canım belkide ilerde karşına öyle biri çıkacakki iyiki bırakmışım diyeceksin ondan ne hali varsa görsün
ayy canım inşş ya bulurum rtık beni gerçekten seven birini bu ne yaa görüşmüyorum bir daha karar verdim bitirdim kafamda ne hali varsa görsün yazık ya valla genç kızların duygularıyla oynuyorlar istemiyorsan usulünce söyle medem ne oyalıorsun yani
ayy canım inşş ya bulurum rtık beni gerçekten seven birini bu ne yaa görüşmüyorum bir daha karar verdim bitirdim kafamda ne hali varsa görsün yazık ya valla genç kızların duygularıyla oynuyorlar istemiyorsan usulünce söyle medem ne oyalıorsun yani
zaten yaşıda büyükmüş utanmaz aslında onun yuva sahibi olması lazımdı
zaten yaşıda büyükmüş utanmaz aslında onun yuva sahibi olması lazımdı
bende zaten ona aldandım hadi dedim yaşı var olgun olur dedim baksana başımıza gelenlere .
Çok affedersin ama atalarımız: "Alışmış g........ don durmaz." demişler. Onu da böyleleri için söylemişler işte.O yüzden beraber olsam benim mi olur bana mı bağlanırın hesabını yapma boşuna... Öyle bir adam için bunca şeyi düşünüp güzel aklını yormaya bile değmez...
şöyle düşünüyorum sonuçta bu erkekler için ihtiyaç bundan dolayı kadınla görüşüyor olabilir
hmm bak burda haklısın ona bağlansaydı benle çıkmazdı görüşmezdi bile
beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .
canım zaten bakire olduğumu biliyor ama bunların önemli olmadığını söylüyor bakire kız arkadaşım taa okuldayken vardı diyor önemsemiyor yani
SENCE ERKEKLER İÇİN FARK EDER Mİ BU BURDA NE ADAMLAR VAR KARISI ÇOLUĞU ÇOCUĞU VARKEN KAÇ KİŞİYLE GÖRÜŞÜYOR ALDATIYOR HİKAYE BUNLAR KARDEŞİM ERKEK BULDUĞU HER FIRSATI FIRSAT VEREN HER KADINI DEĞERLENDİRİR
link vermek yasak sanırım ama topicde nişanlısından ayrılan arkadaşın konusunu bi oku istersen
canimmm benimm seni cok iyi anliiorum böyle bitane bendede vardi cook sevmistim beni hep tehdid ederdi yapalimm yapalimm yoksa ayrilirim ben dayanamiomm fln msn de görüsürken camda soyunmami bile istemisti sürekli tehtid baski allahtan yapmadim simdiki aklim olsaydi direk bitirirdim o yüzden sakinn yapma degermi sonra senden hevesini alipta seni terk ederse daha cok üzülürsn pisman olursunn coook aglarsin seni kirletmesine izin verme ne olursa olsun canimm yapmaa ben sana arkana bakmadan cek git derim güzelimm
Arkadaşım sakın kendime bağlıycam diye böyle bir hataya düşme. Çokta kısa süreli bir ilişki. Açıkçası insanların birbirine bağlanması için birlikte olması gerekmiyor. Yıllarca beraber olan ve evlenene kadar birbirini bekleyen insanlar var.
Birlikte olmak yanlıştır gibi bir yorum yapmak bana düşmez. Kişilerin kendi tercihidir. Ama yazdıklarını okuduğum zaman vardığım kanı şu canım. Bence sevgilin ve senin aranda hayata bakış açılarınız ve yaşam tarzlarınız arasındada ciddi farklar var. Şimdiden bu farklar zaten fazlasıyla görünüyor. Daha ilişkiniz çok taze. Cicim ayları geçtikten sonra bu tip sorunlar iyice gün yüzüne çıkıyor. O yüzden beklemende fayda var.
Ayrıca seni aldattığını da unutma. Zaten bu bile kabul edilecek birşey değil. Erkeklerin ihtiyaçları farklıdır gibi bir yaklaşımı yanlış buluyorum. Kadınların ihtiyaçları yok mu yani yıllarca sevdiklerine dokunmadan bekliyorlar. Adımlarını atarken iyi düşün üzelecek adımlar atma canım...
bu nasıl bı gorustur ya erekekler ole derler ama evlenmek ıcınde mutlaka aradıkları seydır bekaret yanı olede olmalıdır sen kendıne baglama ıcın boyle bır yol ızleme derım ılk once kendıne saygını yıtırırsın 35 yasına gelmıs bır erkek neden sımdıye kadar evlenmıyor bence onun bole bı seyde gozu yok gezım tozım onla yatayım bunla kalkayım bunun derdındedır o en yakın zmnda ayrıl derım kendıne uygun basak kısıyı bulsan senın ıcın daha ıyı olur
Beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?