Ne yapmalıyım cok mutsuzum

Esra33ece

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2022
8
6
1
36
Merhaba, eşimle bir konu yüzünden tartıştık daha sonra evden çıktı ben sonrasında mesaj attım saçmasapan konular yüzünden tartışma çıkarıyorsun diye bana mesaj arasında seni sevmiyorum dedi ben o mesajda takılı kaldım ama o hala onu geçip baska şeylerden tartışıyor en son ben de beni sevmeyen bir adamla benim artık konuşacak bir şeyim yok dedim konuyu kapattım o gün konuşmadım ertesi gun konuşmaya çalıştı hiçbir sey olmamış hiç o cümleyi kurmamis gibi ben hala konuşmadım ve 10 gündür konuşmuyorum ne yapacağımı bilmiyorum oğlum okula gidiyor küçük oğluma eşimin annesi bakıyor çalışıyorum ailem farklı bir şehirde ne yapacağımı bilemiyorum kendimi kapana kısılmış gibi hissediyorum sinir anıyla söylenen cümlelere inanmıyorum

Bende bazen sinirlenince kötü şeyler söylerim. Bu konunun sinir katsayısına hatta olayın saçmalığına bağlı. Bir kaç saat veya gün sonra hiç bir şey kalmaz. Bu olayların çok sık olmamasına dikkat edin, bir yerden sonra gerçek olması muhtemel

Olur öyle bende sevmiyorum derim sonra gider öperim. Niye bu kadar takıyorsunuz ki bu sevmiyorum kelimesi çok sık soyleniyorsa sikinti . Sevmiyorum a degil asil tartışma mevzusuna odaklanın ve çözün
Bir erkeğin söylemesi ile kadının söylemesi arasında fark vardır diye düşünüyorum eşim hala üste çıkıyor hatasını anlamak yerine

gerçekten sevmediğini mi hissediyorsunuz eğer öyleyse üzerinde çok durun ama sinir anı insan kardeşine bile neler söylüyor

kavga sırasında söylenen yanlıs kelimelerden bitanesi .. bizde de var tartısma sırasında karşı tarafın canını acıtmaya calısıyoruz . Takılma bence . Normal de sevgisini hisssettiriyosa.

Tartıştığiniz mevzuyu cozdukten sonra dile getirin sevmiyorum sözüne kırıldığınızı bence. Büyük ihtimalle eşiniz de tartışma konusuna onem vermediginizi, sinirle soylenen sözlere takıldiginiz falan düşünüyordur. İletişimsizlik olabiliyor böyle durumlarda. Her iki taraf da başka seylere takıldigindan tartismalar uzayabiliyor.

Sevgisini gösteriyor mu? Sizi devdiğini hissediyor musunuz? Önemli olan bunlar.

gerçekten sevmediğini mi hissediyorsunuz eğer öyleyse üzerinde çok durun ama sinir anı insan kardeşine bile neler söylüyor
Artık hissetmeye başladım eşim son yıllarda 2.çocuk tan sonra boşanma kelimesini de her kavgada sık sık kullanmaya başladı eylemde bir şey yok ama dilde sürekli kullanıyor yapma söyleme dedikçe söylüyor sinir anıyla söyledim deyip işin içinden cikmak kolaylık gibi geliyor bana

2 çocukla bişey yapamayacaginizdan o kadar emin ki boşanmayacağı halde sizi bununla tehtit ediyor, bakın birgün boşanma protokolünü hazırlayıp önüne koyun bakalım napacak , böyle adamlara bu gider, boşanmaktan korkmuyorum eğer bir daha bu kelimeyi edeceksen anlaşmalı bitirelim deyin..

Normalde de yaşadığımız sorunlar vardi 10 yıllık şiddet aldatma yok ama bazen ağır konuşabiliyor küfür değil ama
Çok büyük bir sorun yok gibi görüyor akşam oturup konuşun bu huyundan rahatsız olduğunuzu. Sinirlenince dilinin ayarı olmuyor bu durumdan rahatsızım, kavga ettiğimizde sakince konuşup halledelim kalp kırıcı ifadeler kullanmaya gerek yok 2 yetişkin insanız diyebilirsiniz mesela. Gerçekten sevmediğini düşünmedim yazdıklarınıza bakınca. Anlık sinirle çıkmış gibi.

Evet yapmayacağımi biliyor özellikle küçüğü varken

Ben de her tartışmada derim ama normalde ölüp biterim. Takılmayın

Sinirlenince çok ağır konuşanlar var ama hicbisey olmamis gibi konuşmaya çalışıyorsa hiç belki aklindada kalmamış sana söyledikleri bazı insanların dili zehirdir canını acıtmak için her şey söyler ama aslında hiç birini kalbden söylemiştir. Ama bazı insanlar hiç sevmez günde kaç kere seviyorum der. Yani takılma gercekden sevmese işine gelir sen konusmuyosun oda konuşmaya çalışmaz.

Cesur olun korkmayın..
Cesur olmamaktan öte düşünmeden adım atmamaktan çalışıyorum maddi anlamda eşime bağlı değilim ama çocuklarimi bu kadar küçükken bu kaosun ortasına atmak istemiyorum bencilce davranmak istemiyorum ama bir yandan da karşımdaki insan için çantada keklik olmak istemiyorum arafta hissediyorum

Ilk günlerde konuşmaya çalışıyordu ama ben konuşmadıkca o da konuşmamaya başladı bir insan sinir anıyla da olsa karşısındakinin kırılıp üzüleceğini bile bile seni sevmiyorum hiç sevmedim diyebiliyorsa ya gerçekten sevmiyordur ya da ne olursa karşısındaki asla gitmez bırakamaz diye düşünüyordur her iki düşünce de benim mutsuz olmama neden oluyor

Tabiki çok kırıcı çok mutsuz edici sözler ama sinirlenince çok kırıcı insanlar var senin kirilacagini düşünmüyodur emin ol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…