ne yapmalıyım ben

neleroluyorhayatta

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2010
550
1
46
Ankara
ilgisiz dengesiz biriyle benim de benim başımda kızlar.ilişkimiz henüz 4 aylık.birden bire çok değişti.tamam bazen fazla trip attığım zamanlar oldu benim de ama asla böyle bişey yapmadım uzun bir tatsızlık yaşatmadım ona.şimdi o herşey yolundayken hiçbir sorun yokken soğuk davranıyor.2 gündür arayıp sormadı.dengesiz tavırlarının olduğunu söyldim dün ama o bunu kabul etmedi.bugün de ne aradı ne sordu.attığım sıcak içten mesajlara da sıradan bir cevap aldım şimdi.gerçekten artık anlam veremiyorum.kendisi atama bekliyor.bugün morali bozuldu.çok sıkıntılı.haketmediğim davranışlar karşısında ona şimdi destek mi olmalıyım yoksa kendimi geri mi çekmeliyim bilmiyorum:59:

zaten bu atamalar insanların dengesini bozdu.onada hak ver biraz üstüne gitme boşver o moreli düzelince zaten sana güzel bi msj atar yada arar.sevgi emek isteyen bişe böle zamnalrda idare etcen oda seni tabi

zaten bu atamalar insanların dengesini bozdu.onada hak ver biraz üstüne gitme boşver o moreli düzelince zaten sana güzel bi msj atar yada arar.sevgi emek isteyen bişe böle zamnalrda idare etcen oda seni tabi

ben de atamalardan dolayı morali çok bozuk olduğu için çok fazla tavır alamadım zaten .ama umarım bana yansıyan sorunun nedeni sadece atamalardır.yoksa her zaman açık olmakta fayda var diye düşünüyorum.

cevabın için teşekkür ederim.

dengesiz tavırların var diyince heee evet diyip kabulmu edicek:37:
tabiki kabullenmiyecek.hatta ona göre dengesiz olan sen olursun:55:
2 günlük dünyada neden kendini bu soru işaretleri ile yiyip bitiriyosun?
bir insan mutlu olmak için ilişki yaşar.zarar görüp yıpranmak için değil:51:
yol ver gitsin ya,ne uğraşıcaksın allah aşkına:31:

ilgisiz dengesiz biriyle benim de benim başımda kızlar.ilişkimiz henüz 4 aylık.birden bire çok değişti.tamam bazen fazla trip attığım zamanlar oldu benim de ama asla böyle bişey yapmadım uzun bir tatsızlık yaşatmadım ona.şimdi o herşey yolundayken hiçbir sorun yokken soğuk davranıyor.2 gündür arayıp sormadı.dengesiz tavırlarının olduğunu söyldim dün ama o bunu kabul etmedi.bugün de ne aradı ne sordu.attığım sıcak içten mesajlara da sıradan bir cevap aldım şimdi.gerçekten artık anlam veremiyorum.kendisi atama bekliyor.bugün morali bozuldu.çok sıkıntılı.haketmediğim davranışlar karşısında ona şimdi destek mi olmalıyım yoksa kendimi geri mi çekmeliyim bilmiyorum:59:

Eğer sen onun sevgilisiysen destek olacaksın .Acaba atanır mıyım atamaz mıyım bunların derdi sıkıntısı vardır.Hoşgörmen lazım :34:

4 ay aslında çok fazla degil biliyorsun
eğer şu bi kaç gün dışında sürekli ilgisizse
arkana bile bakma topukla
koşa koşa kaç
yemişim anlayış göstermesinii, aman alttan al bilmemne
hıı dile kolay o durumlar çok iyi bilirim
sonunda bir bakmışsın yıpranan sen olmuşsun
4 ay değilde 4 yıl olsa bu kadar olumsuz konuşmazdım
ama _TanRIcA_ doğru söylüyor
2 günlük dünya
pırt die geçio ömür bişiycik anlamıyorsun..:19:
kimsenin seni üzmesine izin verme bir
bu durumlarda soğukkanlılığını sakinliğini hep koru iki:97:

dengesiz tavırların var diyince heee evet diyip kabulmu edicek:37:
tabiki kabullenmiyecek.hatta ona göre dengesiz olan sen olursun:55:
2 günlük dünyada neden kendini bu soru işaretleri ile yiyip bitiriyosun?
bir insan mutlu olmak için ilişki yaşar.zarar görüp yıpranmak için değil:51:
yol ver gitsin ya,ne uğraşıcaksın allah aşkına:31:

evet bazen senin gibi düşünüyorum hem benim sanki hiç derdim yok mu.ben niye ilgisiz davranmıyorum.:22:

en fazla 15 dakika sürüyo tribim. şuna bak:19:

4 ay aslında çok fazla degil biliyorsun
eğer şu bi kaç gün dışında sürekli ilgisizse
arkana bile bakma topukla
koşa koşa kaç
yemişim anlayış göstermesinii, aman alttan al bilmemne
hıı dile kolay o durumlar çok iyi bilirim
sonunda bir bakmışsın yıpranan sen olmuşsun
4 ay değilde 4 yıl olsa bu kadar olumsuz konuşmazdım
ama _TanRIcA_ doğru söylüyor
2 günlük dünya
pırt die geçio ömür bişiycik anlamıyorsun..:19:
kimsenin seni üzmesine izin verme bir
bu durumlarda soğukkanlılığını sakinliğini hep koru iki:97:

değil farkındayım.ama ben ona aşık oldum sanırım biraz zor geliyo bunu yapmak ve hemen gözden çıkaramıyorum.
konum belki hatırlanır.şaşkınım hocama aşık oldum diye bi konu açmış hepinizden fikir almıştım.
ilgisizliği, hissettiğim soğukluğu 2 gündür var onun dışında belirgin bir problemimiz yoktu.
gdişata bakıp ona göre karar vereceğim.

cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim:71:

canım inan 4 aydır destek oluyorum kendi sıkıntılarım da olmasına rağmen.umarım haketmediğim bir tabloyla karşılaşmam :18: teşekkür ederim:70:

Kocanız mı bu adam sizin, çocuklarınızın babası mı?

Siz "aşk" dediğiniz duygunun "boşta kalmayı istememek, sevgilim olsun çamurdan olsun" güdüsü olmadığından emin misiniz?

Zira ilişki dediğin her iki tarafı da tatmin eder, biri mutlu olsun, öteki hizmet etsin mantığı aşkı yürütmez... Onun adı "ticaret" olur en fazla...

İlişki zaten 4 aylıkken "4 aydır destek oluyorum" demişsiniz... Adamın derdi ilişki yaşamak değil derdini, kaprisini çekecek birini bulmak demek ki...

Nasıl başlarsa öyle gider, 4 aylık ilişkiye 4 aylık dert çektiyseniz, geri kalanını hesaplamak çok da zor olmaz sanırım... Türlü bahanelerle kapris yapabiliyor erkekler, eskiden kadınlar nazlanır, tavır yapardı... Bu değişimin sorumlusu kim acaba? İşin kötüsü böyle alıştırıyorsunuz, bu adam sizden ayrılsa sonraki sevgilisinden de bekleyecek aynı "anaç" tavırları... Sonra bir başkası dertlenecek burada "Sevdiğim adam bana kötü davranıyor" diye... Kadın dediğin aşık olur, sevdiği adamın çocuklarına bakar, onları eğitir, kocaman adamı değil... :19:

Kocanız mı bu adam sizin, çocuklarınızın babası mı?

Siz "aşk" dediğiniz duygunun "boşta kalmayı istememek, sevgilim olsun çamurdan olsun" güdüsü olmadığından emin misiniz?

Zira ilişki dediğin her iki tarafı da tatmin eder, biri mutlu olsun, öteki hizmet etsin mantığı aşkı yürütmez... Onun adı "ticaret" olur en fazla...

İlişki zaten 4 aylıkken "4 aydır destek oluyorum" demişsiniz... Adamın derdi ilişki yaşamak değil derdini, kaprisini çekecek birini bulmak demek ki...

Nasıl başlarsa öyle gider, 4 aylık ilişkiye 4 aylık dert çektiyseniz, geri kalanını hesaplamak çok da zor olmaz sanırım... Türlü bahanelerle kapris yapabiliyor erkekler, eskiden kadınlar nazlanır, tavır yapardı... Bu değişimin sorumlusu kim acaba? İşin kötüsü böyle alıştırıyorsunuz, bu adam sizden ayrılsa sonraki sevgilisinden de bekleyecek aynı "anaç" tavırları... Sonra bir başkası dertlenecek burada "Sevdiğim adam bana kötü davranıyor" diye... Kadın dediğin aşık olur, sevdiği adamın çocuklarına bakar, onları eğitir, kocaman adamı değil... :19:

malesef ki haklısınız.devir değişti.artık kapris yapan erkekler.boşuna ağlayıp sızlamamalı onları bu hale getiren kadınlar çünkü.böyle başlamaması gerekiyordu nasıl başlarsa öyle devam ediyor.:25:

bi süre bekle bakalım... eğer hala böyleyse o zaman düşünürsün. gerçekten şu kpss, atama işi insanları çok strese soktu. çevremde de var böyle, kız arkadaşım ve sevgilisi bir süre görüşmediler...

bi süre bekle bakalım... eğer hala böyleyse o zaman düşünürsün. gerçekten şu kpss, atama işi insanları çok strese soktu. çevremde de var böyle, kız arkadaşım ve sevgilisi bir süre görüşmediler...

öyle yapıyorum fides.şu an beklemedeyim.akışına bıraktım da denebilir.bakalım nereye varıcak sonu.:75:

kendi haline bırak..o kafasındaki sorunları çözüp sana dönecektir..o zaman oturup konuşursunuz sıkıntılarınızı...

kızlar erkek arkadaşım dün beni aradı.buluşmak istedi.beyefendi o kadar emin ki geleceğimden her zaman gittiğimiz yere gitmiş oturmuş:4: ilgiliydi.ama çok laf vurdu.benimle ilgili bazı sorunları olduğunu farkettim.benim büyük konuştuğumu yükseklerde uçtuğumu insanlara tepeden baktığımı ima etti.kendisi okumuş,çok kültürlü birisi.ama ailesi öyle değil.benim konuşmalarımız esnasında laf arasında söylediğim şeyler, insanlar hakkındaki düşüncelerim onun canını sıkmış bunu anladım.ama benim kesinlikle art niyetim yoktu bunu da kendisine ifade ettim.bi de bu aralar atama filan derken ben iş-güç filan çok boşladım.'artık silkelen' tarzı cümleler kurdu.ona ilişkinin bir paylaşım olduğunu biribirimizi iyi niyet sınırı içinde eleştirme hakkımızın olduğunu ve tabiki eleştirilerinin dikkate alacağımı söyledim.ama sorun şu ki dün akşam kendisine yine dönen ona mesaj atan ben oldum ( herşeyin yoluna girdiğini düşünerek) mesajımdan sonra aradı 1 saate yakın konuştuk her zmanki gibi.gayet de güzel bir konuşmaydı.bayramla ilgili planlar yaptık.

ve bugün.sabah günaydın mesajı attım.cevap verdi.ve bir arkadaşıma gideceğimi söyledim gayet güzel bir mesaj attım.ne o mesaja cevap verdi aradı ne de bu saate kadar sesi çıktı.gerçekten artık dengem bozuldu.ne hali varsa görsün.rahatlamak için yazma ihtiyacı duydum.yorumlarınız varsa alabilirim.

Back
X