ne yapmalıyım sizce?

Esimde bunu istiyor onun dertlerinede çözüm bulabilsem çözümde ziyade yanında olmami istiyor ağlayıp sizlnamami istemiyor.bunu başarmak istyrm ama neler yapabilirim

Neler yapabileceğini biz söyleyemeyiz ki. Olayları bilmiyoruz çünkü. Ama adam destek olmanı istiyor, ağlayıp sızlamanı değil. Ağlamaları ve şikayetleri bir kenara bırak.

Ben ne yapıyorum, diyelim maddi bir sıkıntı çıktı ortaya. Ödenmesi gereken borç, alınması gereken bişey. Hemen en mantıklı yolu düşünmeye başlıyorum. Kredi mi çekilecek bankaların faizlerini araştırıyorum, borç mu alınacak ailelerle konuşuyorum. Akşama da eşime şu bankadan kredi çekiyoruz ya da şu kişiden şu gün ödemek üzere borç alıyoruz diyorum.

bak bugün açılan bir konu var burda...eşi o kadar mutsuz ki enerjisini sömürüyor kadının..kadın depresyona girmiş bu yüzden..işte siz tam o adam gibisiniz..eşinizin enerjisini sömürüğyor mutsuz ediyorsunuz..yoruyorsunuz...
okuyun lğtfen konuyu,eşiniz de aynılarını düşünüyor bence...
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yorgunum.929653/

Siz neler yapıyorsunuz mesela çok enerhio olmak için veya eşinizle dialogunuz nasıl bana öneriniz ne olabilr

msj tekrarı

Benim aklıma gelmedi mesela kredi cekilevginxe bankaları arastimak.helal olsun size bunu aklımda tutacagim.başka neler yapabilirim mesela esimi şaşırtma bilirim gerckten adım atmaya başlamış dedirye bilirim..sizin eşinizle dialogunuz nasildir

çocuklu bayanları bi yerde anlıyorum ama evde nasıl böyle boş zaman geçirebiliyorsunuz aklım almıyor..
4 gün tatilim vardı evde düz duvara tırmanacaktım artık.. ev işi yemek bunaltmıyor mu sizi belli ki farkında değilsiniz ama eşinize yüklenmişsiniz sıkıntıdan..
ayrıca taktir ediyorum sizi de sorununuzu çözmek için fikir istiyorsunuz eşinizde gayet aklı başında bi adama benziyor..
inşallah halledersiniz.
birde lütfen geçmişi geçmişte bırakın ne size ne de eşinize hiç bir faydası olmaz.

yuhhhh her gün o kadar saat tv mi izlenir??kendi kendine ne düşünür insan bu kadar ??
gencecik kadınısınız bir gün böyle geçer mi yazıktır..adam eve gelince de bu kurgularla huzursuz ediyorsunuz adamı..
sabah kalkınca bir daha yatmayın.
kahvaltı yapın,gazete okuyun,haber izleyin..hem kendinizi geliştirir hem akşam sohbet edecek birşeyler olur.
evi toplayın,ev işi 1-2 saat alır zaten hergün yapılınca.
kurgu yapmamak için uğraş bulun.bir gün arkadaşlarla çıkılır,bir gün sinemeya gidlir,evde kitap okunur,film izlenir,değişik yemek tarifleri öğrenilir,el işi olur,resim yapmak olur..o kadar çok şey var ki yapılacak...
ben hem çalışıyorum hem de anneyim ..o yüzden kendim için vakit ayırmak lüx.kafamda milyon tane şey var boş zamanda yapılacak..

Çözüm ariyrm çünkü gerckten esim kötü bu istekte bulunmuyor kendinle birlikte onuda mutsuz etmeye hakkin yok adam zaten çok kötü zamnlar yaşamış artık mutlu olup huzurli olmak istiyor..ins başaracağım gerckten mutlu olup mutlu edicem

kurslara falan gidin madem okul bitsin diye bekliyorsunuz çalışmak için kendinize birşeyler katacak kurslara yazılın..
adam haklı gayette aklı başında bir adam..

ayrıca çalışmak ille de para kazanmak için değildir kendini geliştirmek hayatı yakalamak içindir.. tv den çıkıp gerçek hayatla yüzleşmek kendi ayaklarınız üzerinde durmak içindir..
akşama kadar kafada kurup kurup temcit pilavı gibi geçmişi adamın önüne sürerseniz yakınır doğal olarak..

Durumun bundan ibaret yani yuh ki ne yuh yani..bazen esime yansitmamaya calisiyrm ama anliyor akşam karşılarken

Bizim iletişimimiz çok iyi. Aklına gelebilecek her şeyi konuşuruz. Bu bazen bizimle ilgili olur bazen işle bazen gündemle. Eşimin ilgi duyduğu her şeyi öğrenirim ki onunla sohbet edebileyim. O da aynı şekilde. Bir şeye aklı takıldığında benim ona cevap verebilmem lazım. Bu huyumu takdir eder "google gibi karım var" der. Benim eşim zor bir insan. Üstün zekalı, aşırı hareketli, çok çok titiz, düzenli. Ayak uydurmak için epey çaba sarfetmem gerekiyor.

Sen ne yap biliyor musun. Bu kadar konu açtın ya.. O yorumları tek tek oku.. Hemfikir olunan yorumları uygula.. Sürekli konu açmakla kimse sana yardımcı olamaz.. Dönüp başa dönmekten başka bir şey değil..

Yakiniyorda. Çok çok acil toparlanmam gerek

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaallah...o zamn bana taktik verebilirsiniz mesela eşinizi nasıl karşılıyorsunuz bende sizin gibi olmak için neler yapabilirim öneriniz nedir

ciddiyim ilgi duyduğunuz bir alan yok mu ?
yazılın bir kursa evde kös kös oturup kuracağınıza sosyalleşirsiniz ..
çevreniz bakış açınız değişir..
Yabancı dil kursu istiyrm.biliyormunuz böyle mal gibi hayat yaşamaktan kendime bile bakmıyorum kilo aldim..düşünün bişey alacagim kendime kilo aldığım için bişey yakistirmiyrm kendime onda bile hemen süratin düşüyor kendi kendime triolere giriyrm

Siz neler yapıyorsunuz mesela çok enerhio olmak için veya eşinizle dialogunuz nasıl bana öneriniz ne olabilr

Özel bir şey yapmıyorum.
Sabahın 6sında uyanıp iş için hazırlanmaya başlayınca ister istemez enerjik oluyorum.
Eve gelmeden günlük ekmek,yoğurt alıyorum,sonra annemlere uğruyorum.
En son evimize gelip yemek,televizyon,uyku,dedikodu derken yeniden sabah oluyor zaten.
Kocamla herkes gibi günün dedikodularını yaparız,Survivor izleriz.
Biz öyle sanatsal eleştiri,opera gösterisi,bale pabucu bilmeyiz.
Kendi aramızda şarkılarımız ve oyunlarımız vardır işte deli deli..

Birlikte mutlu olduktan sonra bale opera falan olmazsa olmaz değil :))

Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaallah...o zamn bana taktik verebilirsiniz mesela eşinizi nasıl karşılıyorsunuz bende sizin gibi olmak için neler yapabilirim öneriniz nedir

Tv izlemeyi bırak. Eşim gelene kadar tv açılmaz bizim evde.
Ben çalışmıyorum şu an. Eğer o gün evdeysem eşim gelmeden duşumu alırım, düzgün bişeyler giyerim üstüme. Bu illa şık bişey değil. Çoğu zaman eşofman ya da tayt üstü tişört olur. Makyaj çok yapmam. Ev hali bildiğin ama derli toplu. Kapıda karşılarım. O duşa girene kadar sohbet ederiz. Duştayken sofrayı hazırlarım. Yemekte sohbet ederiz, eğer o akşam sofrada alkol yoksa ben sofrayı toplarken eşim kahve yapar. Biraz da onun eşliğinde sohbet ederiz. Sonra o bi koltuğa ben bir koltuğa, internette takılırız ya da işlerimizi yaparız. Saat 9 gibi bi dizi ya da film açar izleriz. Sonra uyku.

Eşim her akşam bana "bugün ne yaptın" diye sorar. Ben ona yemek ütü bulaşık dersem hoşuna gitmez bilirim. O yüzden her gün onu yaptım, şuraya gittim falan diye anlatacak bişeylerim olması lazım. Hiç bişey yapmadıysam "bugün dinlendim biraz, kitap okudum" falan derim. Ne okuduğumu muhakkak sorar. Aktif olduğum bir iki dernek var. Onların toplantılarına katılırım, ordan bişeyler anlatırım. Gündemi takip ederim, bugün şu oldu bu oldu diye konuşuruz. Kısacası okurum, çok okurum.. Bulduğum her şeyi gerekli gereksiz okurum. Okumak senin için büyük bir adım olacaktır.

Hem senin okulun da var, hiç ders çalışmıyor musun? Bütün gün tv izliyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…