ne yapmalıyım sizce ......

Çok affedersin ama atalarımız: "Alışmış g........ don durmaz." demişler. Onu da böyleleri için söylemişler işte. O yüzden beraber olsam benim mi olur bana mı bağlanırın hesabını yapma boşuna... Öyle bir adam için bunca şeyi düşünüp güzel aklını yormaya bile değmez...

evet canım ya çok haklısın bencede öyle o bu hayat tarzını alışkanlık haline getirmiş değişmiyor bir türlü yapıcak birşey yok bana çekip gitmek düşüyor

Nasıl yani ben mi yanlış anladım acaba diye bir kez daha okudum ama doğru anladım galiba. Sevgilin başka bir kadınla yatıyor seninle beraberken ve sen hala bu adama sevgilim , sevdiğim erkek diyebiliyorsun. Çarpık bir ilişki anlam veremedim. :26:

şöyle düşünüyorum sonuçta bu erkekler için ihtiyaç bundan dolayı kadınla görüşüyor olabilir

yok ya bi tek erkeklerin ihtiyaçları var zaten kadınlar nasıl duruyor bekliyor acaba bi de bu hikaye var bi de buna inananlar

hmm bak burda haklısın ona bağlansaydı benle çıkmazdı görüşmezdi bile

SENCE ERKEKLER İÇİN FARK EDER Mİ BU BURDA NE ADAMLAR VAR KARISI ÇOLUĞU ÇOCUĞU VARKEN KAÇ KİŞİYLE GÖRÜŞÜYOR ALDATIYOR HİKAYE BUNLAR KARDEŞİM ERKEK BULDUĞU HER FIRSATI FIRSAT VEREN HER KADINI DEĞERLENDİRİR

link vermek yasak sanırım ama topicde nişanlısından ayrılan arkadaşın konusunu bi oku istersen

Son düzenleme:
canım zaten bakire olduğumu biliyor ama bunların önemli olmadığını söylüyor bakire kız arkadaşım taa okuldayken vardı diyor önemsemiyor yani

yapma canım Allah aşkına... tabiki sana bunun artık bu zamanda önemsiz birşey olmadığını söyleyecek... neden aksini söylesin ki.. bak kafana bir şekilde düşüncesi girmiş sonuçta.. önem vermediğini onun için sorun olmadığını bile yazıyorsun.. amaç da bu zaten... sana deseydi ki; işimi gördüğüm kişi şöle böle.. ama evlenmek istediğim kız tamamen saf olmalı diye.. o zaman aklının ucundan geçmeyecekti.. diyecektin ki o tür kadınlar ona göre basit, ben özelim.. sende bunun yolunu açmak için o cümleleri sarfettiğini düşünüyorum kaldı ki istediği de olmuş.. sakın ola sakın yapma öyle birşey.. seven insan ihtiyacı için bile olsa başkasına dokunamaz bile.. yapmayan nasıl yapmıyor acaba??' olur da bir ayrılıktan sonra keşke dersin.. gelip yine burda vahlanırsın canım benden söylemesi....

canimmm benimm seni cok iyi anliiorum böyle bitane bendede vardi cook sevmistim beni hep tehdid ederdi yapalimm yapalimm yoksa ayrilirim ben dayanamiomm fln msn de görüsürken camda soyunmami bile istemisti sürekli tehtid baski allahtan yapmadim simdiki aklim olsaydi direk bitirirdim o yüzden sakinn yapma degermi sonra senden hevesini alipta seni terk ederse daha cok üzülürsn pisman olursunn coook aglarsin seni kirletmesine izin verme ne olursa olsun canimm yapmaa ben sana arkana bakmadan cek git derim güzelimm

benim bir arkadasimda senin gib sevgilis yatalim aramizda olmasin boyle seyler ben rahat adamimi birakirim seni falan filan diye kizla beraber oldu 3 ay sonrada psotaladi..bu ikinci erkek aradasina dayanamadi soyledi seni uzmek istmeiyorum boyle bisey geldi basima diye oda aynisini yapti postaladi..sonra biz kizla yine gorusmeye basladik kisaca basindan gecenleri anlatinca yu be kizim sana yat ne varki diye akil verenlerin agzina ne bakiyorsun...biz oyle bir ulkedemi yasiyorus..neyse biri ile tanisti bu arada evlilik yolunda ilerliyordu hersey sonra kiz valla bir estetisyen buldu 3.5 bin tl para bayildi gitti diktirdi..sabahlara kadar tobeler dualar kizin yari omru gitti boyle sacmalaiklar yapti diye..sonra hayirlisi ile evlendi..yani hic bir erkege degmez adini kirletmeye istemiyorsa birakirisn donup arkana bile bakmazsin...

Çok saçma birrşey denemekten yanasınn.. Bırakk kalmak isterrr kalırr.. Gitmek istersededee Arkasından güle gülee demek kalırr...

bencede canım işte bende onu söylüyorum erkek birini sevsede veren kadına gidiyor değerlendiriyor doğaları böyle maalesef herkes için böyle bu ama bazı kadınlar bunu kabullenmek istemiyor her ne kadar istemesek de öyle bu

yok canım zaten öylesine bir düşünceydi geldi geçti beni sevmeyen gitsin ne yapayım ben çok sevdim ama budavranışları beni kendinden soğutuyor

Arkadaşım sakın kendime bağlıycam diye böyle bir hataya düşme. Çokta kısa süreli bir ilişki. Açıkçası insanların birbirine bağlanması için birlikte olması gerekmiyor. Yıllarca beraber olan ve evlenene kadar birbirini bekleyen insanlar var.

Birlikte olmak yanlıştır gibi bir yorum yapmak bana düşmez. Kişilerin kendi tercihidir. Ama yazdıklarını okuduğum zaman vardığım kanı şu canım. Bence sevgilin ve senin aranda hayata bakış açılarınız ve yaşam tarzlarınız arasındada ciddi farklar var. Şimdiden bu farklar zaten fazlasıyla görünüyor. Daha ilişkiniz çok taze. Cicim ayları geçtikten sonra bu tip sorunlar iyice gün yüzüne çıkıyor. O yüzden beklemende fayda var.

Ayrıca seni aldattığını da unutma. Zaten bu bile kabul edilecek birşey değil. Erkeklerin ihtiyaçları farklıdır gibi bir yaklaşımı yanlış buluyorum. Kadınların ihtiyaçları yok mu yani yıllarca sevdiklerine dokunmadan bekliyorlar. Adımlarını atarken iyi düşün üzelecek adımlar atma canım...

canım aslında çok garip bir nokta var mesela ben büyük şehirde doğmuş büyümüş biriyim burda okudum ailem de eğitimli yani böyle söylemek istemiyorum tabi sakın yanlış anlamayın sosyolojik açıdan değerlendirin diye söylüyorum kendisi küçük bir şehirde doğmuş büyümüş ailesi de tam bir anadolu ailesi yani nasıl bu zihniyette olabiliyor anlamıyorum bencede yalan söylüyor çünkü bu zihniyette olması imkansız birşey anlamadım gitti ben bu erkekleri..

bu nasıl bı gorustur ya erekekler ole derler ama evlenmek ıcınde mutlaka aradıkları seydır bekaret yanı olede olmalıdır sen kendıne baglama ıcın boyle bır yol ızleme derım ılk once kendıne saygını yıtırırsın 35 yasına gelmıs bır erkek neden sımdıye kadar evlenmıyor bence onun bole bı seyde gozu yok gezım tozım onla yatayım bunla kalkayım bunun derdındedır o en yakın zmnda ayrıl derım kendıne uygun basak kısıyı bulsan senın ıcın daha ıyı olur

canım bunun önemli olmadığını söylüyor sürekli herşeyi yapıp kızda olabilirsin diyordu başlarda bana ben öyle biri değilim ama başta bunu söyledğinde çok kırılmıştım gerçi sonra anladı beni zaman geçtikçe ama işte ilişkimiz düzelmiyor kopma noktasındayım .

sakın ama sakın öyle bir şey düşünme
bir erkek bir kadına seks aracılığıyla bağlanmaz eğer öyle olsaydı bu kadar çok kadın terk edilmezdi. kaybolacağı varsa kaybolsun, sırf ihtiyaçlarını düşündüğü ve nefsine hakim olamadığı için o kadına gidiyorsa gitsin. kendinize dokundurtmayın ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…