Iyı yaparsın canm ılıskınızı ıysıyşe kotusuyle kendını yasamalısınız.O konuda bende erkek arkadaşıma hak verdim aramıycam zaten bundan sonra onun aramasını bekliycem skypede açık olmıycam görücez artık
bu kadar acikli hale getirme, harbe gitmiyor, hem cok yalnizsa sevdigi kadini o istemeli yaninda, zorla mi yaninda olacaksin? kendine deger ver..
Iyı yaparsın canm ılıskınızı ıysıyşe kotusuyle kendını yasamalısınız.
Canım ilişkinizi sen biliyorsun.Herkesde aynı yada benzer problemler farklı sonuçları doğurur.İlişkinizin bitme nedeni ne olmuyo demiş ya olmayan ne ona göre bunu belirle.Ve biraz çek kendini sende kırılmalısın ona.Bu erkeklerin çok pardon ama nazlanmasına gelemiyorum ben.Çok havalandırmayacaksın.Akışına bırak ve çok bunaltma onu da.Ama sana tavsiye benliğini asla ezdirme asla.
klasik taktik.. ayriligin sucunu ve yukunu senin omuzlarina birakacak.. onun yuzunden aradin, keyfinden degil. adam gibi aciklama yapsaydi sana o zamanbana demiştiki keşke annemleri aaramasaydın diye eğer aramasaydın elbette sana karşı bigün kızgınlığım geçicekti barışırdık ama işte o olay son nokto oldukendi köşeme çekilip onu bekliycem meraktan çıldırıcam ama bunu yapmam lazım
alttan almıyorum ben bunları hep gördüm 2-3 gün beraberken hiç birşey olmuyor gülüyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz uzakta olunca kendisini yalnız hissediyor
klasik taktik.. ayriligin sucunu ve yukunu senin omuzlarina birakacak.. onun yuzunden aradin, keyfinden degil. adam gibi aciklama yapsaydi sana o zaman
Alttan aliyosun.
Egerki transformers gibi once vahsi sonra geri soft birine donuyorsa ve sen bu davranisini cok normal goruyorsan alttan aliyosun demektir.
Su an sen onun sana yaptiklarinin kizginlik haline yormaya calisyorsun.
Belkide senin dedigin gibi ilerde geri duzelicek pisman olucak.
Ama o zamana kadr senin hislerin senin kalbin senin gururun ne oldu?
Buna alttan almak denir.
ilerde geri düzelip pişman olunca ben ne yapıcam o zaman ?
Biraz kendi halinize bırakın.Ya düzelir yada işte.Ama hayrlısı olsn demek en doğrusu.Uzulme inşallah toparlanır.bana demiştiki keşke annemleri aaramasaydın diye eğer aramasaydın elbette sana karşı bigün kızgınlığım geçicekti barışırdık ama işte o olay son nokta oldukendi köşeme çekilip onu bekliycem meraktan çıldırıcam ama bunu yapmam lazım
Tek care degismesi.
Sizi surunduruyor surunduruyor sonra tm hadi gel diyince siz cocuklar gibi havalara ucuyosun.ki dolayisiylada hesap sormuyosunuz. Bana donduya sevgilim bu yeter diyosunuz.
Yetmez bu.
Yetmemeli.
Siz onun usagi degilsinz.
Siz onun vurup kirip geri pisman olma tavrini onayladiniz bi kere. Duzen boyle gitti.
Su an eliniz kolunuz übagli olmasida cabasi. Geri pisman olur gelir gbi bi dusunce icindesiniz.
Bu bekle surecindede sizin gururunuz sizin kalbiniz sizin karakteriniz eklisiyor.
Ve bu onlanlar sizin sucunuz. Siz buna o hakki tanidiniz, alttan aldiniz.
Biraz kendi halinize bırakın.Ya düzelir yada işte.Ama hayrlısı olsn demek en doğrusu.Uzulme inşallah toparlanır.
geri döndugu zaman sen bana bunlari dedin ya cok uzdun beni diyodum hemen benim gonlumu almak icin ugrasiyodu sonra bende yumusuyodum kendimi ezdirmedim bi ara hic konusamadik diye cok kizdim surekli soguk davrandim ama gecti zamanla
bildigini okuyacaksin diye dusunuyorum.. ben ne diyorum sen hala ne diyosun..İşte ailesine onu kötülediğimi flan düşünüyo istemediği birşey yapmıştım sonuçtaof off hiç yaşamasaydık bu ayrılığı şimdi ikimizde kötüyüz sesinden anladım en son konuştuğumuzz ayrılık sebebi çok net değildi bu aralar çok bunalımdaydı maddi manevi sonra bende yanında olamıyodum yalnız kalmıştı askere nasıl gitcem diye dert ediyodu
o zmn nerden buluyor bu adam bu curreti?
bir olur iki olur sonrasi?
demekki seni kaybetme korkusu yok.
Neyse sen en iyisi uzak dur simdilik ondan.
belkide askerlik psikolojisi sardi.
gozleri biraz seni arasin.
ama egerki geri donerse bu huyundan vazgecirmeyw bak sen ilk once. Yazik degilmi sana.
aynen ya bu huyunu hic sevmiyorum zaman gecsin kendisini boslukta hissedicek ariycaktir bende soguk davranicam biraz surunsun bende kolay lokma degilim ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?