• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım?

Annenin hayata bakıs acısı farklı.. Senın yapman gereken sey unıversıteyı kazanıp baska sehırde yasamak.

Annen bu noktada bıraz bencıl bakıyor benı bırakma baska sehırde unı okuma dıyerek. Nereye kadar?

Hadı unı yı yanında okudun dıyelım. Is kuracaksın. Atanacaksın. Yıne baska yere gıdıceksın. Bence annenı dınleme. Unı yı kazan oku. Yasın da gecıyor bak.:sus:

Annenin hayata bakıs acısı farklı.. Senın yapman gereken sey unıversıteyı kazanıp baska sehırde yasamak.

Annen bu noktada bıraz bencıl bakıyor benı bırakma baska sehırde unı okuma dıyerek. Nereye kadar?

Hadı unı yı yanında okudun dıyelım. Is kuracaksın. Atanacaksın. Yıne baska yere gıdıceksın. Bence annenı dınleme. Unı yı kazan oku. Yasın da gecıyor bak.:sus:
Doğru. Bu yaşlarda hayatımı düzene koymazsam ileride zorlanırım. Hata yapma oranım artar, hiç bir meslek sahibi olamazsam evlendiğimde birine el uzatmak ta istemiyorum.

Ne annenizi ne babanızı yermeden ne kadar güzel yazmışsınız,öncelikle tebrik ederim.
Bunca yıl babanızla bu şekilde,rahat yaşadıktan sonra tabiki annenizle yaşamak sizi zorlayacaktır.Zamanla sizin ona onun size alışacağınızı düşünüyorum.
Fakat sizin seçim şansınız olmadığından ,annenizin o ithamları kullanması hoş değil gerçekten.

Doğru. Bu yaşlarda hayatımı düzene koymazsam ileride zorlanırım. Hata yapma oranım artar, hiç bir meslek sahibi olamazsam evlendiğimde birine el uzatmak ta istemiyorum.

Evet canım.. Ablanı dinle sen :sus:
Actıgın her konuyu takıp edıyorum. Takıpteyım:KK55:

ayyy kusura bakma ama annen çok kötü bir insan bence, hem seni bırakıp hem sana salak gibi davranıp, öpünce itip, her türlü kabahatini sana atan bir insan. bence en kısa zamanda il dışı üniversite kazanıp gitmelisin, ya da babanın yanına taşın.

Ne annenizi ne babanızı yermeden ne kadar güzel yazmışsınız,öncelikle tebrik ederim.
Bunca yıl babanızla bu şekilde,rahat yaşadıktan sonra tabiki annenizle yaşamak sizi zorlayacaktır.Zamanla sizin ona onun size alışacağınızı düşünüyorum.
Fakat sizin seçim şansınız olmadığından ,annenizin o ithamları kullanması hoş değil gerçekten.
Doğru, tamamen böyle..
Doğrusu onun artık kısıtlanamayacı özgürlüğe kavuştuğuna inandırmaya çalışıyorum. Açtığım saçtığım yok elbette, ama canı sıkıldığında akşam bir Cafe'ye gidip doyasıya kahve içip sigarasını tüttürebilmeli. Ona "kadın kısmının akşam saati ne işi var" düşüncesinden soyutlaştırmak benim amacım. O benim herşeyim çünkü. Yalnız o yanaşmıyor böyle olmaya. İşin kötü tarafı benim de nefes almama izin vermiyor..

ayyy kusura bakma ama annen çok kötü bir insan bence, hem seni bırakıp hem sana salak gibi davranıp, öpünce itip, her türlü kabahatini sana atan bir insan. bence en kısa zamanda il dışı üniversite kazanıp gitmelisin, ya da babanın yanına taşın.
Doğrusu kötü değil de kabullenememe olabilir. Bana "babana benziyorsun" diye çıkışır bazen. O Zaman'lar anlarım nefreti var ama bana değil. Belki saldıracağı kimse olmadığından belki babamı hatırlattığımdan. Elbette desteklemiyorum böyle olmasını ama işte..

Evet canım.. Ablanı dinle sen :sus:
Actıgın her konuyu takıp edıyorum. Takıpteyım:KK55:
Çok teşekkür ederim, yeni adapte oluyorum. Doğrusu iyi geliyor, birden birçok insanın yanımda olduğunu hissettim.. Doğru ya da yanlış olan tüm kararlarımda, bana "şu şöyledir, bu böyledir, bunun farkında ol" diyen olmadı pek. Burada sizlerin fikirleri benim düşünemediklerimi ve göremediklerimi farketmemi sağlıyor. Kısa sürede çok fazla sevdim..

Back
X