ne yapmalıyım şimdi

msj çok kötü bir msj değil açıkçası. evet yeterince resmi değil ama çok da cıvık değil.
canım cicim dememiş en azından buna da şükür.

doğum gününde çiçek yollama meselesine gelince: benim de doğumumda, kızımın doğumgünlerinde ya da özel günlerimizde eşimin departman asistanı çiçek göndermiştir.
benim doğumgünümü eşime mail olarak hatırlatmıştır

her şeyin altında mutlaka kötülük aramamak gerekir.
bence öncelikle o kızla bir şekilde samimi olun. (sırlarınızı paylaşın anlamında değil, iletişim kurmak anlamında)

ben eşimin bütün şirketlerinde departman asistanlarıyla da kendine bağlı çalışan bayan elemanlarıyla da bir şekilde bahanelerle iletişime geçtim. eşimi şirketten aradığımda onların ismini söyleyip halini hatrını sorup onları onore ettim.
bence bu işe yarar.

aradığını söylemeyi unutmasını bir kereye mahsus kabul edebiliriz belki.
ben olsam 1-2 gün sonra tekrar arar (özellikle de eşimin olmadığını bildiğim bir saat olabilir mesela) "ben aradığınızı iletirim dediğinde" ; umarım bu sefer unutmazsın zira geçen sefer acil bir durum vardı ve cebinden de ulaşamadım, epey zor durumda kaldım vs gibi "İLETMEDİĞİNİ BİLDİĞİNİ" söyleyebilirsin.

siz tepki ile yaklaştığınız için bu yazılanı bile yanlış anlıyorsunuz . hastalık eşinizin hasta olması anlamında söyledim nasıl düşünüyorsanız oraya cekmeyin .

Canım bence şu durumda eşinde rahatsız mesaj atmasından ve gereken tepkiyi koyuyor kıza.. 'Müsaitim ama gerek duymuyorum' çok ağır bir mesaj aslında kızın anlaması lazım. Bazı şeyleri anlamak için düşünmek lazım sanırım bu kız düşünme özürlü..

kadın besbelli kocanıza asılıyor. merak ediyorum diyerek ilgisini çekmeye çalışıyor.
sen ne diye benim kocamı merak ediyorsun değil mi ama. şüphelenmen çok normal.
burda önemli olan eşinin tavırları.

bak tatlım bu benm doğum günümü yıldönümümüzü falan hiç umursamaz sadece eşimin ve oğlumun doğum gününde bunu yaptı.hatat eşim bi gün gtmedi şirketi hani enden gelmediğini sordu eşimde selin hasta dedi pat kapattı teli hani geçmiş olsun falan bile demiyor.
aramalıyım aslında hani önyargılı mıyım abartıyo muyumda diyorum ama içim içimi yiyo

Bence doğru olan eşine onun bir hatası olmadığı için onu kırmadan. 'Ben bu mesajdan çok rahatsız oldum. Sana güvenim var. Ama kızla arana gerekli mesafeyi koy. O da yüz bulup mesaj atmasın' de. Eminim eşin gerekeni yapacaktır.[/QUOTE]

bnde katılıyorum buna hanı sevgılı olsanız ıstedgn kadar trıp yap küs say söv ama evlısınız ısler degıstı artık guzelce konusmayı dene bde kendın dıyorsun zaten saklamak ısteseydı saklardı sılerdı fılan dıye
kız esıne yakın davranmaya calısıyor eger sende bu yuzden esınle aranı bozarsan o kız bırden degerlı olur esının gozunde yanı aklında yoksa ble adamın aklına zorla sokmus olursun kızı akıllı davranman lazım

eşimle aynı odada olmasalar dicem ki eşime konşma ama insan aynı odayı paylaştığı zaman mecburi oluyo bide iş ortamı sonuçta ve sekreter yani bütün aramalar onun üzerinden gerçekleşiyo anlaması lazım evet ama anlamak istemyr yada düşünmüyo umursamıyo veya en kötü ihtimal:her yolu deniyo

Eşine a öylemi eşinize geçmiş olsun dileklerimi iletin yada sadece çok geçmiş olsun demediyse. Benim kanaatimce huzursuz olmakta haklısınız. Sakin ben yanlış düşünüyorum günahını alıyorum dur diyede düşünmeyin önleminizi alın.... Ama eşinizin haberi olmadan ki eşinizin aklına karpuzun kabuğunu düşürmeyin...

bnde katılıyorum buna hanı sevgılı olsanız ıstedgn kadar trıp yap küs say söv ama evlısınız ısler degıstı artık guzelce konusmayı dene bde kendın dıyorsun zaten saklamak ısteseydı saklardı sılerdı fılan dıye
kız esıne yakın davranmaya calısıyor eger sende bu yuzden esınle aranı bozarsan o kız bırden degerlı olur esının gozunde yanı aklında yoksa ble adamın aklına zorla sokmus olursun kızı akıllı davranman lazım
[/QUOTE]

eşim mesafesni koruyo zaten ama mecburen onunla muhattap olmak zorunda samimi değil hani işe gitmediği zaman onu arayıp bildirmesi gerekiyo mesela arıyo söylüyo ama çok mesafeli konuşuyo eşim dikkat ediyorum başka odada da olsa öyle konuşuyo ama kız karşılığında samimi biraz daha arkadaşça facebook'unda falan mesela eşimi ekledi eşim kabul etmedi bunu bile soruyo niye kabul etmedn diye ve ben çooook rahatsız oluyorum

ilgi çekmeye çalışıyo doğru bende bunun farkındayım ama evli bi adamın ilgisni çekmek bekar bir erkekten daha zordur değil mi

eşimin haberi olmadan nasıl yapabilirim ki

Bunca yıldır iş hayatı içerisindeyim. Birçok erkekli ortamda çalıştım. 1 - Eğer msj atabileceğim kadar yakın bir arkadaşımsa ya abi nasıl oldun? yada ablam nasıl oldun? yazarım...2- Yok beyli hanımlı konuşmamı gerektirecek bir durum varsa zaten mesaj çekmem. 3- Çok merak ettim illa aramam mı gerekiyor ev telinden ararım. Cebinden değil. Özellikle eşini ister, nasıl oldu diye bilgi alırım. 4- Eşimin iş ortamını ve çalıştığı insanları bilirim. Yani samimi olanları.Hatunun biri benim eşime nasıl oldun diye msj çekti diyelim eyvallah.Eşimde iyiyim diye cvp verdi ona da eyvallah. Sonra arayacak açmayınca müsait değil misin diye soracak! Ne haddine. Müsait olsa zaten açar.Ben tutamam kendimi pat diye patlatırım çok ilgili gördüm seni hayırdır doktor musun sen diye? Devir o devir artık. Ben dikkat ediyorsam herkez edecek. Etmeyene de bildiririm haddini.

cnm bende öyleyim dikkat ederim hep böyle şeylere yani ister istemez rahtsz oluyor insan evli olan insana ben bekarken dahi msj atamazdm yada dediğin gbi abi nasıl oldun falan derdm bu sevgli olmaya benzemiyo ki evlilik sonçta eşleri düşnmek lazm

shelıncım gecen hafta hıc yapmayacagım seyı yaptım sevgılımın tel gorusme kayıtlarına baktım netten ,
onunla aynı yerde calısan cay ısıne bakan bı kadın var kadını bnde tanıyorum herseye burnunu sokan ,o ortamdakı tek bayan oldgu ıcın herkesın onu onemsedgnı zanneden bırı ustelık evlı 10 yasında kızı var neyse bn kayıtlara baktım bazen mıgrenım tutuyo fılan erken yatıyorum bn bnden snra gece 11 de 12 de bu kadının numaraları cıkmıs bu numara msj attı dıye tabı bn kıyametı kopardım :)
yanı ona asla bakmıycagını bıldgm halde olurmu olur dedım ıcımden kı senın kocan kıskanmakta cok haklısın ama sen eger dıkkat edıyorsan boyle seylere oda dıkkat etsın edıyor dıyorsun ama mesafe koysun en azından

eşimin haberi olmadan nasıl yapabilirim ki

Bende düşünüyorum.. Böyle vıcık vıcık yüzsüz insanlara kaşla gözle şeyler anlatılmaz ki anlamazlar da . İlk önce iş yerine gidin size karşı tavrını bir ölçün..Uyarıyım yapmacık da davranabilir... Bir gözlemleyin.

ablacım kutluyorum senı herkez bızım gbı dusunse zaten sorun kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…