ne yapmalıyım sizce ......

Bence böyle bir hata yaparsan iyice kötüye gider durum çünkü nasıl olsa bakireliğini aldım aldatırım,takmam vs durur cepte diye düşünür

Canım sakın öyle bi delilik etme, bak o eski kız arkadaşıyla ilişkiye giriyomuş ve hala girdiğinden şüpeleniyosun. Eğer ilişki bağlıyo olsaydı sence ondan ayrılır mıydı hayır ama ayrılmış işte, Sen de öyle yaparsan senden ayrılmayacağı ne malum.

Bence böyle bir hata yaparsan iyice kötüye gider durum çünkü nasıl olsa bakireliğini aldım aldatırım,takmam vs durur cepte diye düşünür

öyle mi dersin canım ya tamamen bıraktım zaten şu an ayrıyız ama bu kadın bir rahat bırakmıyor bunu buda işte ilişkiye girdği için bu kadına saplanmış bende düşündüm acaba benlede olsa bana bağlanır mı diye ama sonunda cesaret edemedim zaten koparttım görüşmeyelim konuşmayalım bitsin dedim bu şekilde üzülüyorum ben falan filan buda kabul etmedi yinede bir kere aradı sıonra açmadım telimi ayrıldaıktan sonra şimdi işte ayrıyız sonuç olarak.

canım kadın bırakmıyor peşini seviyorum falan diyormuş beklentim yok sadece senle olmak istiyorum falan filan tabi bunu bir arkadaş vsıtasıyla öğrendim ,bilmiyorum bir kadın beklentisi olmadan bir erkekle yaşar mı anlamadım gitti valla bu dünyayı ben inan erkeklerden soğudum ya kadın milleti ne tuhaf olmuş,evlenmeden ilişkiye giriolar çok rahatlar sonra seni seviyorum falan filan bırakmıyorlar ilginç valla anlamadım .

canım öyle yaptım ayrıldım zaten şu an ayrıyız beni düşündüğün için sağol tatlım kullandırtmayacam kendimi okadae sevdim inan bana her gün ağladım ama şu başıma gelene bak ,herkes bakire kız arar bu devirde bu adam iyice azıtmış işte nefret ettim kendisinden

Ya canım ztn o kadın kaybedeceğini kaybetmiş(bakireliğini) , erkek arkadaşının hayatında senin olduğunu da biliyodur kesin sizi ayırmak için ilişkiye girmesini kullanıyo ben her yönden tatmin ediyorum benim olsun filan öyle düşünenler de çok, zaten bu devirde erkekler beter anlamıyoruz diyoruz ama kadınlar daha beter. Böyle kadınlar olmasa onlara yüz vermese erkeklerin de bu kadar azıtacağını düşünmüyorum.

aynen canım ya bencede öyle kadınlar tuhaf,gurursuz bütün değerler yitmiş ilişkiye giriyor işte onu kullanıyor erkek işte bunlarda yapıyor ,kadınlar çok fena bu devirde ama anlamıyor işte bunu bu adam ayırdı ama rahat etsin bıraktım pes ettim ,yoruldum o kadar ağladım ki gözümde yaş kalmadı üzüldüm kırıldım yen yeni kendime geliyorum böyle insanlara denk geldğim için olsun buda demek sınavımmış diyorum erkeklere kadınlara herkese güvenim gitti .

merak etmeyin bakire kız aramaya başlayacak ama evlenmeyi düşündüğü zaman o zaman gelene kadarda "bekaret önemli değil, namus bacak arasında değildir" gibi veya "cinsellik beni sana daha çok bağlar, aramızda büyük bir sevgi oluşur" der durur

kendinizi, gelin olma hayallerinizi, anne olma hayallerinizi bir sırtlana feda etmeyin
bu konuda gerekirse yalvarabilirim size

Bu kadar kolay mı ya hemen kendini teslim etmek! .. Yaşınız küçük olsa neyse dicem çocukluk aklıdır diyeceğim ama 24 yaşındasınız . Bu düşüncenin ne kadar mantıksız olduğunu kavramış olmanız lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…