• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapmalı bu kaynanaya ?

2 ayda onu bıktıracak hiçbişey yapmadık..Haftasonları kahvaltıyı ben hazırlarım..Haftaiçi yapabildiğim kadar yemeği ben yaparım ona iş bırakmamaya çalışıyorum kızıma baksın yeter diyorum..

Asıl bunalan benim işte ayrı evde ayrı uğraşıyorum..
Hiç mi üzülecek bir tarafım yok benim hep kaynanama üzülüyorsunuz?
keşke evleri birleştirmeseydiniz.
kn nin huyu önceden de belli değilmiydi?
bakıcı bulurdun kızına da.
ne olursa olsun aynı çatı altında olmuyor işte.
kadın da torun bakmaya çok hevesli değilmiiş anlaşılan.
iyilik yaptık diyorsun ama kv nin umrunda değil sanırım bu.
bence siz evleri tekrar ayırın çocuğuna da bir bakıcı bul

Kızımı kreşe verdim durmadı kreşte psikolojisi bozuldu çocuğumun..
Kaynanam dedi alın kreşten tamam ben bakıcam diye..
Kimseyi hiçbirşeye mecbur bırakmadım..

buraya kadar yadıklarınızı okudum ve burada kaldım bakın ,çocuğun psikolojisi bozuluyor diye birşey yok ,bakım konusunda bu kadar duygusal olmayın sizde çocuğunuz için çalışıyorsunuz nihayetinde ,eğer psikolojisi bozuksa yardımcı tutun ,baştan hiç bulaşmıyacaktınız bu işe ,ya bakıcıya ya kreşe

Valla başta hata sizin. Şuan artık bakıcı filan tutabilirsiniz ancak "anne sen biraz dinlen" diyerekten. Ve yemekleri hafiften ayırsanız güzel olur fazla samimiyet geldi bana. Ama ne kadar uzaklaşabilirsiniz o da tartışılır

Benim derdim düzenimin bozulması değil şuan çocuğuma hala kaynanamın bakıyor olması..
Depresyonda olan birinin çocuğa tahammülü kalmaz bu hafta benim annemler baksın diyorum eşime yok diyor..
O konuda endişeliyim..

Çocuğunuza baktığı, evinden olduğu için depresyonda o kadın farkında mısınız? Yani sizin yüzünüzden.
Çocuğunuz için endişelendiğinizin yarısı kadar kayınvalideniz için de endişelenseniz size bencil demezdim, ama bencilsiniz.

Pazartesi günleri annenize götürdüğünüze göre annenizde çalışmıyor ve çocuğa bakabiliyor. İçimden neden annesiyle birlikte oturmuyor da kayınvalidesiyle birlikte oturuyor dedim.

Kadın kendi ağzıyla depresyondayım demiş, huy-kıskanmak-çocuğa bakmak istememek değil bu davranışları. (Bunu söyleyenler de kv nefretiyle yazmışlar herhalde.) Bildiğiniz depresyon. Uzman yardımı almalı. Kendimi yalnız hissediyorum demiş. Evleri ayırırsanız bunlar da beni bıraktı gitti diyecek ve daha kötü olacak.

Çocuğunuzun psikolojisi bozulduğunda nasıl farklı seçenekler buluyorsanız, kvninde psikolojisi bozulduğunda karı-koca olarak farklı seçenekler bulabilirsiniz.

Ayrıca anneanne-babaanne illa torunu bakmak zorunda değil. Kreşe gönderiyorsanız eve bakıcı da tutarsınız. Çocuk adapte olamamış olabilir, hiç birini yapamıyorsanız her gün babaanneye baktırmak nedir. 3 gün 3 gün anneanne babaaanne kendi arasında paylaşmaları daha mantıklı.

Sende kendin ayri yerde otur rahatina bak işte. Senin icinde zor degil mi hergun kaynanayi gormek. Tavrini cekmek.
Sen rahatsin demedim ki ben. Valla senin yerinde olsam kendime acir cikardim evden. Cocuga da bakiyor surekli ona mecbursun.
Annenler nerde oturuyor?

daha 2 ay oldu taşınalı..Tekrar evleri ayıralım diyemem bu iş çocuk oyuncağı değil..
Boşanma sebebimiz olur valla..

Pazartesi günleri annenize götürdüğünüze göre annenizde çalışmıyor ve çocuğa bakabiliyor. İçimden neden annesiyle birlikte oturmuyor da kayınvalidesiyle birlikte oturuyor dedim.

Kadın kendi ağzıyla depresyondayım demiş, huy-kıskanmak-çocuğa bakmak istememek değil bu davranışları. (Bunu söyleyenler de kv nefretiyle yazmışlar herhalde.) Bildiğiniz depresyon. Uzman yardımı almalı. Kendimi yalnız hissediyorum demiş. Evleri ayırırsanız bunlar da beni bıraktı gitti diyecek ve daha kötü olacak.

Çocuğunuzun psikolojisi bozulduğunda nasıl farklı seçenekler buluyorsanız, kvninde psikolojisi bozulduğunda karı-koca olarak farklı seçenekler bulabilirsiniz.

Ayrıca anneanne-babaanne illa torunu bakmak zorunda değil. Kreşe gönderiyorsanız eve bakıcı da tutarsınız. Çocuk adapte olamamış olabilir, hiç birini yapamıyorsanız her gün babaanneye baktırmak nedir. 3 gün 3 gün anneanne babaaanne kendi arasında paylaşmaları daha mantıklı.

zaten haftada 4 gün bakıyor sadece
haftasonu ben bakıyorum.Pazartesi de ananesi bakıyor kızıma..

keşke evleri birleştirmeseydiniz.
kn nin huyu önceden de belli değilmiydi?
bakıcı bulurdun kızına da.
ne olursa olsun aynı çatı altında olmuyor işte.
kadın da torun bakmaya çok hevesli değilmiiş anlaşılan.
iyilik yaptık diyorsun ama kv nin umrunda değil sanırım bu.
bence siz evleri tekrar ayırın çocuğuna da bir bakıcı bul

bakıcıya güvenip bırakamam kızımı..
Zaten ona vereceğim parayla oturur kendim bakarım..
Çok moralim bozuk kızlar kapana kısılmış gibiyim :(

zaten haftada 4 gün bakıyor sadece
haftasonu ben bakıyorum.Pazartesi de ananesi bakıyor kızıma..

Hafta zaten 7 gün, e 2 gün siz bakıyorsunuz. Bakılacak 5 gün var 1 gün kendi annenize bırakıyorsunuz kvnin gönlü olsun diye. Anneniz baksın madem ''haftanın 4 günü sadece''.

Siz kvnin depresyonda olduğuna inanmıyor gibisiniz. Ne kadar kabul etmeseniz de kadının üstündeki yük fazla.

ilk olarak cocugum icin dubleks ew tutup kayinvalidemle oturmayi dsunuorum die konu acsaydiniz muhtemelen burda sizi topa tutarlardi sakin yapma die ki haklilar da
ilk hata orda neden bole biseyi kabul ettiniz ew ew ustune olmazz istedigi kdr kapin ayri olsun birbirinize nefes kdr yakinsiniz masallah
ayrica bu dubleks ewe tasinma fikrinide konustunuz mu bakabilir misiniz die sordunuz mu yoksa emrivakimi yaptiniz kaynaniz bakarim ben cocuga dedi mi

Hafta zaten 7 gün, e 2 gün siz bakıyorsunuz. Bakılacak 5 gün var 1 gün kendi annenize bırakıyorsunuz kvnin gönlü olsun diye. Anneniz baksın madem ''haftanın 4 günü sadece''.

Siz kvnin depresyonda olduğuna inanmıyor gibisiniz. Ne kadar kabul etmeseniz de kadının üstündeki yük fazla.

sıkıntı zaten sabah çocuğu uykusundan uyandırıp oradan oraya taşımak..O yüzden birlikte böyle bir çözüm bulduk..
İstesem tabiki kendi annemde bakar "haftanın 4 günü"
Öyle olması içinde benim gidip geceden annemlerde kalmam lazım..
O zaman evimden uzakta ne anlamı kaldı çalışmanın..
Depresyonda olabilir..Zaten bu güne kadar da kayınpeder haftasonları onu bi yere çıkartıp gezdirmiyordu..
Bizi görünce mi geldi aklına

ilk olarak cocugum icin dubleks ew tutup kayinvalidemle oturmayi dsunuorum die konu acsaydiniz muhtemelen burda sizi topa tutarlardi sakin yapma die ki haklilar da
ilk hata orda neden bole biseyi kabul ettiniz ew ew ustune olmazz istedigi kdr kapin ayri olsun birbirinize nefes kdr yakinsiniz masallah
ayrica bu dubleks ewe tasinma fikrinide konustunuz mu bakabilir misiniz die sordunuz mu yoksa emrivakimi yaptiniz kaynaniz bakarim ben cocuga dedi mi

tabiki konuştuk..
Hadi ev tuttuk çabuk evinizi boşaltın dublekse çıkıyoruz demedik..

sıkıntı zaten sabah çocuğu uykusundan uyandırıp oradan oraya taşımak..O yüzden birlikte böyle bir çözüm bulduk..
Depresyonda olabilir..Zaten bu güne kadar da kayınpeder haftasonları onu bi yere çıkartıp gezdirmiyordu..

ne bencilce yaklaşıyorsun ama sen

bizi görünce mi geldi aklına değil sizi görünce imrenmiş kıskanmış özenmiş olabilir

Yani siz şimdi ''depresyondayım'' diyen kayınvalideye inanmıyorsunuz daa burada ''seni kıskanıyor'' diyenlere inanıyorsun. Depresyon geçirmiş insanlar bilir bunu kabul etmek ve başkasına itiraf etmek kolay birşey değildir. Bunu demiş olmasına rağmen ''olabilir'' yorumunu yapıyorsunuz. Yazık. Meselenin sadece dışarı çıkmak olduğunu düşünüyorsanız ekstra yazık size.

Kayınvalide bakması için evleri birleştirmek gibi bir çözüm bulmuşsunuz, annenizin bakması içinde bir çözüm bulursunuz siz. Bu mu dert?

Kadin dunyaya cocuk bakmaya gelmis gibi hissediyorum demekte haksiz degil bence. Sadece sizin kayinvalideniz icin soylemiyorum bu genel olarak boyle.
Cocuklari buyuttum rahata erdim derken torun bakmak zorunda kaliyorlar.
Cogu bakici gibi kullanilmaya baslaniyor ki sahsi fikrim ben dogru bulmuyorum.
Bu sebeple de esime kendim bakmayacaksam cocuk yapmam ne anneni ne annemi istemiyorum dedim.
Vakti gelince krese baslar ben de ne yapacaksam yaparim.
Biraz anneanne babaannelere de hak vermek lazim.

Kadin dunyaya cocuk bakmaya gelmis gibi hissediyorum demekte haksiz degil bence. Sadece sizin kayinvalideniz icin soylemiyorum bu genel olarak boyle.
Cocuklari buyuttum rahata erdim derken torun bakmak zorunda kaliyorlar.
Cogu bakici gibi kullanilmaya baslaniyor ki sahsi fikrim ben dogru bulmuyorum.
Bu sebeple de esime kendim bakmayacaksam cocuk yapmam ne anneni ne annemi istemiyorum dedim.
Vakti gelince krese baslar ben de ne yapacaksam yaparim.
Biraz anneanne babaannelere de hak vermek lazim.

tamam sizde haklısın ama sadece eşinin maaşı yetmeyenler ne yapmalı peki bu ülkede ?
sizin eşiniz tek maaşla evini geçindiriyor olabilir ama kiradayız ve tek maaşla geçinemiyoruz..

Senin çocuğun senin sorumluluğun! Dışarı çıkmasada evinde oturup rahat rahat televizyon izlemek kayınvalidenin hakkı...Bakıcıya güvenmiyirim,kaynanamdan mimnin diğilim,kreş çocumun psikilijisini bozuyo bıtbıtbıttttt...Kim bakıcak çocuğa o zaman ben mi ?

Back
X