yani sen arama bencede benim erkek arkadasımda sorun yaşıyor ve askere gitmeyi düşünüyor ama bu tarz dengesizlikleri olmadı çok şükür. Kendini biraz geri çekmenin faydasını göreceksin emin olEvet haklısınn askerlik öncesindede çok sıkıntı üst üste geldi farkındaydım ama bana patlıycağını hiç düşünmemiştim. en son aradığımda hala kızgındı kısa kestik konuşmayı soğuk davrandım birdaha aramıycam seni dedim kapattım. onun aramasını ve pişman olduğunu söylemesini bekliycem artık ..
Yok canım ben abartma kimseyi arama demek istemiştim aslında. Böyle şeyler yaparsan döneceği varsa da dönmez emin ol. Ne zamanki takmamaya başlarsın hiç ummadığın anda döner gelir. Erkek milleti işte mantık aramak zor[/QUOTE][QUOcç="gunes1010, post: 38850854, member: 652428"]Abisinin kız arkadaşı var onunla konuşuyorum danışmak için ..
öyle yapıcam artık ama işte bu sefer hiç aramayıp beni unutmaya çalışırsa benden soğursa flan ondan çok korkuyorum işte bi hafta böyle geçsinde görücez sonucu ...yani sen arama bencede benim erkek arkadasımda sorun yaşıyor ve askere gitmeyi düşünüyor ama bu tarz dengesizlikleri olmadı çok şükür. Kendini biraz geri çekmenin faydasını göreceksin emin ol
sen olsan unutur musun? bu kadar kısa sürede unutacaksa zaten çokta güçlü değildir seninle bağlarıöyle yapıcam artık ama işte bu sefer hiç aramayıp beni unutmaya çalışırsa benden soğursa flan ondan çok korkuyorum işte bi hafta böyle geçsinde görücez sonucu ...
ilk ayrılık sebebi neydi.durup dururken sebepsiz ayrılıyosa ben onun altında bişey ararım.
Sen daha 18 yasındasın ne eşi ne evliligi acelen ne üniversıte oku meslek edın evlenınce basın goge ermıyor senı pacavra gıbı her sınırlendıgınde kenara atana azarlayan bırıyle evlemek nedır onun aılesıde ılgınc senınle yasıt erkek kardesım var kız arkadası benı arasa azarlarım bunlar gelıp gecıcı hevesler kendını kaptırmaAma işte çok yakındık birbirimize anne kız gibi olduk evlilikle nişanlıkla alakası olabilir ama onu eşin olarak görüyosun aileside seni öyle görüyor
sen olsan unutur musun? bu kadar kısa sürede unutacaksa zaten çokta güçlü değildir seninle bağları
ilk ayrılılığımız bana bağlanıp beni üzmekten korkuyodu ama sonra hemen döndü bana
seviyorsa geçer canım geçeer. Dua et bol bolasla unutamam sonuçta 1,5 senedir çok güzel bir ilişkimiz vardı kıyamam yani.. kızgınlığı bi geçsinde kolay kolay geçmez bide onunki
ValLa erkek arkadasının yerndeolsaydım bende kızardım.Oglan kardesımım sevgılısde senın gıbı yapıyodu bı tartsmada kardesıme ulasamazsa ya anemı yada benı arardı ama en sonunda buktırdı kendınden.ama işte çok seviyorum aramak istiyorum çok merak ediyorum askere gidince çok yalnız hissedicek olgunlaşmasını istiyorum aklı başına gelsin istiyorum çok saçma sapan bi konudan ailesini aradım diye çok kızdı arkasından iş çevirir gibi .
ben biraz yaşımdan olgun bir insanım bunu çevremdeki beni tanıyan çoğu insan der.. herşey tozpembe değil arada kavga ederiz kızarız aileye danışmakda önemli bence işte insan çok sevince böyle oluyoSen daha 18 yasındasın ne eşi ne evliligi acelen ne üniversıte oku meslek edın evlenınce basın goge ermıyor senı pacavra gıbı her sınırlendıgınde kenara atana azarlayan bırıyle evlemek nedır onun aılesıde ılgınc senınle yasıt erkek kardesım var kız arkadası benı arasa azarlarım bunlar gelıp gecıcı hevesler kendını kaptırma
ValLa erkek arkadasının yerndeolsaydım bende kızardım.Oglan kardesımım sevgılısde senın gıbı yapıyodu bı tartsmada kardesıme ulasamazsa ya anemı yada benı arardı ama en sonunda buktırdı kendınden.
seviyorsa geçer canım geçeer. Dua et bol bol
kendini avutma hemen döndü falan diye.belliki kafasında seninle ilgili şüpheleri var.hiç üstüne gitme.dönerse düşün tart madem seviyosun istiyosun, dönmezse sakın peşinden gitme derim.
aynen şüpheleri var arkasından iş çevirdiğimi düşündü. benden hiç haber alamayınca napıcak bakalım
arkasından iş çevircek ne var bunda.zaten ben ilk ayrıldığında sizden şüpheleri varmış diyorum.sonraki olaylar ayrı.
ilk ayrıldığımızda benden şüphesi yoktu bağlanmaktan korkuyodu birine..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?