Ne yapıcam

Ayy benim babamda çok zorluk çıkarmıştı ama şuan evliyim ama bilemedim babanızı ama ben bazen diyorum babamı hiç kırmasaydım diye yine evlenirim tabi eşimle ama arada kalmak zor babanızla sakin bir dille tekrar konuşun derim ve bence işi bırakmasın özelde iş bulmak çok zor siz eminseniz babanıza hayatı sizin yaşayacağınızı söyleyin.
Uzak gelin olmak zor ama

Babasının durumunu öğrenirse nasıl ikna etcem

Askeriye çok karşıysa gelip iş bakarım diyor özelde bizim burda. Babam bu yaşına kadar başkasının yanında çalışmamış çalışamaz o özelde diyor. Askerliğini yapmamış diyor. Babasının hapisten çıktığını öğrense zaten ayrı bi sorun

Adam zaten asker değil mi nasıl askerliğini yapmamış oluyor onu anlamadım?

Zor durum Allah yardımcın olsun. Yazık çocuk gerçekten seviyor babanın gönlü olsun diye ordan oraya koşuyor, halbuki bilse babasının hatası yüzünden babanız ağzı ile kuş tursa yine vermeyecek sizi

Öfff ya insanlarin önyargilari ile basa cikmak zor.Babasinin hatasinin bedelini neden oğlu ödesin.Onun suçu ne?Çok kolay olmayacağı kesin ama imkansızda değil.Askerlik ve iş konusunu halletsin önce ,damadın kendisi hakkındaki olumsuz olabilecek şeyleri kaldırın ortadan sonra da aklı selim bir aile buyugunüzle konusun yardim isteyin.Kizin seviyor kaçsın mi desin o razı etsin.

Yakınında sevmediğim biriyle evlenip bosanayim mi onu mu istiyorsun de

Ailesini boşver sevgilin nasıl onun karakteri önemli olan.
Babalar oyle oluyor ya benm esiminde babasi bi değişik mesela seviyorum ediyorum adamı ama gözüm göre göre kulağım duya duya yalan söylüyorlar sessiz kaliyorm yalan diyemiyorum

Babası hapisten çıkmış bide yalan konuşunca hemde çok fazla yalan konuştu babamda inanır herkesi kendi gibi sanıyor. Olmayan mal varlığını sayıyor halbuki öyle değil ben biliyorum neleri var neleri yok zoruma gitti çok
Birde ailiside uzmanlığa gitmesini istememiş sadece benim içim bırakmamış yani. Kendimi suçluyordum işinden etcem diye.
Şimdi bana 3 aya mülakat sonucu açıklancakmış onu bekleyelim diyor. Sonuç olumsuz olursa askere gitcekmiş yani 1 buçuk sene bekle diyor. Sonra iş bakcakmış artık beklemekten bi hal oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…