince erkek arkadaşım da tamam başka iş bakayım özelde dedi
Bu sefer babam 2 yıldır bu çocuk çalışmamış askere bile gitmemiş 6 ay askerlik etcek gelcek sonra iş bakcak belki yapamıcak tekrar çıkcak dedi vermem diyor. Tanışın diyorum onu da istemiyor. Ben uzak yere kız vermem diyor. Aynı yerde olcaksın yakınımızda yoksa olmaz dedi. Erkek arkadaşım buraya gelip iş bakıyım ben madem dedi bu sefer araya askerlik giriyo.
Babasının hapisten çıktığını duysa babam asla istemez biz birbirimizi çok seviyoruz

babanızın endıselerını anlıyorum
aıleyı tanımıyor cocugu tanımıyor uzak sehır yarın bırgun canını sıkarlar uzerler ters bırsey olur hemen yetısemem korkusu sızı sevdıgı ıcın aklına hep olası ıhtımaller gelıyor
cocuk askerlıgını yapsın ıse gırsın suan cok erken zaten ben tamamım oldum deyıp babanızın karsısına cıkabılecek durumu bıle yokken evlılık meselesı sacma

belkı bı yere atanacak degıl mı ? aceleye gelmez boyle seyler

kuzenim asker, maaşı aşırı yüksek
Ama en tehlikeli görevlere gidiyor.
Her daim evde olmuyor. Bir göreve gidiyor mesela 3 ay gelmiyor. Belki babanız ondan dolayı bu sekılde düşünüyordur
Babam o yüzden istemiyor ben seni doğuya gönderemem diyor
Ailesini nasıl araştırcam uzak diyor zaten araştırsa sorun babası hapisten çıkmış önceden

Tam aklımdan geçen, bi Allah'ın manyağı benim sanıyordum

kuzenim asker, maaşı aşırı yüksek
Ama en tehlikeli görevlere gidiyor.
Her daim evde olmuyor. Bir göreve gidiyor mesela 3 ay gelmiyor. Belki babanız ondan dolayı bu sekılde düşünüyordur
kesınlıkle katılıyorum
ve cok stres altında bır ıs
kuzenım subay yakın arkadasımla evlı gercekten cok sıkıntılar cektıler bazı gorev yerlerınde esı kendısıyle gıdemedı bıle aylarca bırbırlerını gormedıklerı oldu ... asker -polıs esı olmak cok cok zor

Normalde aileni dinle derdim katiyimdir bu konuda biraz ama senin baban da bı garipmis yani onu vermem bunu vermem, sizi çok mu vasıflı yetiştirdi?
Hiç bişeyi kabul etmiyor bu çocuk evlilik düşünüyodu madem niye 2 yıldır bi yerde çalışmadı evde yattı askere gitmedi diyor. Askerliği kazandı diyorum askerlik yapmasına gerek yok zatın diyorum askerle olmaz diyo

Babamda bişey olsa sen doğuda olsan ben nasıl gelcem gelene kadar orda sen napcan diyo. Seni dövse etse diyor çok kuruyor sürekli.

Babam o yüzden istemiyor ben seni doğuya gönderemem diyor
Ailesini nasıl araştırcam uzak diyor zaten araştırsa sorun babası hapisten çıkmış önceden
Diğer kuzenimde asker, tayini cıkmış mesela doğuya, meslekten şimdiden sıkılmış.
Eşi oldugu yerde kalacakmış, kendi doğuya gidecekmiş. Baya aradalar suan.

Ama büyük kuzenimin gitmedıgı görev kalmadı, resmen işine aşık! Herkesin de harcı degil kilolarca silahları taşımak
Savaşmak.
Bu iş kolay değil.
Her an görevde oluyorlar. Neyın ne olduğu belli olmuyor.

Allah kolaylıklar versin asker eşlerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…