- 2 Şubat 2017
- 44
- 65
- 3
- 35
- Konu Sahibi pumpkin2017
-
aynen ben de çok sinir oluyorumayrıca anne-babaları bir şekilde torun bakmaya mecbur bırakmanın ya da hissettirmenin sonucu bunlar.
keşke kızınızı düşündüğünüz kadar yazık kadın ne halde diye onu da düşünseniz.
babaanneye çok üzüldüm şu an.
bunca yıl yemek yapmış,ev temizlemiş,çocuk büyütmüş tam huzura erecekken de torun bakmaya başlamış.sizi de kıskanması normal imrenmiş işte.bunalması kadar normal bir şey yok.bunu da açıkça dile getirmiş.
ben olsam evleri ayırıp önce o insanları özgür bırakırdım.sonra ya bakıcı tutar ya da işten çıkardım.ya da anneme rica ederdim.
kızına da üzüldüm çünkü sadece haftanın iki günü evdeymişsin.
konu sahibi için demiyorum ama burada bu konu yüzünden bir üye ile tartışmıştım.aynen ben de çok sinir oluyorum
çocuk yapınca sanki anneanne ya da babaanne bakmak zorunda
çocugu yaparken de bunu düşünmelisin, insanlar tam rahat edecekler hop kucaklarına kucucuk bır cocuk bırakılıyor.
yazık değil mi?
Her şeyden önce kayınvalidenizi bir doktora götürseniz hoş olmaz mı?
Kadın kendi ağzıyla söylemiş depresyondayım, iyi hissetmiyorum diye.
Depresyon hafife alınacak bir şey değil.
Ben biraz bencil buldum sizi.
Kayınvalidem için ne yapabilirim değil derdiniz sizin düzeninizin bozulması. Çünkü o insanlar sizin düzeniniz için, bebeğinize bakmak için var olmuşlar bu dünyada. Yazık...
Çalışan her insan haftanın 2 günü evde zaten..
Akşamları tabiki evime gidiyorum..6 dan sonra evdeyim..
Onlar bahçe katta çok karanlık bir evde oturuyorlardı..
Aldık çatı katına ferah bir daireye çıkarttık biz mi suçlu olduk..
Her iki tarafında menfaatine birşeydi bu..
Tamam anlıyorum bunalmış olabilir ama yardım etmeye çalıştığımızda izin de vermiyor.
Sinemaya götüreyim dedim gelmedi..Ev oturmasına gidelim diyorum gitmiyor.
Ne yapacağımı şaşırdım bende artık..
Kaynar kazana atmali
Bence ayri eve cikin ve cocugu krese verin yada bakici tutun. Belli ki kadin bikmis.
konu sahibi için demiyorum ama burada bu konu yüzünden bir üye ile tartışmıştım.
anneanne değil mi bakacak diye feryat etmişti kadın.mecbur olmadıklarını bir türlü anlatamamıştım.
bencil evlatlar mı yetiştiriyoruz acaba?
ayrıca anne-babaları bir şekilde torun bakmaya mecbur bırakmanın ya da hissettirmenin sonucu bunlar.
keşke kızınızı düşündüğünüz kadar yazık kadın ne halde diye onu da düşünseniz.
Sende kendin ayri yerde otur rahatina bak işte. Senin icinde zor degil mi hergun kaynanayi gormek. Tavrini cekmek.2 ayda onu bıktıracak hiçbişey yapmadık..Haftasonları kahvaltıyı ben hazırlarım..Haftaiçi yapabildiğim kadar yemeği ben yaparım ona iş bırakmamaya çalışıyorum kızıma baksın yeter diyorum..
Asıl bunalan benim işte ayrı evde ayrı uğraşıyorum..
Hiç mi üzülecek bir tarafım yok benim hep kaynanama üzülüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?