Yanlis pozisyon mu deniyorsunuz acabaMerhabalar, 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Önce devlet hastanesine ve akabinde özel hastaneye gittim bu süreçte çok doktor değiştirdim. Klomenden çatlatma iğnesine femara’dan rahim filmine değişik folik asitlerden bitkisel kürlere.. Ama yok yokk, hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde çok şükür. Tüp bebek için yaşın genç diyor doktorlar yaşım 24, çevremden çok baskı görüyorum artık bıktım. Var mı aynı durumu yaşayan ne olur yazın.
Merhabalar, 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Önce devlet hastanesine ve akabinde özel hastaneye gittim bu süreçte çok doktor değiştirdim. Klomenden çatlatma iğnesine femara’dan rahim filmine değişik folik asitlerden bitkisel kürlere.. Ama yok yokk, hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde çok şükür. Tüp bebek için yaşın genç diyor doktorlar yaşım 24, çevremden çok baskı görüyorum artık bıktım. Var mı aynı durumu yaşayan ne olur yazın.
Canim uzulme tup bebek icin evet erken olur insallah ablamin 16 sene sonra oldu kendiliginden kisir diyen bile olmustu herhangi bir sorunun yoksa doktorlardan biraz uzak dur benim bi kizim var ikinciyi hemen istedik ama olmadi 5 senedir bekliyoruz
Bilmiyorum ki, ayaklarını kaldır diyorler belinin altına yastık koy diyorlar çok afedersiniz Allah niyetimi biliyor diye yıkanmıyorum bile ertesi güne kadar. Bana sende sorun yoksa kocanda vardır diyorlar ve eşimde hiçbir sorun olmamasına rağmen sırf ben kendimi daha kötü hissetmeyeyim diye kaç defa sperm testi yaptırdı, bilemiyorum belki de Allah nasip etmeyecek hiçbir zaman artık çok ümitsizim.Yanlis pozisyon mu deniyorsunuz acaba
İnşallah Rabbim hem size hem bana nasip eder, gerçi duam hep böyle ama ümidimi de yitiriyorum her regl günümde..Canim uzulme tup bebek icin evet erken olur insallah ablamin 16 sene sonra oldu kendiliginden kisir diyen bile olmustu herhangi bir sorunun yoksa doktorlardan biraz uzak dur benim bi kizim var ikinciyi hemen istedik ama olmadi 5 senedir bekliyoruz
Tüp bebek aşamasına geçmeyi erken buluyorlar, bizde hiçbir sorun yoksa neden olmuyor ha oldu ha olacak belki olur diye diyee dört yılı doldurduk ve belki haklısınız da...Tüp istiyorsanız yaptırın. Kim erken diyor? Bu kadar yıpranmaktansa tüp yaptırın. Eşinizin testler nasıl?
Valla bi kaç yıl denendiyse geçilsin. Her ay beklenti her ay hüsran zor yani. Benim 2 yıl olmadı henüz ben tüp bebek için hazırlanıyorum.Tüp bebek aşamasına geçmeyi erken buluyorlar, bizde hiçbir sorun yoksa neden olmuyor ha oldu ha olacak belki olur diye diyee dört yılı doldurduk ve belki haklısınız da...
Umarım en kısa zamanda siz de sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz ve lütfen burada paylaşın olur mu.Valla bi kaç yıl denendiyse geçilsin. Her ay beklenti her ay hüsran zor yani. Benim 2 yıl olmadı henüz ben tüp bebek için hazırlanıyorum.
Allah yardımcınız olsun doktorlar da sana bir sorun olmadigini mi söylüyor ?Merhabalar, 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Önce devlet hastanesine ve akabinde özel hastaneye gittim bu süreçte çok doktor değiştirdim. Klomenden çatlatma iğnesine femara’dan rahim filmine değişik folik asitlerden bitkisel kürlere.. Ama yok yokk, hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde çok şükür. Tüp bebek için yaşın genç diyor doktorlar yaşım 24, çevremden çok baskı görüyorum artık bıktım. Var mı aynı durumu yaşayan ne olur yazın.
Canim seni anlaya biliyorum. 15 aydir evliyim. Hamilelik elde edemedim. Yasim 28 olucak. Ama asla ve asla umutsuz degilim. Hayatta herseyin kismet olan bir gunu var. Yaş erken evet hem tuo bebek icin, hem de kendini bu kadar yipratman için. Tabiki yureye soz gecirmek imkansiz. Sana ilk tavsiyem eşin de sana destekse herkesi boş ver. Hayatini yaşa. Ugraş bul. Guçlu kadin imaji yarat ilk once. Okuyorsan oku, calisiyorsan tam gucunle çaliş. Dil ogren, kendini gelişdir. Roman kitaplari al oku, her gun yuruyus yap. Ugraş bul goruceksin kafandan atdigin ay hamile kalacaksin. Ama psikolojin hala bozuluyorsa ben tup bebek istiyorum baski goruyorum dersin yaptirirsin. Allah hepimize hayirlisiyla nasib etsin InsaAllahMerhabalar, 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Önce devlet hastanesine ve akabinde özel hastaneye gittim bu süreçte çok doktor değiştirdim. Klomenden çatlatma iğnesine femara’dan rahim filmine değişik folik asitlerden bitkisel kürlere.. Ama yok yokk, hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde çok şükür. Tüp bebek için yaşın genç diyor doktorlar yaşım 24, çevremden çok baskı görüyorum artık bıktım. Var mı aynı durumu yaşayan ne olur yazın.
Aşılamada tutma şansının düşük olduğunu söylüyorlar, sanırım direkt tüp bebek düşünmemiz gerek şu durumdaÖzelde tüp bebek aşamasına geçebilirsiniz bende 3 yıllık evliyim hiç hamile kalamadım 3 aşılama yaptırdık hiç bir problem yok inşallah gelecek aya tüp bebeğe geçeceğim sperm dna hasarı testi yaptırabilirsiniz
Çok teşekkür ederim öncelikle ve aslında hayatım oldukça yorucu hem evliyim hem okuyorum hem bir kafede personel şefiyim, hatta komik belki ama annem hep ayakta durduğun için çocuğun olmuyor diyor. Bi ara kafama takmadım şükürler olsun eşim de çok anlayışlı bu konuda ama yine olmadı, özeldeki doktorlar beni oyalıyor mu diye düşünüyorum bi yandan her gidişimde an az 300 lira.. Kafam çok karışık. Ama sanırım benim için görünen yol tüp bebek..Canim seni anlaya biliyorum. 15 aydir evliyim. Hamilelik elde edemedim. Yasim 28 olucak. Ama asla ve asla umutsuz degilim. Hayatta herseyin kismet olan bir gunu var. Yaş erken evet hem tuo bebek icin, hem de kendini bu kadar yipratman için. Tabiki yureye soz gecirmek imkansiz. Sana ilk tavsiyem eşin de sana destekse herkesi boş ver. Hayatini yaşa. Ugraş bul. Guçlu kadin imaji yarat ilk once. Okuyorsan oku, calisiyorsan tam gucunle çaliş. Dil ogren, kendini gelişdir. Roman kitaplari al oku, her gun yuruyus yap. Ugraş bul goruceksin kafandan atdigin ay hamile kalacaksin. Ama psikolojin hala bozuluyorsa ben tup bebek istiyorum baski goruyorum dersin yaptirirsin. Allah hepimize hayirlisiyla nasib etsin InsaAllah
Ne yap soyliyim mi. Aralik ayi tup bebek yapicam mutlaka de. Beynini o dusunceye alisdir. Yani araliga kadar bebek dusunme. Git doktorla aralikda tup bebek istediyini soyle. Araliga kadar bebek icin degil de ask icin sevdiyiniz icin beraberlik olsun. Kendinize ayirin inanin surpriz ne zaman gelicek belli olmaz. Ama zihinsel olarak aralikda tup bebeye alisdir kendini muhakkak ve akisina birak onundeki aylariAşılamada tutma şansının düşük olduğunu söylüyorlar, sanırım direkt tüp bebek düşünmemiz gerek şu durumda
Çok teşekkür ederim öncelikle ve aslında hayatım oldukça yorucu hem evliyim hem okuyorum hem bir kafede personel şefiyim, hatta komik belki ama annem hep ayakta durduğun için çocuğun olmuyor diyor. Bi ara kafama takmadım şükürler olsun eşim de çok anlayışlı bu konuda ama yine olmadı, özeldeki doktorlar beni oyalıyor mu diye düşünüyorum bi yandan her gidişimde an az 300 lira.. Kafam çok karışık. Ama sanırım benim için görünen yol tüp bebek..
Bunu deneyeceğim, bide bunu deneyeyim belki başarılı olurum, tabi bide aaaa senden sonra evlenen herkes doğurdu diyenleri kafamdan atarsam beynim belki bu durumu kabul eder de ben de kurtulmuş olurum. Çok sağol önerin için.Ne yap soyliyim mi. Aralik ayi tup bebek yapicam mutlaka de. Beynini o dusunceye alisdir. Yani araliga kadar bebek dusunme. Git doktorla aralikda tup bebek istediyini soyle. Araliga kadar bebek icin degil de ask icin sevdiyiniz icin beraberlik olsun. Kendinize ayirin inanin surpriz ne zaman gelicek belli olmaz. Ama zihinsel olarak aralikda tup bebeye alisdir kendini muhakkak ve akisina birak onundeki aylari
Ben 7/24 burdayım konularıma arada bakabilirsin. Her şeyimi yazarım.Umarım en kısa zamanda siz de sağlıklı bir evlat sahibi olursunuz ve lütfen burada paylaşın olur mu.
Yaşınız genç diyenleri değil, kendinizi dinleyin bir sürü tedavi yöntemi denemişsiniz zaten olsaydı o tedaviler ile de olurdu demekki farklı bir sebepten olmuyor..Merhabalar, 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Önce devlet hastanesine ve akabinde özel hastaneye gittim bu süreçte çok doktor değiştirdim. Klomenden çatlatma iğnesine femara’dan rahim filmine değişik folik asitlerden bitkisel kürlere.. Ama yok yokk, hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde çok şükür. Tüp bebek için yaşın genç diyor doktorlar yaşım 24, çevremden çok baskı görüyorum artık bıktım. Var mı aynı durumu yaşayan ne olur yazın.
Stres stres stres. Akışına bırakın.Merhabalar, 4 yıldır evliyim ve hiç korunmadığımız halde hamile kalamadım. Önce devlet hastanesine ve akabinde özel hastaneye gittim bu süreçte çok doktor değiştirdim. Klomenden çatlatma iğnesine femara’dan rahim filmine değişik folik asitlerden bitkisel kürlere.. Ama yok yokk, hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde çok şükür. Tüp bebek için yaşın genç diyor doktorlar yaşım 24, çevremden çok baskı görüyorum artık bıktım. Var mı aynı durumu yaşayan ne olur yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?