• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapilir...offff

ariyana

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
3.254
2.930
138
Merhaba hanimlar,
Ben artik ne yapacagimi sasirdim..
Sinirlerim harap durumda..
2 yasinda bir oglum var,cok tatli ama artik gecirdigi sinir krizleri sabrimi cok zorluyor..
ilk once derdini soruyorum,elinden tutup ne istiyorsa o tarafa onunla gidiyorum..yok tatmin olmuyor,basliyor aglamaya daha dogrusu cigliklar atmaya..ama o cigliklari tarif edemem sanki olduruyor biri bunu..yine soruyorum derdini yok tabi kendi sesinden beni duyacak hali yok..Kendi haline birakiyorum,ilgi gostermeyi kesiyorum ta ki sakinlesinceye kadar..ama sakinlestikten 5 dk sonra baska bi sebep bulup yine kriz geciriyor,duymayim diyorum,imkansiz..
Bugun hadi oglum al sulugunu su vereyim sana dedim,gittik sulugu aldik ve kendini parcalarcasina aniden bir aglama krizine girdi,bende mutfaga gectim,sakinlesince gelir diye..Kendini yerlere atip bacaklarimdan cekistirmeye baslayinca artik pes ettim..yok ben cok 2 yasinda cocuk gordum,benim oglum gercekten bi acayip :KK61:artik duzelecegiyle ilgili umutlarim yok denecek kadar az..:KK43:
2 yas krizidir diyoruz ama artik benim sabrim cok zorlanmaya basladi..

Sizler nasil atlattiniz bu donemi... :KK61:

2 yaş sendromu diyorlar o mu ki
Bilmiyorum benim ki daha ufak ama şimdiden cadoloz, işimiz var yani
Doktora götür istersen

tecrübem yok daha Allah sabır versin 2 yaş sendromu böyle olur mu yırtınırcasına kriz geçirmesi için sebep de yok Allahallah:KK53::KK53:

Merhaba hanimlar,
Ben artik ne yapacagimi sasirdim..
Sinirlerim harap durumda..
2 yasinda bir oglum var,cok tatli ama artik gecirdigi sinir krizleri sabrimi cok zorluyor..
ilk once derdini soruyorum,elinden tutup ne istiyorsa o tarafa onunla gidiyorum..yok tatmin olmuyor,basliyor aglamaya daha dogrusu cigliklar atmaya..ama o cigliklari tarif edemem sanki olduruyor biri bunu..yine soruyorum derdini yok tabi kendi sesinden beni duyacak hali yok..Kendi haline birakiyorum,ilgi gostermeyi kesiyorum ta ki sakinlesinceye kadar..ama sakinlestikten 5 dk sonra baska bi sebep bulup yine kriz geciriyor,duymayim diyorum,imkansiz..
Bugun hadi oglum al sulugunu su vereyim sana dedim,gittik sulugu aldik ve kendini parcalarcasina aniden bir aglama krizine girdi,bende mutfaga gectim,sakinlesince gelir diye..Kendini yerlere atip bacaklarimdan cekistirmeye baslayinca artik pes ettim..yok ben cok 2 yasinda cocuk gordum,benim oglum gercekten bi acayip :KK61:artik duzelecegiyle ilgili umutlarim yok denecek kadar az..:KK43:
2 yas krizidir diyoruz ama artik benim sabrim cok zorlanmaya basladi..

Sizler nasil atlattiniz bu donemi... :KK61:
Kolik olabilirmi?
Benim oğlum kolik oda sebepsiz ağlıyo ama 4 aylık daha bildiğim kadarıyla 2-3 yaşına kadar sürebiliyo zamanla azalarak geçiyo yinede bir pedagokla konuşmanda fayda var
Allah sabır versin birde sakinlik çünkü bendede olduğu için insan çıldırma noktasına gelebiliyor..

Benim kızımda böyle ama daha hafifi. Kızım ne istiyorsun diyorum kendi dilinde bir şeyler diyor anlamıyorum. Aaaa dışarıda kelebek varmış deyip balkona çıkartıp ilgisini başka yöne çekiyorum öyle susup sakinleşiyor. Kolay geldin.
Onun ağlaması kendini ifade edemediği ve sizinde anlayamadığınız için olabilir yeğenim çok geç konuştu ve söylediklerini anlayamadığımız için ağlama krizine girerdi bu durum çocukları hırçınlaştırabiliyor.

2 yaş sendromu diyorlar o mu ki
Bilmiyorum benim ki daha ufak ama şimdiden cadoloz, işimiz var yani
Doktora götür istersen

2 yas sendormu diye dusunduk sabretmeye calisiyoruz,pedagog anlamasinin gelisiminin normal oldugunu soyluyor..1,5 yasina kadar keyfini cikarin,gercekten ozamana kadar gercekten bebekler,2 yas artik cocuk gibiler ama cocukta tam degiller..boyle acayip bi donem..tabi cocuktan cocuga da degisiyordur eminim..

Benim kızımda böyle ama daha hafifi. Kızım ne istiyorsun diyorum kendi dilinde bir şeyler diyor anlamıyorum. Aaaa dışarıda kelebek varmış deyip balkona çıkartıp ilgisini başka yöne çekiyorum öyle susup sakinleşiyor. Kolay geldin.

bende denedim cok ama yok bizimki yemiyor onlari..kucagimdan yere atlamaya calisiyor,unutmuyor hicbiseyi.. :KK61:

2 yas sendormu diye dusunduk sabretmeye calisiyoruz,pedagog anlamasinin gelisiminin normal oldugunu soyluyor..1,5 yasina kadar keyfini cikarin,gercekten ozamana kadar gercekten bebekler,2 yas artik cocuk gibiler ama cocukta tam degiller..boyle acayip bi donem..tabi cocuktan cocuga da degisiyordur eminim..
Bebekliğin ergenliğide zor bee..
Ama şanslıyım şimdiye kadar ben yaşamadım 11+4+4aylık

Ben doğdu doğalı çekiyorum
Gazlı bi bebek ve çok cadoloz uykuları da düzensiz ama bugünleri ararsın mı diyosun
Ayvayı yedik bende büyüdükçe uslanır diye kendime züğürt tesellisi vermişim demek :KK69:

Onun ağlaması kendini ifade edemediği ve sizinde anlayamadığınız için olabilir yeğenim çok geç konuştu ve söylediklerini anlayamadığımız için ağlama krizine girerdi bu durum çocukları hırçınlaştırabiliyor.

evet ilk cumlelerini 3 yasinda bekliyoruz biz,gec konusacak gibi,2 dil birden ogreniyor,tabi hircinligi var oyuzden ama ben bu durumla akil sagligimi kaybetmeden nasil basedicem bilmiyorum:KK43:

Cok zor biliyorum ama sabir. Benim kizim 2 oglum 4 yadinda. Kizim boyle sebepsiz aglamaya baslayinca hic donup bakmiyorum mecbur susacak ne kadar aglayabilirki cani acimiyor sonucta

Yok kızım güzel konuşuyor. Çok iyi anlaşıyoruz ama o da ne istediğini bilmediğinden saçma sapan cümleler kuruyor bebek gibi.. Ben de ilgisini dağıtıyorum. Muhtemelen evde sıkılıyor. 2 günde bir sokaktayız ama çocukta haklı. Burada da çıkarabileceğim yer yok.

Ben doğdu doğalı çekiyorum
Gazlı bi bebek ve çok cadoloz uykuları da düzensiz ama bugünleri ararsın mı diyosun
Ayvayı yedik bende büyüdükçe uslanır diye kendime züğürt tesellisi vermişim demek :KK69:

yok uslandigi konular tabi olur..daha bagimsiz olacaktir bi kere..
kiz sanirim..erken konusursa derdini de anlatirsa o kadar sorun yasamazsiniz umarim..
benim oglumda gazli kolikli bi bebekti ama 10 -18 ay arasi cok guzel gecti.bu siralar ivedik gibi kompleksiliyim asabiyim halleriyle geziyor evde:KK61:

kiz sanirim..erken konusursa derdini de anlatirsa o kadar sorun yasamazsiniz umarim..
benim oglumda gazli kolikli bi bebekti ama 10 -18 ay arasi cok guzel gecti.bu siralar ivedik gibi kompleksiliyim asabiyim halleriyle geziyor evde:KK61:
Derdini anlatamadığı için sinirleniyordur ama bu kadar hırçınlık... Bilemedim...

Yok kızım güzel konuşuyor. Çok iyi anlaşıyoruz ama o da ne istediğini bilmediğinden saçma sapan cümleler kuruyor bebek gibi.. Ben de ilgisini dağıtıyorum. Muhtemelen evde sıkılıyor. 2 günde bir sokaktayız ama çocukta haklı. Burada da çıkarabileceğim yer yok.

ne mutlu en azindan anlasabiliyorsunuz..benim oglan zipir zipir konusma poziyonu aldigimiz an kendini ordan oraya savurup ziplamaca oynar,kosar,ben konusurken sarkilar soyler..
bizde hergun sokaktayiz..onumuzdeki hafta krese baslatiyorum haftada 3 gun oglene kadar..insallah iyi gelir.

Evet cadoloz deyince anladınız tabi kız olduğunu :KK53:
Bizim ki 8.ayına giriyor hala gazı bitmedi
Uyku desek o da nanay, uykusuz işe geliyorum
Umudum büyüyünce düzelecek ama gerçi kaç yaşına gelirse gelsin evladın sorumluluğu bitmez

Evet cadoloz deyince anladınız tabi kız olduğunu :KK53:
Bizim ki 8.ayına giriyor hala gazı bitmedi
Uyku desek o da nanay, uykusuz işe geliyorum
Umudum büyüyünce düzelecek ama gerçi kaç yaşına gelirse gelsin evladın sorumluluğu bitmez

evet. bitmez...bizim pedagog sabret 2 senen kaldi diyor..bu da 4 yasa tekabul ediyor sanirim..

evet. bitmez...bizim pedagog sabret 2 senen kaldi diyor..bu da 4 yasa tekabul ediyor sanirim..
4 yaşında da bişey çıkar gibi
Hani karamsarlığa sürüklemek istemem ama herşey annelere zor
Baba olmak vardı vesselam

Back
X