Ne yapıcam

Ailenizle aynı şehirde yaşamak için baska biriyle evlenseniz ama çok mutsuz olsanız babanız mutlu mu olacak bu sekilde?
Çocuk ne güzel iş bulmuş evet biraz sıkıntılı bir meslek hatta zaman zaman ayrı kalabilirsiniz ama yinede sevdiğiniz insanla birlikte olacaksınız. Sizin için mesleğinden ayrılmayı bile göze almış size ne kadar değer veriyor babanız göremiyor mu bunu?
Normalde aileler istemiyorsa sıkıntı vardır diye düşünürüm ama burada sıkıntı olan babanız gibi.
Buarada babası neden hapise girmiş?

Babamda bişey olsa sen doğuda olsan ben nasıl gelcem gelene kadar orda sen napcan diyo. Seni dövse etse diyor çok kuruyor sürekli.
Ben aslında bu bakış açısına da karşıyım, ortada bir şey yokken sürekli kötü yazmak kötüyü çağırmak gibi geliyr

Erkek arkadaşımla iş bulmasını bekliyorduk uzun süredir görüşüyoruz.
2 yıldır evde uğraştı işe girmek için özelde çalışmadı hiç askeriyeyi kazandı
Nişan yapalım aileler tanışsın diye karar aldık. Babama söyledim ben askere kız vermem diyor ikna olmuyor.
Üniversitede tanıştık ailesini bilmiyoruz etmiyoruz araştırsam kime sorcam öğrencem huylarını diyor .
Babası hapisten çıkmış daha önce bu arada sorsa öğrenir yani

Asker olmasın diye babam vermem diye diretince erkek arkadaşım da tamam başka iş bakayım özelde dedi
Bu sefer babam 2 yıldır bu çocuk çalışmamış askere bile gitmemiş 6 ay askerlik etcek gelcek sonra iş bakcak belki yapamıcak tekrar çıkcak dedi vermem diyor. Tanışın diyorum onu da istemiyor. Ben uzak yere kız vermem diyor. Aynı yerde olcaksın yakınımızda yoksa olmaz dedi. Erkek arkadaşım buraya gelip iş bakıyım ben madem dedi bu sefer araya askerlik giriyo.
Babasının hapisten çıktığını duysa babam asla istemez biz birbirimizi çok seviyoruz
Tamam baba bi nebze hakli tanimiyo ama tanimasi gerek ozman akrabaya versin seni tanidigi biri hic deilse ne sacma ya simdi askerligi ypms olsa calisyor olsa e tmm evlendin calismasa seni dovse sovse ozmn dha mi iyi onu yapmiycani nerden biliyoruz yani baban yok uzak gtme yok tanimiyoruz valla tanidiklrmizda bugune kadar cokta iyi cikmadilar hani. Sizin durum ayni esra eroldaki orda bi amca vardi kizida kactiydi uzaga ona benzemis adam ben tanimiyorum kim bunlar diodu en sonunda evlendiler.. hakkinzda hayrlsii olsn sabredin vazgecmeyin bnce babanizda gorsun ne kadar istediginizi

Babamda bişey olsa sen doğuda olsan ben nasıl gelcem gelene kadar orda sen napcan diyo. Seni dövse etse diyor çok kuruyor sürekli.
bunları dusunmesı cok normal anne baba olunca cocuk ıcın ınsan endıselenıyor
sen oralarda nasıl yapacaksın demesı de sızı cok ıyı tanıdıgı ıcın
konusmalarınızdan ayakları yere saglam basan bırı gıbı durmuyorsunuz, esınızle sıkıntı yasasanız susup oturacak ezılmeye musaıt gıbı duruyorsunuz mantıklı dusunemıyorsunuz

cocuk 2 sene evde yatmıs ısı gucu yok ben bu kızı mutlu ederım bırlıkte guzel yaslanırız dıyebılecek yeterlılıgı yok , sız gelmıs babam ıstemıyor dıye uzuluyorsunuz :) babanız bır akıl tutulması yasadı ve onay verdı dıyelım kendı basınıza evlenemezsınız bıle ebeynler sızı evlendırır ve cok sorun yasarsınız cunku cocugun ısı bıle yok cocuk ne ıstedıgını bıle bılmıyor askerlık ozel sektor orası burası kafası karısık . bıraz buyumenız gerek

sevgılınızın babası neden hapıse gırmıs

yasınız kac

Babasının çıktığını cezaevinden söylemeyi düşünmüyorum
boyle seyler gızlı kalmaz
babanız haklı sız evlenmek ıcın yeterlı olgunluga sahıp degılsınız
babanızı aptal yerıne koymaya kalkmayın sonra sız cok uzulursunuz yarın bırgun canınız sıkılsa donup dolasıp gıdecegınız yer babanızın evı

Ailenizle aynı şehirde yaşamak için baska biriyle evlenseniz ama çok mutsuz olsanız babanız mutlu mu olacak bu sekilde?
Çocuk ne güzel iş bulmuş evet biraz sıkıntılı bir meslek hatta zaman zaman ayrı kalabilirsiniz ama yinede sevdiğiniz insanla birlikte olacaksınız. Sizin için mesleğinden ayrılmayı bile göze almış size ne kadar değer veriyor babanız göremiyor mu bunu?
Normalde aileler istemiyorsa sıkıntı vardır diye düşünürüm ama burada sıkıntı olan babanız gibi.
Buarada babası neden hapise girmiş?
Adam öldürme der girmiş

Babanız bunu duysa hayatta onaylamaz ki duyar ve haksız sayılmaz.
kızlar akıllı olmalı erkekten cok ne var bırgun enı sonu zaten bırını bulacak sevecek evlenecek
ama ıs yok guc yok babasının durumu bellı
babam onaylamıyor dıye aglanacagına mantıken bız olamayız deyıp ayrılması gerekıyordu
cok kızıyorum boyle kızlara

emınım yası da kucuktur

kızlar akıllı olmalı erkekten cok ne var bırgun enı sonu zaten bırını bulacak sevecek evlenecek
babam onaylamıyor dıye aglanacagına mantıken bız olamayız deyıp ayrılması gerekıyordu

emınım yası da kucuktur
İşi buldu aslında ama babam onu beğenmiyor işini 25 yaşındayım

emınım yası da kucuktur
Küçüktür illaki. Sonra evlilikte boy boy sorunlar oluyor maalesef. Ama baba da katı tutumlu geldi bana. Uzağa vermem olayları falan mantıksız bence. Hapis olayını istisna tutarak söylüyorum

İşi buldu aslında ama babam onu beğenmiyor işini 25 yaşındayım
buldugu ısı gordum
gecıcı para kazanmak o anı kurtarmak bır meslek degıl

cocugun meslegı yok

sız anne oldugunuzda cocugunuz ısı gucu olmayan kendı basına evlenemeyecek babası da adam oldurdugu ıcın hapıse gırmıs sızden cok uzak bır sehıre ben evlenıcem dıye gelırse olur balım hadı gıt evlen dersınız :)
der mısınız ?

sevgının karın doyurmadıgını 7 yıllık evlılıgımde gordum ve kız cocugum var benım ıster ıstemez sızden daha genıs kapsamlı dusunuyorum bu konuda kendımı daha cok babanızın yerıne koyuyorum adam haklı kusura bakmayın
kacırılmayacak bırı degıl

Back
X