ne yapmalıyım sizce ......

haklısın en iyisi çekip gitmek galiba bende çok sıkıldım

Yanlış anlamayın sizi yargılamak için söylemedim. Biz kadınların gözü aşık olunca kör olabiliyor ya da bambaşka biri olabiliyoruz. Kaybetmemek için herşeyi yapıyoruz ama bunu haketmeyen biri için yaptığımızda maalesef yanlış yapmış oluyoruz, yine canı acıyan, üzülen zarar gören biz oluyoruz, karşı tarafa hiç birşey olmuyor.

canım evet bende eskiden derdim arkadalarıma bırak git falan bundan adam olmaz ama işte başıma bu geldi bende afalladım bide bazı arkadaşlarım işte birlikte ol falan dediler birde benim falcı bir ablam var sağolsun oda öyle diyor bende acaba dedim ama işte dediğin gibi canı yanan yine biz oluyoruz

Çok saçma bir mantık kuruyosunuz bence
Onunla beraber olursam bana bağlanır
Bir öncekine niye bağlanmadı ki o zaman :26:

bence çok saçma sırf bir erkeği kendine bağlamak için birlikte olmak

seni seviyorsa zaten sana bağlıdır

eğer sevmiyorsa yol ver gitsin

yoksa ilerde sen üzülürsün canım

Sevgiden çok cinselliğe önem veriyorsa gitsin,devam etsin o kadınla görüşmeye...

Yok sevgi öenmli diyorsa kalsın yanında...

Sen onunla diyelim ki birşeyler yaşadın emin ol senden de sıkılacak.Belki seninde diğer kadından bir farkın kalmayacak.

Bi başkası seni sevsin diye saçma düşüncelere kapılmak yerine bırak gitsin...

İnsan kendine yakıştırdığı hayatı yaşar unutma...........

canım seviyorum diyor güya ama sevse beni ikilemlerde bırakmazdı tabi cinsellik çok önemli onun için öyle sölemişti bir keresinde gitsin ya şimdi düşündüm midem bulandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…