- 6 Şubat 2018
- 11.206
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Less-is-More
-
Yok kinamadim ama babadan boyle seyler gorunce insan daha bi dikkatli olur ya normalde. Benim babamda icerdi baya hatta arada masa filan kirmisligi da var oyuzden dedim.
Hic boyle sinirli bilmezdim eşimi degildi de son 2 aydir birseyler oldu ben onu cok tahrik ediyormusum cok kotu ve ukala cevaplar veriyormusum salteri atıyormuş
Bazen dusunuyorum degisti mi yoksa cidden hata bende mi ama benimde dilim durmuyor hic asla susmam.
Senin adına da üzüldüm bu icki laneti artık l!net diyorum ki bende içerim arada ne insanlarin yuvasını yikti ne çocukların psikolojisini bozdu varya
Keşke yaş aldıkça azaltsaydi benim babam da. Aksine daha fazla içip daha çok huzursuzluk çıkarmaya başladı.Evet babam yaş aldikca duzeldi ama cocukluk ve ergenlik yillarim mahvoldu.
Seviyorum simdi babami ama o yillar aklima geliyor. Cocuklugum da bir huzur vermemisti. En son benden ozur dilemisti ona da uzulmustum ama neden yapti onca huzursuzlugu??? Bunu ona hic sormadim. Neyse Ickiyi hala icer ama artik agzina icer oldu. Ama en iyisi uzak durmak ben de arada tek tuk icerdim ama artik kullanmiyorum.
O kadar dengesizler ki ben
Uff benimkibde bana ayni seyleri diyor. Susup oturcaz heralde.. ee onlar da hakli evde cevrede hep oyle gormusler..Hic boyle sinirli bilmezdim eşimi degildi de son 2 aydir birseyler oldu ben onu cok tahrik ediyormusum cok kotu ve ukala cevaplar veriyormusum salteri atıyormuş
Bazen dusunuyorum degisti mi yoksa cidden hata bende mi ama benimde dilim durmuyor
Senin adına da üzüldüm bu icki laneti artık l!net diyorum ki bende içerim arada ne insanlarin yuvasını yikti ne çocukların psikolojisini bozdu varya
Teşekkürler cevabınız için. Dediklerinizi düşününce mantıklı olan gorusmemek. Ama iyi günlerini nasıl unutacağım bilmiyorum. Kendimi bazen çok yalnız kimsesiz hissediyorum. Çok zor böyle bir durumda olmak.Üşenmedim eski konunuzu okudum.
Baba evinde içen bir baba ve dengesiz bir anne yüzünden mutlu olamamışsınız.
Evlenmiş gitmişsiniz rezillilerini saklamak iyi bir profil çizmek yerine sizi eşinizin yanında küçük duruma düşürmüşler.
Bebeğiniz olmuş, artık dede-nene olduk düzelmemiz lazım diyecekleri yerde, gelip evinizde ne olduklarını iyice göstermişler, hemde kv nizin yanında...
Siz bu aileniz ile aynı şeyleri her görüşmenizde yaşarsınız, düzelmezler yani.
Ben olsam görüşmezdim..Bu durum zaman içerisinde evlilik huzurunuzu da kaçırabilir..
Yinede bir pismanlik olmasi guzel ozur dilemesi de yapıcı bir davranış Aslinda biz o özürü bile göremedikEvet babam yaş aldikca duzeldi ama cocukluk ve ergenlik yillarim mahvoldu.
Seviyorum simdi babami ama o yillar aklima geliyor. Cocuklugum da bir huzur vermemisti. En son benden ozur dilemisti ona da uzulmustum ama neden yapti onca huzursuzlugu??? Bunu ona hic sormadim. Neyse Ickiyi hala icer ama artik agzina icer oldu. Ama en iyisi uzak durmak ben de arada tek tuk icerdim ama artik kullanmiyorum.
Yinede bir pismanlik olmasi guzel ozur dilemesi de yapıcı bir davranış Aslinda biz o özürü bile göremedik
Ben cok agresif insanlara guvenmeyen birisi oldum çıktım. Sende boyle kotu durumlar oldumu kisiliginin gelisme doneminde ?
Aman icme zaten bas ağrısı halsizlik her şeyi mahvediyor gecen ictim ruzgarda esiyordu basimin boynumun ağrısından mahvoldum. Sagolsun esim de geceyi uzatti baktim boyle olmayacak gectim arka koltuga uyudum onlar erkek erkege muabet etti .
Agresifligim fazlasiyla vardi hala var ama artik daha iyiyim hatta sundan bikac sene oncesine gore bile cok cok iyiyim.
Ama insanlara guvenmeme olayi pek yasamadim yani sonsuz guven duymadim ama iliski olarak yeni tanistigim kisilere direk onyargiyla yaklasmadim diyeyim. Gecmis iliskilerimde sunu bunu yasadim, ailemde sunu yasadim diye yeni iliskilerime paranoyak yaklasmadim. Anin tadini cikarttim cogu zaman. Ha uzuldugum de oldu ama bundan korkmadim yine de.
Agresifligim fazlasiyla vardi hala var ama artik daha iyiyim hatta sundan bikac sene oncesine gore bile cok cok iyiyim.
Ama insanlara guvenmeme olayi pek yasamadim yani sonsuz guven duymadim ama iliski olarak yeni tanistigim kisilere direk onyargiyla yaklasmadim diyeyim. Gecmis iliskilerimde sunu bunu yasadim, ailemde sunu yasadim diye yeni iliskilerime paranoyak yaklasmadim. Anin tadini cikarttim cogu zaman. Ha uzuldugum de oldu ama bundan korkmadim yine de.
Alkolu arada ozel gunlerde arkadasimla patlatirdik. Cok icmezdim. Yeni evliyken bikac kere icmisimdir ama daha sonra hic icmedim esim de alkol almiyor.
Bayadir spor yapiyorum. Oyle halsizlik vs durumlarim cok fazla olmuyor.
Ben de gitme bosver dedim konu sahibine. Ama bir yandan da sunu dusunuyorum, bir erkegin ailesi bu olsaydi ben ailemle gorusmycem huzurumu esimle arami bozmycam diyeni cok az olurdu heralde.. ne biliyim biz kadinlar mesela huzurumuzu cok onemsiyoruz aileyle gorusmemeyi bile goze aliyoruz da erkeklere ne oluyor.. ailem de ailem diye tutturuyorlar falan..Üşenmedim eski konunuzu okudum.
Baba evinde içen bir baba ve dengesiz bir anne yüzünden mutlu olamamışsınız.
Evlenmiş gitmişsiniz rezillilerini saklamak iyi bir profil çizmek yerine sizi eşinizin yanında küçük duruma düşürmüşler.
Bebeğiniz olmuş, artık dede-nene olduk düzelmemiz lazım diyecekleri yerde, gelip evinizde ne olduklarını iyice göstermişler, hemde kv nizin yanında...
Siz bu aileniz ile aynı şeyleri her görüşmenizde yaşarsınız, düzelmezler yani.
Ben olsam görüşmezdim..Bu durum zaman içerisinde evlilik huzurunuzu da kaçırabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?