- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi obiviyante
-
Evet bendim. Söylediklerimin tamamının arkasındayım. Önceki sayfalardada ilgili açıklamayı yaptım. Madem rahatsız oldunuz keşke o zaman alıntı yapsaydınız. Bu konu üzerine konuşurduk.
Bu çokta sorun değil benim için ya. Banada yüzsüz yüzsüz not dilenenler hep çok itici geliyor.Bilmiyorum banada itici geldiniz.
Durustsunuz, dogrusunuz, buna bisey demeye hakkim yok.
Kopya cekmezsiniz( bende cekmem), ama neden baska insanlarin yaptigi seylerin uzerine yorum yapiyosnz?
Neden etrafinizdakileride degismeye zorluyosunz.
Tabi bunu cumlelerinizden cikarmadim, boyle bisey yazmadiniz.
Ama oylebi izlenim biraktiniz bende.
Bu çokta sorun değil benim için ya. Banada yüzsüz yüzsüz not dilenenler hep çok itici geliyor.
Sevdiğim bir insan göz göre göre kendisine zarar verirken susmak... Doğrusu bu sanırım.
Teşekkür ederim paylaşımın için.
Bende beni yıpratanın ne olduğunu anlamadım inan. Tespitlerine katılıyorum. Belkide göründüğüm kadar sert olmamak ama duygusuzmuşum gibi muamele görmek canımı sıkıyordur. Çok teşekkür ederim. Memnun oldum.Ben seni hakli ve en dogru insanlarin arasinda goruyorum su yazdiklarindan yola cikaraktan.
Bende egerki bi arkdasim eski nisanlisiyla gorusuyosa sert bi dille yaptignin yanlis oldugunu anlatirdim.
Hatta arkadasligmi bitirirdim. Bu serefsizliktir. Benim kitabimda boyle yazar bu.
Bende kopya cekmem, hani mesela bazen niyetlenrim, kagitlar yazarim, ama o an sinavda bakamam, nolur anlamiyorum ama bakamam. Kendimce kurallarim vardir benim, onlara aykiri bu.
Herkesin kurallari vardir, kimininki daha ince eleyip sik dokuma tarzinda.
Seninkisi en sik dokunulanlardan sanirsam.
Ama robot gibi herseyi kuralina gore yasamak, ve tamda senin kuralina uymayanlarida yanlis yolda olduklarina inandirmak cok itici gelir karsi tarafa.
Nisanlisini aldatan arkdasa ´ yanlis yoldasin´ derim, baktim degismiyormu? Yollarimi ayiririm. Kurallarima gore bu serefsizlige goz frlanda yummam, bilmesi gereken kisilere anlatirim mevzuyu.
O kizi seviyorum diye yalvaricak degilim ´ hak yolunda ilerle noolluurr´ diye.
Sen bence kendi kurallarindan yola cikaraktan yanlis gorduklerini duzeltmek istiyosun, ve buda seni yipratiyor.
Buralara konu aciyosun, cunku yiprandiginin farkindasin.
Ama simdilik kestiremedin tam olarak seni yipratan seyin ne oldugunu.
Senin yapman gereken bazi seyleri oluruna birakmak.
Bende beni yıpratanın ne olduğunu anlamadım inan. Tespitlerine katılıyorum. Belkide göründüğüm kadar sert olmamak ama duygusuzmuşum gibi muamele görmek canımı sıkıyordur. Çok teşekkür ederim. Memnun oldum.
Yok canım ya. Çok doğru bir insanım diye düşünmüyorum. Olamam zaten bu mümkün değil. Neyse. Her işe burnumu sokmadığım için kendimi kötü hissetmeme gerek yok yani.Iste burdan yola cikmalisin. Kurallar seni sert yapiyor. Hayat yasamaya deger. Su gunesli havada yemyesil agaclar, guzel bi gunes varken; ´Aman Allahim, birisi cop atmis cimenlerin uzerine, kim o? cabuk soyleyin kim o? gidip yanlis yaptigini soylemem gerek´ diye bi hayat yasiyosun. Hayatta her guzel seyin eksilerine odaklanirsin ve hep memnuniyetsizlik yapar bu sende, bu memnuyetsizlikte etrafindakileri tekrardan memnuniyetsiz yapar. O cimenlerdeki cope ardini donup, ´Sukurler olsun ne guzel bi gun, agaclarda cicek acmis, oh yaz geliyor miss´ demek gerek.
Bazen senin icin yanlis olan seylere yinede sessiz kalmalisin, ´ ucu bana dokunmuyor´ demen gerek.
Biliyorum dogru insansin, cok dogrusun, ornek bi insansin.
Ama su 99, 9% kirlenmis dunyayi tek basina temizlemeye koyulursan, olan sana olur.
O yuzden yumusa, rahatla, ardina yaslan ve keyfine bak. Insanlarin ´ dogrucu davut´ gozlemlerinden kurtul. Bu senin elinde. Dunyayi kurtaran kadin olamiycakin inan.Yok canım ya. Çok doğru bir insanım diye düşünüyorum. Olamam zaten bu mümkün değil. Neyse. Her işe burnumu sokmadığım için kendimi kötü hissetmeme gerek yok yani.
Bak yaşın benden küçük ama hayatı çözmüşsün. Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.O yuzden yumusa, rahatla, ardina yaslan ve keyfine bak. Insanlarin ´ dogrucu davut´ gozlemlerinden kurtul. Bu senin elinde. Dunyayi kurtaran kadin olamiycakin inan.
Canım sen buralara fazla iyisin
Aman gelen gidenin haddi hesabı yok, bırak İngilizler yerinde kalsınÇünkü Türk kültüründe bu yok.
Ciddiyim.
Net değil insanlar. Oluru olmazı konusuna ve kişisine göre değiştiren, yorumlayan bir milletiz.
Nabza göre şerbet yani.
En sevdiğim şeydir. Net insan olmak.
Seviyorsam,seviyorum.
İstemiyorsam, istemiyorum
Ne hissediyorsam söylerim.
Karşıda ki altında ima arar, laf arar, soz arar.
Yok karşıda ki kişi seninle aynı seviyede olmayınca olmuyor.
İmali konuşmak, insanları örgütlemek, dedikodu yapmak, fesatlık beslemek kolay.
Hayatı yaşanılabilir kılmak zor.
İnsanlar kolayı seçiyor kendilerine göre.
İngilizleri ülkeye davet etmek lazim
Sen dogru dur, eğri belasını bulurobiviyante
Bak yaşın benden küçük ama hayatı çözmüşsün. Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler.
Helal olsun sana. Kendini suçladığın oluyor mu peki? Ben bazen çok yükleniyorum kendime.Fazla kazik yedik diyelim.
Eskiden sinifin ablasiydim ben, dovuleni ezileni ben korurdum.
Haksizin karsisinda dururdum.
Birgun arkdasimla alay edenlere ´ yeterin be, kiz istemiyor gormuyosunz, defolun gidin´ dedim.
Kizlar bana´ sen kimsin be, eger rahatsiz oluyosa o soyler bize bizde daha bu tur sakalar yapmayiz, sen ne karisiyosun´ bana dediler.
Arkdasima dondum´ soyle bana daha once soylediklerini onlarada, hoslanmadigini, yapmamalari gerektigini soyle´ dedim.
Kiz acti agzini konusmak uzere ´ ben rahatsiz olmuyorum kizlar, sorun yokki´ dedi.
Lannn dedim
Sonra bana dondu ´ sapsik Allah senden razi olsun beni korudun, ama ben psirigim biliyorum, yapamadim agzini acamadim o kizlara´ dedi.
Hayat dersimi aldim..
Ben kime yardim ediyorum? Yardim isteyen birisimi var ortada? Herkes halinden memnun.
Ben su hayatta artik kendi ahiretimi kurtarmaya karar verdim.
Ornegin devletten haksiz yere fazla okul parasi aliyodum.
En sonunda vicdanim el vermedi, bu buyuk bi gunah ve yanlisti.
Kendimi sikayet ettim
Su an 4700 euro ceza yedim, pasa pasa oduyorum
Ailemde ´dogrucu davut´ olarak gosterildigim dogrudur
Helal olsun sana. Kendini suçladığın oluyor mu peki? Ben bazen çok yükleniyorum kendime.
Ne güzel maşallah. Çok takdir ettim seni. Öğrenci misin?Hangi konuda?
Eger digerlerine yardimci olma konsusuysa; eger birisi benden yardim bekliyosa asla geri cevirmem. Elimden gelenin en iyisini yaparim, kendimi 2nci plana atarim. Kk da uzun uzun yazarim yardim isteyenlere, ve azda olsa bilgi sahibi oldugum konulara. Yanlislarini yuzune vururum, dogrularini vurgularim.
Burda mesela 2 tane arkdas tanidim, depresyondalardi.
Whatsapp numarasiyla irtibata gectik uzun uzun dertlestik gunlerce.
Cunku bana ihtiyaclari vardi.
Kk dada yorumlarimdan sonra ´sen psikologmusun? eger degilsen kesinlikle olmalisin´ diyenler cok oluyor.
Neden bunu 3 sene once meslek okulu arayisindayken soylemednizki
Smdi sevmedigim bi bolumu okuyor olmazdim.
edit: ama dedigim gibi, yardim istemeyene nasil yardim ede bilirimki ben? O yuzden onlara dair bi sucluluk hissi olmuyor bende.
Ogrenciyim evet, yuksek meslek okulu ikinci sinif ogrencisiyim burda avrupadaNe güzel maşallah. Çok takdir ettim seni. Öğrenci misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?