Daha flört aşamasında ,en iyi mutlu olmanız gereken zamanda,ortada doğru dürüst bir sebep yokken sana bunu yapıyorsa , ya ilerde neler yapmaz.
Biraz gururlu ol, bırak nereye gidiyorsa gitsin, resmen seni gel gel git git oyuncağa çevirmiş.Bana öyle ağzına geleni sayacak sebepsiz yere ,asla birdaha benim tırnağımın ucunu göremez. Aferin çıkart tepene böyle her gün kendine saydır.Bırak gitsin askere belki adam olur
Seni istemiyorum diyen birinin neden peşinden koşuyorsun birde anne va babasını aramıssın yazık biraz gururlu ol yahu dunyanın merkezımı bu adam senı istemeyeni sende isteme
O seni merak etmiyor hem daha ortada soz yok nısan yok bu kadar aile ile yuzgoz olmak nedir ben anlamıyorumkızdığında istemiyorum istemiyorum diyo kızgınlığı geçince onları dediği için çok pişman olduğunu söylüyo aradım ama işte onlardanda gizlimiz saklımız olmasın diye çok merak ediyodum onu moreli nasıl napıyo diye birazda onun yüzünden aramıştım
onlardan gizlimiz saklimiz olmasin ne demektir? tabiki yeri gelip gizli sakli da olacak..kızdığında istemiyorum istemiyorum diyo kızgınlığı geçince onları dediği için çok pişman olduğunu söylüyo aradım ama işte onlardanda gizlimiz saklımız olmasın diye çok merak ediyodum onu moreli nasıl napıyo diye birazda onun yüzünden aramıştım
Elbette olucak ama erkek arkadaşım hiçbir şey anlatmıyodu ailesine , hep çekişirdi ailesi erkek arkadaşıma niye anlatmıyosun hiçbirşeyini diye .. birde ailesiyle aram çok iyi kızı gibi seviyolar beni çokda yakın oldu birbirimize sonuçta askere gitcekti..onlardan gizlimiz saklimiz olmasin ne demektir? tabiki yeri gelip gizli sakli da olacak..
Abisinin kız arkadaşı var onunla konuşuyorum danışmak için ..Kardeşleri varsa onları ara olmadı kuzen falan ararsın sonra
Ama işte çok yakındık birbirimize anne kız gibi olduk evlilikle nişanlıkla alakası olabilir ama onu eşin olarak görüyosun aileside seni öyle görüyorO seni merak etmiyor hem daha ortada soz yok nısan yok bu kadar aile ile yuzgoz olmak nedir ben anlamıyorum
Evet haklısınn askerlik öncesindede çok sıkıntı üst üste geldi farkındaydım ama bana patlıycağını hiç düşünmemiştim. en son aradığımda hala kızgındı kısa kestik konuşmayı soğuk davrandım birdaha aramıycam seni dedim kapattım. onun aramasını ve pişman olduğunu söylemesini bekliycem artık ..askere gidecekse sana daha çok yaklaşması lazım erkekler de şu askerlik öncesi ve askerlikte kaybetme korkusu fazlaca oluyor. Ters bişeyler vardır çok kurcalama bence seni, senin onu sevdiğin kadar çok seviyorsa yeminlerini yutup gelir zaten sen elinden geleni yapmışsın. Sevgisiyle alakalı seviyorsa gelir, gelmezse de beni sevmeyen adam yanımda olsa ne fayda diye düşünmelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?