ne yapmalıyım sizce?

aklikarisik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2015
830
172
103
35
Merhaba arkadaşlar...
Dün esim çalışmıyordu bizde dışarı ciktik falan akşam da dışarda yiyelim dedik sohbet ettik ihtiyacımız vardı..ben esime biraz dert yakindim romantik değilsin güzel söz yok gibisinden oda bana bizim ilişkimiz çok laclalasti kavga ederdken bile kari koca değil iki erkek gibi olduk bize yakismicak şekile kavga ettik o yzuden ikimizde çok uzdik bibirimizi dedi ki haklı biz ilk zamanlar çok kavga ettik..ben hzuurlu bu hayat istiyrm çok yoruldum artık dedi seni yanimda güçlü ayakları üstünde duran bilgi sahibi atik bi kadın olarak görmek istiyrm dedi sen kafana göre iş yapıyorsun sürekli abuk subuk şeyleri takip huzursuzluk y aratiyorsun kendin için hiç bisey yapmıyorsun ben bugün olsem en fazla ailene geri döner benden kalan emekli ile gecinmye calisirsin ben sana imkan sunuyorum sen degerlendirmiyorsun dedi...bakiyrm esime gerckten çok yorgun..geçmişte hatali davranışları olmuş..esim bu yaşına kadar iyi kötü herşeyi kendi yapmış halada çabalıyor ama çok yorgunum hayat beni acayip yordu diyor..bense sürekli bireyleri kafama takiyrm gerek esimin geçmişi gerek insanları o yzuden çok mutsuzum..sizce ben neler yapabilirim nasıl degisebilirim esime nasıl destek olabilir tek istedigim hzuurlu güzel bi evlilik...yazım hataları olduysa özür deilerom..sizden başka anlatıp akıl alacagim kimse yok okuduğunuz için hakkınızı helal edin.

Aslında ne güzel eşiniz evliliğinizi güzelleştirmek için sizle ilgili olumlu adımlar atmış.
İstedikleri de çok hoş bence.
Bakıyorum genele erkekler kadınları eziklemeye çalışıyor,sizin eşiniz sizin yükselmenizi,güçlü olmanızı istiyor.
Bence iş hayatınıza daha çok asılın,çalışmak insanı ne olursa olsun daha güçlü ve daha diri yapıyor.
Hem sizi o şekilde canlı ve mutlu gördüğünde ona olan manevi desteğinizi yadsıyamaz.
Bir de eşinizi takip mi ediyorsunuz,rica ederim bırakın bu işleri.
Çok çirkin bence.

Eskileri ,geçmişi kafandan silmeye çalış yoksa evliliğin işkenceye döner ...
Kendini oyalıyacak birşeyler bulmaya çalış

Eşinizin geçmişi ya da gereksiz insanlardan ziyade kendinize ve evliliğinize odaklanabilirsiniz;olumlu bir gelecek kurmak için harcayın enerjinizi,sorunlar ya da geçmiştekiler için değil

eskiyi unut

gleeceğe bakın

öyle olsa böyle olurdu diye kafanızda kurmayın

bu ikiniz için de gerekli ama

anı yaşayın

Çalışmak zorunda değilsiniz illa ki eşinizin istediği gibi güçlü olmak görünmek için
Acizane önerilerim
1 - kesinlikle kitap okuyun zaten okuyorsaniz daha çok okuyun vaktiniz imkanınız varsa kitapçılara gidin almasaniz da fikir sahibi olursunuz bir konu açıldığında anlatacak biseyleriniz olsun
2-baska insanlardan başka hayatlardan o veya bu şekilde eşinizin yanında bahsetmeyin mesela konu komşu meselesi akraba meselesi o onu almış bu bunu demiş vs bu tarz kadınlar hem eşlerinin hem de başkalarının gözünde pek iyi bir etki bırakmaz
3- mumkunse araba kullanmayı öğrenin tabi arabanız varsa yoksa da eşinizden sizi bir yerlere goturmesini talep etmeyin kendi işinizi kendiniz yapmaya çalışın o size imrensin

Simdilik bunlar benim aklıma gelenler

çok şükür esim kadın evde durur kadın geridedir gibi bu kafaya sahip değil..kendi de herşeyi yaşamış zamanında o yuzden benim heyecanlarimi anliyor eğer olabilirligi varsa sırf meeakim gitssin diye yaptırır..takip derken ne demk istediğinizi anlayamadim

Kitap olurum..Ama aptal şeylere vakit ayırdığım için pek fırsat kalmıyor esimde dün akşam kitap iki güzel filmler seyret kendine bişey katacak şeyler yap dedi...ehliyete alacagim ins. Bi yerden başlamam lazım gercekten

Bilmem... İlk mesajınızda söylemişsiniz takip ediyorsun demiş eşiniz. O yüzden söyledim.
Neden çalışmadığınızı anlayamadım.
Maddi durumunuz aşırı aşırı aşırı iyiyse yardım derneklerinde gönüllü çalışsanız...

Çok eziyorsunuz kendinizi bunu bırakın önce

Suan dışardan okulu bitirmye çalışıyorum..esimde önce okulunu bitir diyor. Evet ben küçük çocuk gibi ağlayıp esime kosuyrm esimde ağlama döndük ayakta dur kendi kendine yetebil..ben bizi kimseye muhtaç birakmiyrm diyor ki gerçekten de öyle bi allahin kulu diyemez bizimde suyumuz geçti onlara dedirtmez

Biraz iyi ve faydalı şeyler yapmaya bi başlayın inanin arkası gelir
Okuduğunuz kitaptan bi bölüm seçin anlatın Eşinize mesela ya da izlediğiniz bir filmden bi kesit sunun
Onun olumlu dönüt ü sizi daha da motive eder daha iyi şeyler yaparsınız
Hiçbirşey bir anda olmaz zaten yavaş yavaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…