- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.746
- 598
Eskiden olamiyordu Bibi, artik suç kişiseldir diye bakiyorlar. Aday temizse alıyorlar.Babası hapse girmiş kişi asker olabiliyor muneyse pek yorum yapamadim iki tarafta haklı gibi
Ayy benim babamda çok zorluk çıkarmıştı ama şuan evliyim ama bilemedim babanızı ama ben bazen diyorum babamı hiç kırmasaydım diye yine evlenirim tabi eşimle ama arada kalmak zor babanızla sakin bir dille tekrar konuşun derim ve bence işi bırakmasın özelde iş bulmak çok zor siz eminseniz babanıza hayatı sizin yaşayacağınızı söyleyin.Erkek arkadaşımla iş bulmasını bekliyorduk uzun süredir görüşüyoruz.
2 yıldır evde uğraştı işe girmek için özelde çalışmadı hiç askeriyeyi kazandı
Nişan yapalım aileler tanışsın diye karar aldık. Babama söyledim ben askere kız vermem diyor ikna olmuyor.
Üniversitede tanıştık ailesini bilmiyoruz etmiyoruz araştırsam kime sorcam öğrencem huylarını diyor .
Babası hapisten çıkmış daha önce bu arada sorsa öğrenir yani
Asker olmasın diye babam vermem diye diretince erkek arkadaşım da tamam başka iş bakayım özelde dedi
Bu sefer babam 2 yıldır bu çocuk çalışmamış askere bile gitmemiş 6 ay askerlik etcek gelcek sonra iş bakcak belki yapamıcak tekrar çıkcak dedi vermem diyor. Tanışın diyorum onu da istemiyor. Ben uzak yere kız vermem diyor. Aynı yerde olcaksın yakınımızda yoksa olmaz dedi. Erkek arkadaşım buraya gelip iş bakıyım ben madem dedi bu sefer araya askerlik giriyo.
Babasının hapisten çıktığını duysa babam asla istemez biz birbirimizi çok seviyoruz
Babasının durumunu öğrenirse nasıl ikna etcemAnneniz ya da babanıza söz geciren bir buyugunuz tanısmaya razı etsın.Tanımadığı ıcın kaygılı baba ,erkek arkadaşınızda teloransı yuksek bırı anladığım kadarıyla huyuna gıdebılır sevdırır kendını.
UzmanAskeriye derken ne kazandi astsubaylik,uzman cavus,sözlesmeli er hangisi ??
Askeriye çok karşıysa gelip iş bakarım diyor özelde bizim burda. Babam bu yaşına kadar başkasının yanında çalışmamış çalışamaz o özelde diyor. Askerliğini yapmamış diyor. Babasının hapisten çıktığını öğrense zaten ayrı bi sorunAyy benim babamda çok zorluk çıkarmıştı ama şuan evliyim ama bilemedim babanızı ama ben bazen diyorum babamı hiç kırmasaydım diye yine evlenirim tabi eşimle ama arada kalmak zor babanızla sakin bir dille tekrar konuşun derim ve bence işi bırakmasın özelde iş bulmak çok zor siz eminseniz babanıza hayatı sizin yaşayacağınızı söyleyin.
Uzak gelin olmak zor ama
Babasının durumunu hapisten çıktığını öğrenirse bu sefer daha çok tepki gösterirbabanız her şeye bahane aramasın ozaman direk iç guveysi alsın
Adam zaten asker değil mi nasıl askerliğini yapmamış oluyor onu anlamadım?Askeriye çok karşıysa gelip iş bakarım diyor özelde bizim burda. Babam bu yaşına kadar başkasının yanında çalışmamış çalışamaz o özelde diyor. Askerliğini yapmamış diyor. Babasının hapisten çıktığını öğrense zaten ayrı bi sorun
Neden girdiği önemli taciz tecavüz kasti yaralama ya da öldürme mi? Yoksa borç ,trafik kazası gibi bir şey mi?Babasının durumunu öğrenirse nasıl ikna etcem
Yeni kazandı eğitime gitcekAdam zaten asker değil mi nasıl askerliğini yapmamış oluyor onu anlamadım?
Adam öldrmeNeden girdiği önemli taciz tecavüz kasti yaralama ya da öldürme mi? Yoksa borç ,trafik kazası gibi bir şey mi?
Erkek arkadaşımla iş bulmasını bekliyorduk uzun süredir görüşüyoruz.
Nişan yapalım aileler tanışsın diye karar aldık. Babama söyledim ben askere kız vermem diyor ikna olmuyor.
Üniversitede tanıştık ailesini bilmiyoruz etmiyoruz araştırsam kime sorcam öğrencem huylarını diyor .
Asker olmasın diye babam vermem diye diretince erkek arkadaşım da tamam başka iş bakayım özelde dedi
Bu sefer babam 2 yıldır bu çocuk çalışmamış askere bile gitmemiş 6 ay askerlik etcek gelcek sonra iş bakcak belki yapamıcak tekrar çıkcak dedi vermem diyor. Tanışın diyorum onu da istemiyor. Ben uzak yere kız vermem diyor. Aynı yerde olcaksın yakınımızda yoksa olmaz dedi. Erkek arkadaşım buraya gelip iş bakıyım ben madem dedi bu sefer araya askerlik giriyo.
Babasının hapisten çıktığını duysa babam asla istemez biz birbirimizi çok seviyoruz
Anladım o zaman askerliğini yapıp istemeye gelsin olmuyo mu öyle?Yeni kazandı eğitime gitcek
Askerlik yapıp iş bulup gelmesi lazımAnladım o zaman askerliğini yapıp istemeye gelsin olmuyo mu öyle?
Öfff ya insanlarin önyargilari ile basa cikmak zor.Babasinin hatasinin bedelini neden oğlu ödesin.Onun suçu ne?Çok kolay olmayacağı kesin ama imkansızda değil.Askerlik ve iş konusunu halletsin önce ,damadın kendisi hakkındaki olumsuz olabilecek şeyleri kaldırın ortadan sonra da aklı selim bir aile buyugunüzle konusun yardim isteyin.Kizin seviyor kaçsın mi desin o razı etsin.Adam öldrme
Bnde olmaz sanıyordum ama esimin ailesinin yaşadığı yerde var hatta babaları surekli hapse girip çıkıyor ama iki ogluda askeri personelBabası hapse girmiş kişi asker olabiliyor muneyse pek yorum yapamadim iki tarafta haklı gibi
Yakınında sevmediğim biriyle evlenip bosanayim mi onu mu istiyorsun deErkek arkadaşımla iş bulmasını bekliyorduk uzun süredir görüşüyoruz.
Bugün ayrıldık diye babası aradı babamı aylık gelirleri 3 bin babası 10 bin gelirim var diyor yalan söylüyor yaniYakınında sevmediğim biriyle evlenip bosanayim mi onu mu istiyorsun de
Babası hapisten çıkmış bide yalan konuşunca hemde çok fazla yalan konuştu babamda inanır herkesi kendi gibi sanıyor. Olmayan mal varlığını sayıyor halbuki öyle değil ben biliyorum neleri var neleri yok zoruma gitti çokAilesini boşver sevgilin nasıl onun karakteri önemli olan.
Babalar oyle oluyor ya benm esiminde babasi bi değişik mesela seviyorum ediyorum adamı ama gözüm göre göre kulağım duya duya yalan söylüyorlar sessiz kaliyorm yalan diyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?