farktan kastin nedir?
onu nasil elde tutacagina degilde nasil birakirim diye dusun.boyle bi insanla evlilik dusunulmez.
haklısın en iyisi çekip gitmek galiba bende çok sıkıldım
nice evlilikler ihanetten bitiyor sen seni aldatan birini nasil elde tutacaginin hesabini yapiyorsun. hayretle okuyorum yazdiklarini.
seni sevse baska bi kadinla iliski yasamaz, ve sen bide beraber olsam bana baglanirmi diyorsun pes yani.QU
onla cinsellik yaşıyor ama drurum farklı biraz
Hiç de farklı değil durum. Aldatma aldatmadır. İnsanlar yıllar boyu evlendiği güne dek sevdiğini bekliyor, sense cinselliği başkasıyla yaşadığını bile bile onu nasıl elimde tutarım diyorsun. Aldatıldığını bu kadar kolay kabullenen, doğal gören başka birisi daha yoktur.
Yanlış anlamayın sizi yargılamak için söylemedim. Biz kadınların gözü aşık olunca kör olabiliyor ya da bambaşka biri olabiliyoruz. Kaybetmemek için herşeyi yapıyoruz ama bunu haketmeyen biri için yaptığımızda maalesef yanlış yapmış oluyoruz, yine canı acıyan, üzülen zarar gören biz oluyoruz, karşı tarafa hiç birşey olmuyor.
Hiç de farklı değil durum. Aldatma aldatmadır. İnsanlar yıllar boyu evlendiği güne dek sevdiğini bekliyor, sense cinselliği başkasıyla yaşadığını bile bile onu nasıl elimde tutarım diyorsun. Aldatıldığını bu kadar kolay kabullenen, doğal gören başka birisi daha yoktur.
yok canım şöle o kadından benden haberdar beni duymuş birlikte olduğumuzu yani onla ama önemsemiyor hala arıyor bırakmak istemiyor onu
yok canım şöle o kadından benden haberdar beni duymuş birlikte olduğumuzu yani onla ama önemsemiyor hala arıyor bırakmak istemiyor onu
Yine de bu aldatıldığın gerçeğini değiştirmiyor.
Yine de bu aldatıldığın gerçeğini değiştirmiyor.
o neden gitmiyor o zaman o kadın bu bana çok koyan nokta
Çok saçma bir mantık kuruyosunuz bence
Onunla beraber olursam bana bağlanır
Bir öncekine niye bağlanmadı ki o zaman :26:
Beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .
Çok saçma bir mantık kuruyosunuz bence
Onunla beraber olursam bana bağlanır
Bir öncekine niye bağlanmadı ki o zaman :26:
o neden gitmiyor o zaman o kadın bu bana çok koyan nokta
O kadının gurursuz olması senin de gurursuz olmanı gerektirmez. Belki ona da sana yaptığı gibi bir ilişkileri varmış gibi davranıyor. Nerden bileceksin? Kusura bakma ama ben böyle bir durumda arkama dönüp bakmazdım bile. Aldatıldığımı bile bile ilişkiyi devam ettirmeyi bırak, yüzüne tükürür giderdim.
sakın yapma boyle birşey bence
bir erkegi baglamak icin en sacma yollardan biri... senden sonra baskasıyla da birlikte olsa ona mı baglancak
nasıl bir mantık bu anlamadım
sana bu yüzden baglanmıs bir adamla mı gelecek dusuneceksin... yerinde olsam arkama bakmadan kacardım bi de yani[/QUOT
canım bende öyle düşünüyordum ama bir arkadaşım bunu yaparsam bana bağlanabileceğini söyledi bende çok kararsızım bir paylaşayım dedim acaba siz ne diyeceksiniz diye
canım sevgilin kendine bağlamak için öyle yaptığını anlarsa bu sefer seni kullanabilir her zaman ister sen kabul istemezsen seni bırakmakla tehdit bile edebilir
O kadının gurursuz olması senin de gurursuz olmanı gerektirmez. Belki ona da sana yaptığı gibi bir ilişkileri varmış gibi davranıyor. Nerden bileceksin? Kusura bakma ama ben böyle bir durumda arkama dönüp bakmazdım bile. Aldatıldığımı bile bile ilişkiyi devam ettirmeyi bırak, yüzüne tükürür giderdim.
evet haklısın bende açmayacağım artık telefonlarını bitirdim kafamda lanet olsun gitsin ne yapayım yani okadar durumu kurtrmaya çalşıyorum seviyorum dşün ilk kez onu öptüm hayatımda o kıymetimi bilmedi o tip kadınlarla olmaya devam ediyor bu duruma üzülüyorum ben aslında
canım sevgilin kendine bağlamak için öyle yaptığını anlarsa bu sefer seni kullanabilir her zaman ister sen kabul istemezsen seni bırakmakla tehdit bile edebilir[/e
evet güvenmemek lazım tabi off nerden buldu beni ya bu durum çok canım sıkkın
canım sevgilin kendine bağlamak için öyle yaptığını anlarsa bu sefer seni kullanabilir her zaman ister sen kabul istemezsen seni bırakmakla tehdit bile edebilir[/e
evet güvenmemek lazım tabi off nerden buldu beni ya bu durum çok canım sıkkın
canım bir erkeğin gideceği varsa her türlü gidiyor
benim 5 ay konustuğum çocuğun peşinden kostum hep
kaybetmemek için hep ben affettem
sonuç olarak beni bıraktı başkasıyla çıktı
erkek milleti çok fena
canım bir erkeğin gideceği varsa her türlü gidiyor
benim 5 ay konustuğum çocuğun peşinden kostum hep
kaybetmemek için hep ben affettem
sonuç olarak beni bıraktı başkasıyla çıktı
erkek milleti çok fena
aman gitsinler yaa ne yapalım ben birşey yapmıyorum bundan sonra isterse hiç aramasın aramayacağım
Sevgiden çok cinselliğe önem veriyorsa gitsin,devam etsin o kadınla görüşmeye...
Yok sevgi öenmli diyorsa kalsın yanında...
Sen onunla diyelim ki birşeyler yaşadın emin ol senden de sıkılacak.Belki seninde diğer kadından bir farkın kalmayacak.
Bi başkası seni sevsin diye saçma düşüncelere kapılmak yerine bırak gitsin...
İnsan kendine yakıştırdığı hayatı yaşar unutma...........
aman gitsinler yaa ne yapalım ben birşey yapmıyorum bundan sonra isterse hiç aramasın aramayacağım
canım belkide ilerde karşına öyle biri çıkacakki iyiki bırakmışım diyeceksin ondan ne hali varsa görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?