Ne yapmak lazım?

Doğru tespit. Sanırım mesele tam olarak bu. Ne yapayım be kardeşim? Nasıl net olunmaz acaba?

Hahahha işte bu yüzden seni sevmiyorlardır dan dan söylediğin için

Şaka bir yana sert keskin bir tavrın var insanlar çekiniyordur. İçindeki örnek öğrenciyi biraz uyut okuldan kaçıp sigara içen öğrenci gelsin biraz da.

Sanırım aynı şehirdeyiz, bir gün tanışalım seninle

Buda uygulamalı eğitim gibi oldu. Ziraat Fakültesindeyim. Gel bir gün . Denemeyi kurdum, mısır yeriz.

Buda uygulamalı eğitim gibi oldu. Ziraat Fakültesindeyim. Gel bir gün . Denemeyi kurdum, mısır yeriz.
Kardeşim veterinerlikte, uğradığımda sana da bir mesaj atarım :) mısırı da çok severim zaten

Kuzenim ve yakın bir arkadaşım sizin fakülteden mezun, onlara da kök söktürdün mü ha

:) Tamam o zaman merhametinizi azıcık üslubunuza taşıyın ki yanlış anlaşılmayın, ne incitin, ne incinin.
Daha ilk karşılıklı yorumlaştığımız anda niçin "Ben merhametsiz bir insan değilim, oradaki üslubum sizi yanıltmasın, hassas olduğum bir konuydu o" vb. demediniz? Duygularınızı üslubunuz ardına gizliyorsunuz siz sanırım. Sizi çözmek zorunda bıraktınız beni resmen :)

Sonuç itibariyle her doğru her şekilde söylenmiyor biliyorsunuz, en azından konuşmalarınız içine, nasıl hissettiğinizi belirtecek cümleler serpiştirin. Bu yanlış anlaşılmaların önüne geçecektir. Yargılıyor gibi durmaz en azından.
hım?

Ama bunlar haricinde size kötü davranan vb. olursa da onların insanlığı der geçersiniz, herkes sizin verdiğiniz kıymeti vermiyor bazı konulara maalesef.

ben de terazi burcuyum not verme konusu hariç tepkilerimiz aynı diyebilirim peki erkeklerle aran nasıl ???
benim mesela kız arkadaşım yok gibi bi şey benden uzak duruyolar ben de onu anlamıyorm

ben de terazi burcuyum not verme konusu hariç tepkilerimiz aynı diyebilirim peki erkeklerle aran nasıl ???
benim mesela kız arkadaşım yok gibi bi şey benden uzak duruyolar ben de onu anlamıyorm
Benim erkek arkadaşım yoktur. Ama arada büyük asistanları ziyaret ederim. Çay içeriz, sohbet ederiz.

Teşekkür ederim. Çok güzel öneriler bunlar. Deneyeceğim.

bu hayatta öyle net olayım .doğru dürüst olayım , gibi olaylar da hep sen incinirsin biraz politik ol
insanlar hakkındaki düşüncelerine kendine sakla

haa bu söylediklerim asla ve asla
insanların hakkına .hukukuna göz dik ,peşinde anlamında birşey degill
sadece kendinle ilgili olaylara da söz sahibi oll

kast ettiğim sadece düşünce ,fikirsel bazda

birde başkasının yanlışları seni hiç bağlamasın ,herkes yaptığından sorumludurr

Bir şey itiraf edeyim ;

Hayatımın en politik dönemini yaşıyorum ve ona rağmen durum bu. Bu işi becerebilen insanları takdir etmiyor değilim.

Dogru olmak, dogruyu soylemek, dogrunun savunucusu olmak cok guzeldir ancak bunlari yaparken nasil yaptigimizin da kiymeti vardir. Yani dogru bildiginizi kirici, yargilayici ya da basit tabirle dan die soylerseniz karsinizdakilerin hazirbulunusluk seviyelerini, his dunyalarini, icinde bulunduklari durumlari goz onune almadan, cogunlukla amacladiginizin tersine tepkiler alorsiniz hatta savundugunuz, inandiginiz dogrulardan sogutabilirsiniz muhattabinizi.
Tavrinizi degistirmek dogrularinizi degistirmez. Yine ayni kisiye, ayni seyi soylersiniz ama alacaginiz tepkiler taban tabana zit olabilir.
Ben de sizin gbi sivri ve net bir elestirici, dogrucu davuttum, hala daha kismen oyleyim ama sivriligimi torpuleyerek kirmadan kirilmadan da dogru olunabilecegini ogreniorum artik.

Son olarak eskilerin bildigi vardir diyerek;

Istedigini soyleyen, istemedigini isitir.

Soz ola kese savasi
Soz ola kestire basi
Soz ola agulu asi
Bal ile yag ede bir soz...

Katılıyorum. Ama muhatabın niyetide çok önemli ve insanların çoğu iyi niyetli değil.

Katılıyorum. Ama muhatabın niyetide çok önemli ve insanların çoğu iyi niyetli değil.
Kesinlikle oyle ama sonuc itibariyle siz dogruluktan sasmamak gbi bir prensiple yasiosunuz ki bu cok takdir edilesi birsey ve bircok insan da bunu hazmedemedigi icin sizin yolunuza bir sekilde tas koymaya calisir. Tavsiyem tarzinizi karsinizdakinin niyetine gore diil olmasi gerekene gore ayarlamaniz, niyete gore belirleyeceginiz tavriniz olmali, tabi bence

Mesleki hayatinizda durumlar hos olmamis ama is hayatinda genelde ego savasi birbirnin ayagini kaydirma cabasi vardir malesef...
Diger yaptiklariniz not isteyene ben dinliyorum not aliyorum veremem kismi bana hos gelmedi unvde alinirda verilirde.
Arkadasiniz nisnalisni aldatiyormus o sizi ilgilendirmez.o arkadasinizin karaktersizligi...
Kurallara uyan biri olabilirsiniz ama uymayanida uyarmak size yada ban dusmez.
Ben kendime bakrim kimsenin etlisne sutlusune karismam bazen banane bazende sanane demek lazim

sebebi gayet açık, terazi burcu olmamız. ben de teraziyim her zaman bu özelliklerimden dolayı kaybettim. biz nedense insanlara ağır geliyoruz canım. seni çok iyi anlıyorum. toplumda üst seviyelerde olması gereken özelliklerimiz olmasına rağmen her yaptığımız batar. ben de anlamadım... tek çözüm bazı uç noktaları insanlara anlatmaya çalışmamak. ben öyle yapıyorum...

Ben öğrencilerimede yasakladım. Herkes notunu kendi tutuyor. Uygulama derslerinde dönem sonunda not tutan öğrencilere ayrıca puan veriyorum.

Aynen. Konuştukça beter oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…