- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
- Konu Sahibi aklikarisik
-
Esimde bunu istiyor onun dertlerinede çözüm bulabilsem çözümde ziyade yanında olmami istiyor ağlayıp sizlnamami istemiyor.bunu başarmak istyrm ama neler yapabilirim
bak bugün açılan bir konu var burda...eşi o kadar mutsuz ki enerjisini sömürüyor kadının..kadın depresyona girmiş bu yüzden..işte siz tam o adam gibisiniz..eşinizin enerjisini sömürüğyor mutsuz ediyorsunuz..yoruyorsunuz...Hayattan zevk almiyrm sürekli geçmişin ve insanları kafama takiyrm esim bundan yakiniyor evet.benden bi çözüm ariyrm artık çünkü kimse hayatında enerjisini sömüren birini oldu boyunca yuk olarak taşımak istemez ki esim benim çok sıkıntılar cekmis artık huzur istiyrm böyle giderse bende salicam kendimi mal gibi yasicam diyor
Siz neler yapıyorsunuz mesela çok enerhio olmak için veya eşinizle dialogunuz nasıl bana öneriniz ne olabilrEşin değil de sen çalışmayı istesen diyorum ben...
Çalışmak zordur ama insanı daha dik tutuyor.
Ben mesela yapı olarak çok heyecanlı bir tipim.
Bunu biraz da iş hayatıma bağlıyorum.
Sürekli bir yoğunluğun ve yorgunluğun içinde bezmiş olarak durmak mümkün değil.
O ışık zaten koştururken ister istemez cayır cayır yanıyor emin ol.
Gönüllü çalışmak da buna dahil.
İlla ki maddiyat değil anlatmak istediğim...
msj tekrarıHayattan zevk almiyrm sürekli geçmişin ve insanları kafama takiyrm esim bundan yakiniyor evet.benden bi çözüm ariyrm artık çünkü kimse hayatında enerjisini sömüren birini oldu boyunca yuk olarak taşımak istemez ki esim benim çok sıkıntılar cekmis artık huzur istiyrm böyle giderse bende salicam kendimi mal gibi yasicam diyor
Benim aklıma gelmedi mesela kredi cekilevginxe bankaları arastimak.helal olsun size bunu aklımda tutacagim.başka neler yapabilirim mesela esimi şaşırtma bilirim gerckten adım atmaya başlamış dedirye bilirim..sizin eşinizle dialogunuz nasildirNeler yapabileceğini biz söyleyemeyiz ki. Olayları bilmiyoruz çünkü. Ama adam destek olmanı istiyor, ağlayıp sızlamanı değil. Ağlamaları ve şikayetleri bir kenara bırak.
Ben ne yapıyorum, diyelim maddi bir sıkıntı çıktı ortaya. Ödenmesi gereken borç, alınması gereken bişey. Hemen en mantıklı yolu düşünmeye başlıyorum. Kredi mi çekilecek bankaların faizlerini araştırıyorum, borç mu alınacak ailelerle konuşuyorum. Akşama da eşime şu bankadan kredi çekiyoruz ya da şu kişiden şu gün ödemek üzere borç alıyoruz diyorum.
Sabah kalkıp esimi ise gonderiyrm saat erken olduğu için bir saat daha uyuyorum eğer uyuyanilirsem sonra kalkıp evi toparliyrm oturup tv seyrediyrm veya kafamda k urguladigim şeyleri dusunuyrm yemek yapirm esim geliyor..genelde günün böyle geçiyor esime bundan şikayetçi.ben çok bos yasiyirum
yuhhhh her gün o kadar saat tv mi izlenir??kendi kendine ne düşünür insan bu kadar ??Sabah kalkıp esimi ise gonderiyrm saat erken olduğu için bir saat daha uyuyorum eğer uyuyanilirsem sonra kalkıp evi toparliyrm oturup tv seyrediyrm veya kafamda k urguladigim şeyleri dusunuyrm yemek yapirm esim geliyor..genelde günün böyle geçiyor esime bundan şikayetçi.ben çok bos yasiyirum
Çözüm ariyrm çünkü gerckten esim kötü bu istekte bulunmuyor kendinle birlikte onuda mutsuz etmeye hakkin yok adam zaten çok kötü zamnlar yaşamış artık mutlu olup huzurli olmak istiyor..ins başaracağım gerckten mutlu olup mutlu edicemçocuklu bayanları bi yerde anlıyorum ama evde nasıl böyle boş zaman geçirebiliyorsunuz aklım almıyor..
4 gün tatilim vardı evde düz duvara tırmanacaktım artık.. ev işi yemek bunaltmıyor mu sizi belli ki farkında değilsiniz ama eşinize yüklenmişsiniz sıkıntıdan..
ayrıca taktir ediyorum sizi de sorununuzu çözmek için fikir istiyorsunuz eşinizde gayet aklı başında bi adama benziyor..
inşallah halledersiniz.
birde lütfen geçmişi geçmişte bırakın ne size ne de eşinize hiç bir faydası olmaz.
Durumun bundan ibaret yani yuh ki ne yuh yani..bazen esime yansitmamaya calisiyrm ama anliyor akşam karşılarkenyuhhhh her gün o kadar saat tv mi izlenir??kendi kendine ne düşünür insan bu kadar ??
gencecik kadınısınız bir gün böyle geçer mi yazıktır..adam eve gelince de bu kurgularla huzursuz ediyorsunuz adamı..
sabah kalkınca bir daha yatmayın.
kahvaltı yapın,gazete okuyun,haber izleyin..hem kendinizi geliştirir hem akşam sohbet edecek birşeyler olur.
evi toplayın,ev işi 1-2 saat alır zaten hergün yapılınca.
kurgu yapmamak için uğraş bulun.bir gün arkadaşlarla çıkılır,bir gün sinemeya gidlir,evde kitap okunur,film izlenir,değişik yemek tarifleri öğrenilir,el işi olur,resim yapmak olur..o kadar çok şey var ki yapılacak...
ben hem çalışıyorum hem de anneyim ..o yüzden kendim için vakit ayırmak lüx.kafamda milyon tane şey var boş zamanda yapılacak..
Benim aklıma gelmedi mesela kredi cekilevginxe bankaları arastimak.helal olsun size bunu aklımda tutacagim.başka neler yapabilirim mesela esimi şaşırtma bilirim gerckten adım atmaya başlamış dedirye bilirim..sizin eşinizle dialogunuz nasildir
Yakiniyorda. Çok çok acil toparlanmam gerekkurslara falan gidin madem okul bitsin diye bekliyorsunuz çalışmak için kendinize birşeyler katacak kurslara yazılın..
adam haklı gayette aklı başında bir adam..
ayrıca çalışmak ille de para kazanmak için değildir kendini geliştirmek hayatı yakalamak içindir.. tv den çıkıp gerçek hayatla yüzleşmek kendi ayaklarınız üzerinde durmak içindir..
akşama kadar kafada kurup kurup temcit pilavı gibi geçmişi adamın önüne sürerseniz yakınır doğal olarak..
Yakiniyorda. Çok çok acil toparlanmam gerek
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaallah...o zamn bana taktik verebilirsiniz mesela eşinizi nasıl karşılıyorsunuz bende sizin gibi olmak için neler yapabilirim öneriniz nedirBizim iletişimimiz çok iyi. Aklına gelebilecek her şeyi konuşuruz. Bu bazen bizimle ilgili olur bazen işle bazen gündemle. Eşimin ilgi duyduğu her şeyi öğrenirim ki onunla sohbet edebileyim. O da aynı şekilde. Bir şeye aklı takıldığında benim ona cevap verebilmem lazım. Bu huyumu takdir eder "google gibi karım var" der. Benim eşim zor bir insan. Üstün zekalı, aşırı hareketli, çok çok titiz, düzenli. Ayak uydurmak için epey çaba sarfetmem gerekiyor.
Yabancı dil kursu istiyrm.biliyormunuz böyle mal gibi hayat yaşamaktan kendime bile bakmıyorum kilo aldim..düşünün bişey alacagim kendime kilo aldığım için bişey yakistirmiyrm kendime onda bile hemen süratin düşüyor kendi kendime triolere giriyrmciddiyim ilgi duyduğunuz bir alan yok mu ?
yazılın bir kursa evde kös kös oturup kuracağınıza sosyalleşirsiniz ..
çevreniz bakış açınız değişir..
Siz neler yapıyorsunuz mesela çok enerhio olmak için veya eşinizle dialogunuz nasıl bana öneriniz ne olabilr
Birlikte mutlu olduktan sonra bale opera falan olmazsa olmaz değil :))Özel bir şey yapmıyorum.
Sabahın 6sında uyanıp iş için hazırlanmaya başlayınca ister istemez enerjik oluyorum.
Eve gelmeden günlük ekmek,yoğurt alıyorum,sonra annemlere uğruyorum.
En son evimize gelip yemek,televizyon,uyku,dedikodu derken yeniden sabah oluyor zaten.
Kocamla herkes gibi günün dedikodularını yaparız,Survivor izleriz.
Biz öyle sanatsal eleştiri,opera gösterisi,bale pabucu bilmeyiz.
Kendi aramızda şarkılarımız ve oyunlarımız vardır işte deli deli..
Aynen.Birlikte mutlu olduktan sonra bale opera falan olmazsa olmaz değil :))
Rabbim mutlulugunuzu daim etsin insaallah...o zamn bana taktik verebilirsiniz mesela eşinizi nasıl karşılıyorsunuz bende sizin gibi olmak için neler yapabilirim öneriniz nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?