- 5 Mayıs 2013
- 33.829
- 41.245
- 798
- Konu Sahibi pumpkin2017
-
tamam sizde haklısın ama sadece eşinin maaşı yetmeyenler ne yapmalı peki bu ülkede ?
sizin eşiniz tek maaşla evini geçindiriyor olabilir ama kiradayız ve tek maaşla geçinemiyoruz..
tamam sizde haklısın ama sadece eşinin maaşı yetmeyenler ne yapmalı peki bu ülkede ?
sizin eşiniz tek maaşla evini geçindiriyor olabilir ama kiradayız ve tek maaşla geçinemiyoruz..
evlerinizi ayrırın. kimse siz çalışıyorsunuz diye cocugunuza bakmak zoruda değil. herkes doğurdu cocugu kendısı baksin yada bakıcı tut.Çalışan her insan haftanın 2 günü evde zaten..
Akşamları tabiki evime gidiyorum..6 dan sonra evdeyim..
Onlar bahçe katta çok karanlık bir evde oturuyorlardı..
Aldık çatı katına ferah bir daireye çıkarttık biz mi suçlu olduk..
Her iki tarafında menfaatine birşeydi bu..
Tamam anlıyorum bunalmış olabilir ama yardım etmeye çalıştığımızda izin de vermiyor.
Sinemaya götüreyim dedim gelmedi..Ev oturmasına gidelim diyorum gitmiyor.
Ne yapacağımı şaşırdım bende artık..
Kayınvalideniz Hayır diyemem biri sanırım.
Benim annem de öyledir.
Yoksa bu kadar bunalmış kadın neden çocuk bakmak için evini değiştirsin.
Sizin dubleks ev fikriniz fazlasıyla ilginç.
Bu durumda olsam aklıma gelecek en son çözüm bile olmazdı.
Kadının haksız bulunacak tek tarafı baştan bakarım demesi.
Neden bunalmış olduğunu kabul etmek istemiyorsunuz?
ilk olarak cocugum icin dubleks ew tutup kayinvalidemle oturmayi dsunuorum die konu acsaydiniz muhtemelen burda sizi topa tutarlardi sakin yapma die ki haklilar da
ilk hata orda neden bole biseyi kabul ettiniz ew ew ustune olmazz istedigi kdr kapin ayri olsun birbirinize nefes kdr yakinsiniz masallah
ayrica bu dubleks ewe tasinma fikrinide konustunuz mu bakabilir misiniz die sordunuz mu yoksa emrivakimi yaptiniz kaynaniz bakarim ben cocuga dedi mi
2. üyelik açtınız sanırım :)Çalışan her insan haftanın 2 günü evde zaten..
Akşamları tabiki evime gidiyorum..6 dan sonra evdeyim..
Onlar bahçe katta çok karanlık bir evde oturuyorlardı..
Aldık çatı katına ferah bir daireye çıkarttık biz mi suçlu olduk..
Her iki tarafında menfaatine birşeydi bu..
Tamam anlıyorum bunalmış olabilir ama yardım etmeye çalıştığımızda izin de vermiyor.
Sinemaya götüreyim dedim gelmedi..Ev oturmasına gidelim diyorum gitmiyor.
Ne yapacağımı şaşırdım bende artık..
2. üyelik açtınız sanırım :)
canım kızım la aynı konunuz :)
yasak haberiniz vardır sanırımMune
bu arada kv nize üzüldüm
bu ev işini ona danıştınız mı yoksa bişey diyemedi mi
evleri ayırın çocuğu kreşe verin büyümüş artık...
konu sahibinin eski konusunu hatırlıyor musunuz ?aynen ben de çok sinir oluyorum
çocuk yapınca sanki anneanne ya da babaanne bakmak zorunda
çocugu yaparken de bunu düşünmelisin, insanlar tam rahat edecekler hop kucaklarına kucucuk bır cocuk bırakılıyor.
yazık değil mi?
konu sahibinin eski konusunu hatırlıyor musunuz ?
kadın zaten daha önce de cocuga bakıyormus
konu sahıbı her sabah işe giderken kızımı uyandırıp babannesine götürmek zor oluyor diye buyuk bir ev alıp yaşamayı teklif etmişti bununla ilgili konu açmıştı
ve dediğini de yapmış evi alalı 2 ay olmuş , kadın şimdi mi giriyor depresyona ? başta o halde deseydi madem ben bakmak istemiyorum diye
yani kolay mı bu düzene göre bir de ev almışlar
konu sahibi de beraber yaşamaya bayılmıyordur heralde kızı için fedakarlık yapmış yazık değil mi şimdi
2 ay da ne değişti de kadın hayatının sadece çocuk bakmak ve yemek yapmaktan ibaret oldugunu anladı ?
ben kvalideye haklı demedim ki.konu sahibinin eski konusunu hatırlıyor musunuz ?
kadın zaten daha önce de cocuga bakıyormus
konu sahıbı her sabah işe giderken kızımı uyandırıp babannesine götürmek zor oluyor diye buyuk bir ev alıp yaşamayı teklif etmişti bununla ilgili konu açmıştı
ve dediğini de yapmış evi alalı 2 ay olmuş , kadın şimdi mi giriyor depresyona ? başta o halde deseydi madem ben bakmak istemiyorum diye
yani kolay mı bu düzene göre bir de ev almışlar
konu sahibi de beraber yaşamaya bayılmıyordur heralde kızı için fedakarlık yapmış yazık değil mi şimdi
2 ay da ne değişti de kadın hayatının sadece çocuk bakmak ve yemek yapmaktan ibaret oldugunu anladı ?
evet galiba isime dikkat etmedim ben farketmedim ama konu aynı yanı aynı kişi heraldekonu sahibinin eski konusu yok ki.bir bu var bir de eski eşin görüşme isteği diye bir konu.başka da yok.
bu yazdığın şeyleri başka bir üyelikle açtığı konuda yazmış galiba.bu da ikinci üyeliği oluyor yani.
açmıştı zaten bizde pişman olursunn demiştik.
biz demiştik demek istemiyorum ama biz demiştik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?