beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .
bence hiç deneme. seni o iş için isteyen biriyle nereye kadar devam eder ki?
Beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .
sakın yapma boyle birşey bence
bir erkegi baglamak icin en sacma yollardan biri... senden sonra baskasıyla da birlikte olsa ona mı baglancak
nasıl bir mantık bu anlamadım
sana bu yüzden baglanmıs bir adamla mı gelecek dusuneceksin... yerinde olsam arkama bakmadan kacardım bi de yani[/QUOT
canım bende öyle düşünüyordum ama bir arkadaşım bunu yaparsam bana bağlanabileceğini söyledi bende çok kararsızım bir paylaşayım dedim acaba siz ne diyeceksiniz diye
canım diğer kadınla görüşmesi beni delirtiyor resmen ilk erkek arkadaşım düşün bunuda biliyor ona rağmen bana böyle davranıyor bende kendimce elde tutmaya çalşıyorum ama çok yoruluyorum idare etmekten
Beş aylık bir ilşkim var arkadaşlar ,erkek arkadaşım benden yaşça büyük biri herşey güzel gidiyordu onu çok seviyorum ama eski kız arkadaşı yla hala görüştüğünü anladım şöyle bir durum var onla ilşkileri benle olandan farklı yani o kadınla birlikte olmuş ve bence hala oluyor bu durum beni çıldırtıyor tabi,üzüyor haliyle size soruyorum acaba bende ilişkiye girsem onu unutur bana bağlanır mı onu çok seviyorum kaybetmek istemiyorum .
ayrılll ben 1.5 yıllık ilişkimi bitirdim başta adam olmayanı 50 yıl gecsede adam edemezsın hepsıne lanet olsun!!
Canım genceciksin böyle seyler düşünüp hayatını mahvetme sonra cok pişman olursun sen sevgilinin onunla hala beraber oldugundan eminmisin sahit oldunmu ?
Daha neler sırf onu kendine bağlayabilmek için biriyle ilişkiye mi giriceksin?
Saçma bir düşünce bu. Pişman olucağın birşey yapma bence..
Birşey yaşıcaksan eğer sen istediğin için yaşa onu kendine bağlamak için değil.
Seni aldatan birisinden ayrılmayı değil de onu ödüllendirmeyi mi düşünüyorsun gerçekten?
Çarpık ilişkiler bence o ilk kızı kullanıyor senide yedekte tutuyor sen bakire olduğun için , ilişkiye girdiğin an değerini yitirirsin , böyle insan sevgine layık değil
sevgilin bulunmaz hint kumaşı olsa anlicam bu düşünceni canım ama
yaptıklarına bakılırsa karaktersizin biri..
ve sen onunla birlikte mi olsam diyosun..
yapma nolur, ayrılmadığın hata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?